Zed
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Newlife
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki
Διάσημο μέλος
Αν το θες τόσο πολύ, προσπάθησε. Μην απογοητευτείς όμως αν δεν τα καταφέρεις.
Γιατί θες να ασχοληθείς επαγγελματικά;
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος
Sorry που θα το πω έτσι χύμα,αλλά για να ασχοληθείς επαγγελματικά (μου αναφέρεις και παράδειγμα την Δανιηλίδου) δεν φτάνει απλά να το θες πολύ,αλλά και να το 'χεις.
Πώς διαπίστωσες στα 18 σου ότι έχεις τόσο μεγάλο ταλέντο στο τέννις;
Όση προπόνηση και να κάνεις,όση εμπειρία και να αποκτήσεις,υπάρχει αυτό το κλικ ανάμεσα στον επαγγελματία και τον ερασιτέχνη.
Όσο αυτό για τα 35 που λες,πιστεύεις ότι στα 35 σου το σώμα σου θα αντέχει τέτοια ταλαιπωρία;
Zed
Διάσημο μέλος
Zed
Διάσημο μέλος
killbill
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όταν έκανα το μεταπτυχιακό μου στην Αγγλία, δεν παρέλειψα να επισκεφθώ το Wimbledon και να δω τουρνουά. Ήταν το 1996. Παρακολούθησα hingis-kournikova, Fereira (νοτιοαφρικάνος, πολύ καλός στην εποχή του) και Anche Huber γερμανίδα πολύ καλή η οποία είχε παίξει και τελικό στο Australian Open το 1999 νομίζω.
Απλα θα καταθέσω την εμπειρία μου από τότε:
Για να δεις ματς στο Wimbledon πρέπει να πας να στηθείς στην ουρά από τις 7 το πρωι και να περιμένεις 7 ώρες. Τα εισητήρια δεν προπωλούνται παρά μόνο σε VIP και μέλη. Στο τέλος αγοράζεις αν θες T-Shirt (το έχω ακόμα) το οποίο αναγράφει I have queued at Wimbledon (έχω περιμένει στην ουρά στο wimbledon).
Έχω κρατήσει το απόκομμα του εισητηρίου (το οποίο αρχίζει και κιτρινίζει από τα χρόνια) και αγόρασα πολλά αναμνηστικά. Στον ίδιο χώρο στεγάζεται και μουσείο για το τέννις όπου μπορείς να δεις τη στολή του Borg, την ρακέτα του Boris Becker, τη μινι φουστίτσα της Graf και πολλά άλλα!!!
Ωραία εμπειρία...
Anarki
Διάσημο μέλος
Το μπλουζάκι τα σπάει χαχ, γέλασα πολύ όταν το διάβασα
Πρέπει να ξαναρχίσω να παίζω κάπως γαμώτο, μου έλειψε.
Αμελί
Εκκολαπτόμενο μέλος
και του χρονου θα παω να κανω και μαθηματα..(!!!!) αλλα δυστυχως μονο για του χρονου 'η μετα το λυκειο
~Valentina~
Πολύ δραστήριο μέλος
lacta13
Νεοφερμένος
αχ πόσο θέλω να παω για τεννις..μαλλον θα παω σήμερα!!
από πού είσαι?
garcias
Νεοφερμένος
Είμαι νέο μέλος και αυτό είναι κ το πρώτο μου ποστ!
Λοιπόν μιας και τελειωσαν οι πανελληνιες και ολα πηγαν κατ ευχην και περασαμε εδω ( θεσσαλονικη ), σκεφτηκα να αρχισω να ασχοληθω με το τεννις.
Θα ηθελα ομως μια καθοδηγηση ή μια ενημερωση βρε παιδι μου σχετικα με το τι παιζει για να ξεκινησει καποιος να παιζει τεννις απο παλιοτερους παικτες η καποιους που γνωριζουν, γιατι αυτα που ακουω ( δεν υπαρχουν ελευθερα γηπεδα, ειναι πανακριβο σπορ ) ομολογω πως ειναι καπως αποθαρυντικα
Υπενθυμιζω οτι μενω θεσσαλονικη!
Ευχαριστω εκ των προτερων !!
~Valentina~
Πολύ δραστήριο μέλος
μενω κοντα στο Σουνιοαπό πού είσαι?
johnykim
Νεοφερμένος
To πρόβλημα με αυτό το άθλημα είναι οτι δεν βρήσκεις εύκολα παρέα..πόσες φορές έχω παρακαλέσει..αλλά μία δεν υπάρχουν ρακέτες,μία δεν ξέρουμε και θα γίνουμε ρεζίλι μία...μπλά μπλά μπλά..
Λέω να ξεκινήσω σε σύλλογο.Σαρωνίδα που είχα ρωτήσει σε ένα club ήθελαν 21 ευρώ την ώρα και 31 ευρώ το μάθημα..
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαρκελλα^^
Νεοφερμένος
~Valentina~
Πολύ δραστήριο μέλος
να υποθεσω οτι ειχες ρωτησει στο tennis club???? ενταξη ειναι λιγο καπως ακριβουτσικα σε σχεση με αλλα...αλλα οι δασκαλοι τους ειναι πολλοι καλοι ολοι..... και το μερος ειναι εξαιρετικο...Λέω να ξεκινήσω σε σύλλογο.Σαρωνίδα που είχα ρωτήσει σε ένα club ήθελαν 21 ευρώ την ώρα και 31 ευρώ το μάθημα..
johnykim
Νεοφερμένος
να υποθεσω οτι ειχες ρωτησει στο tennis club???? ενταξη ειναι λιγο καπως ακριβουτσικα σε σχεση με αλλα...αλλα οι δασκαλοι τους ειναι πολλοι καλοι ολοι..... και το μερος ειναι εξαιρετικο...
Ναι εκεί ρώτησα.Δεν έχω πάει σε άλλα για να συγκρίνω,αλλά γενικά το τενις είναι ακριβό άθλημα..Αν λέμε το ίδιο καλό ήταν(είχε και πισίνα ακόμα..!)
Κάνεις μαθήματα εκεί;
edit:Θα γραφτώ απο Σεπτέμβρη σε έναν σύλλογο τελικά!Για να δούμε..
LOU
Νεοφερμένος
και εγω επαιζα 6 χρονια αλλα εχω σταματησει εδω και τρια λογω του σχολειου...λατρευω τον φεντερερ!!!δεν ειναι τελειοσ???και οι αδερφεσ σερενα ομωσ φοβερες!Ειμαι λατρης του τεννις εδω και 4 χρονια!!! Φαν του Ροτζερ Φεντερερ και καθε καλοκαιρι περνω 4-6 ωρες ημερισιως στα γηπεδα! Κανεις που παιζει???
johnykim
Νεοφερμένος
(για τον Φέντερερ μιλάω)
-----------------------------------------
Αχ και εγώ έπαιζα για 4 χρόνια αλλά λόγω διαβασμάτος το σταμάτησα..το λατρεύω το εν λόγω άθλημα!!!Παρηγορούμαι με τους αγώνες τέννις στην τηλέοραση...
Λόγου διαβάσματος τώρα που είσαι φοιτήτρια;Ελπίζω εγώ να μην έχω πρόβλημα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.