johnykim
Νεοφερμένος
@Geo TM ,εγώ πηγαίνω στο ΠΡΕΣΟΦ (Πέραμα-Κερατσίνι) είναι αρκετά κοντά και μέχρι στιγμής έχω καλές εντυπώσεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
twilight_girl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
twilight_girl
Εκκολαπτόμενο μέλος
dk13
Δραστήριο μέλος
roseberry
Διάσημο μέλος
επαιζα 2 χρονια οταν ημουν μικρη και μου αρεσε πολυ
twilight_girl
Εκκολαπτόμενο μέλος
katerinaa!!!
Νεοφερμένος
gregory nub
Διάσημο μέλος
Το δυσκολο ηταν να χτυπαει η μπαλα την ρακετα
Μιλαμε για πολυ τρεξιμο εκεινη την ημερα, ολο κινηγουσα την μπαλα π μου εφευγε.
Scandal
Διαχειριστής
-petros
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ποιοι παίζετε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 845212
Επισκέπτης
έχουμε τέτοιο θεμα?? τς τς..
ποιοι παίζετε?
i do
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Πόσα χρόνια? Όμιλο? Ρακετα?
Άντε να ανοίξουμε κουβέντα
Guest 845212
Επισκέπτης
Πόσα χρόνια? Όμιλο? Ρακετα?
Άντε να ανοίξουμε κουβέντα
Απο Πατρα ειμαι Στην Νικη επαιζα απο α γυμνασιου εως α λυκειου πηγαινα στον Ομιλο αλλα και περσυ καπου καπου επαιζα... Απο ρακετα γουιλσον ειχα εσυ?
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
έχω την k factor six one team ...και τώρα που έχει μπει στο μάτι αυτή που είχα βάλει και εδώ https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=109822Απο Πατρα ειμαι Στην Νικη επαιζα απο α γυμνασιου εως α λυκειου πηγαινα στον Ομιλο αλλα και περσυ καπου καπου επαιζα... Απο ρακετα γουιλσον ειχα εσυ?
Guest 845212
Επισκέπτης
έχω την k factor six one team ...και τώρα που έχει μπει στο μάτι αυτή που είχα βάλει και εδώ https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=109822
οι καλυτερες ειναι οι Γουιλσον παντως Αυτη που θες ποσο κανει? Επισης για πες ποσα χρονια παιζεις? Πηγαινες σε ομιλο?
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Παίζω απο 6 χρονών, η ρακέτα έχει 200 ευρώ(αυτός είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας, αλλά θα ξεπεραστει) και πήγαινα στον όμιλο της Νάουσας. Εννοείται wilson, δεν την αλλάζω με τίποταοι καλυτερες ειναι οι Γουιλσον παντως Αυτη που θες ποσο κανει? Επισης για πες ποσα χρονια παιζεις? Πηγαινες σε ομιλο?
Guest 845212
Επισκέπτης
Παίζω απο 6 χρονών, η ρακέτα έχει 200 ευρώ(αυτός είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας, αλλά θα ξεπεραστει) και πήγαινα στον όμιλο της Νάουσας. Εννοείται wilson, δεν την αλλάζω με τίποτα
Η συγκεκριμενη ρακετα ειναι ποσα γραμμαρια ειναι? Προτιμας ελαφριες ή βαριες ρακετες? Εγω ειχα ενα προβληματακι στο θεμα αυτο με το ποιο βαρος με βολευει... Σε αγωνες κατεβενεις?
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
είναι καιρός να ανέβω σε γραμμάρια..αυτή είναι 315 άπλεκτη αν θυμάμαι καλά!!Η συγκεκριμενη ρακετα ειναι ποσα γραμμαρια ειναι? Προτιμας ελαφριες ή βαριες ρακετες? Εγω ειχα ενα προβληματακι στο θεμα αυτο με το ποιο βαρος με βολευει... Σε αγωνες κατεβενεις?
Ως junior κατέβαινα και σε πολλά ενωσιακά και πανελλαδικά..τώρα ένα χρόνο ως φοιτητής δεν έπαιξα, σκοπεύω να ξανααρχίσω όμως πάω για πρόπονηση τώρα!
Guest 845212
Επισκέπτης
είναι καιρός να ανέβω σε γραμμάρια..αυτή είναι 315 άπλεκτη αν θυμάμαι καλά!!
Ως junior κατέβαινα και σε πολλά ενωσιακά και πανελλαδικά..τώρα ένα χρόνο ως φοιτητής δεν έπαιξα, σκοπεύω να ξανααρχίσω όμως πάω για πρόπονηση τώρα!
Οντως οι περισσοτεροι λενε οτι αν αντεχεις καλες ειναι οι βαριες κυριως για αμυντικο παιχνιδι... Και εγω πηγαινα σε αγωνες και μπορω να σου πω οτι ειχα παει πολυ καλα σε πολλους εξ'αυτων νικωντας και αντιπαλους που επαιζαν περισσοτερα χρονια απο εμενα (ειχαν ξεκινησει νωριτερα). Αλλωστε εχω ενα πλεονεκτημα: ειμαι αριστεροχειρας. Ελπιζω οταν γινω φοιτητης να ξαναγωνιστω σε καποιο ερασιτεχνικο-φυσικα- τουρνουα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.