sydney96
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sydney96
Δραστήριο μέλος
Θα τον περάσει πιστεύω τον Μάρει.δεν ξανανικάει το γατί.
souzana
Δραστήριο μέλος
Η βλακεία ειναι ότι το us open ειναι 7 ώρες πίσω γαμωτο και θα παίζουν τα μεσάνυχτα
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Ο Τζοκοβιτς έχει τον σχετικά φορμαρισμένο Ντελ ΠότροΝαι το διάβασα.Ενώ ο Τζόκοβιτς έχει πιο εύκολο πρόγραμμα.
Θα τον περάσει πιστεύω τον Μάρει.δεν ξανανικάει το γατί.
Ελπίζω πως θα τον περάσει τον Μάρει..βασικά ημιτελικό να φτάσει μένει νο1 αν δεν κάνω λάθος!
Ναι ισχύει ότι δεν θα μπορούμε να δούμε και πολλά παιχνίδιαΠιστεύω θα το πάρει πάλι ο roger , βέβαια ακόμα θυμάμαι τον περσινό ημιτελικό θρίλερ και δν θα τν ξεχάσω ποτε
Η βλακεία ειναι ότι το us open ειναι 7 ώρες πίσω γαμωτο και θα παίζουν τα μεσάνυχτα
souzana
Δραστήριο μέλος
sydney96
Δραστήριο μέλος
Ο Τζοκοβιτς έχει τον σχετικά φορμαρισμένο Ντελ Πότρο
Ελπίζω πως θα τον περάσει τον Μάρει..βασικά ημιτελικό να φτάσει μένει νο1 αν δεν κάνω λάθος!
Και πάλι όσο να 'ναι έχει πιο εύκολο πρόγραμμα και από τους δύο.
Πιστεύω ότι θα τον περάσει.Αφού το είπε και ο ίδιος σε συνέντευξή του ότι είναι σε πολύ καλή φόρμα και ξέρει ότι πατάει γερά.
Μένει νο1 ακόμα και αν το πάρει ο Τζόκοβιτς;
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Ναι αρκεί να φτάσει ημιτελικά αν δεν κάνω λάθος, δηλαδή εκεί που έφτασε πέρυσι! Δεν το λέω με απόλυτη σιγουριά,ίσως να πρέπει να πάει και τελικό..αλλά ο Τζοκοβιτς έχει να υπερασπιστεί 2000 βαθμούς, πέρυσι το είχε κατακτήσει..οπότε αν δεν το πάρει σίγουρα μένει νο1 ο φέντερερ αν φτάσει ημιτελικάΚαι πάλι όσο να 'ναι έχει πιο εύκολο πρόγραμμα και από τους δύο.
Πιστεύω ότι θα τον περάσει.Αφού το είπε και ο ίδιος σε συνέντευξή του ότι είναι σε πολύ καλή φόρμα και ξέρει ότι πατάει γερά.
Μένει νο1 ακόμα και αν το πάρει ο Τζόκοβιτς;
εύκολη νίκη στον πρώτο γύρο...6-3 6-2 6-4
sydney96
Δραστήριο μέλος
Ναι αρκεί να φτάσει ημιτελικά αν δεν κάνω λάθος, δηλαδή εκεί που έφτασε πέρυσι! Δεν το λέω με απόλυτη σιγουριά,ίσως να πρέπει να πάει και τελικό..αλλά ο Τζοκοβιτς έχει να υπερασπιστεί 2000 βαθμούς, πέρυσι το είχε κατακτήσει..οπότε αν δεν το πάρει σίγουρα μένει νο1 ο φέντερερ αν φτάσει ημιτελικά
εύκολη νίκη στον πρώτο γύρο...6-3 6-2 6-4
Πάρα πολύ ωραία,αν και δε νομίζω ότι έχει νόημα να το συζητάμε,αφού έτσι κι αλλιώς ο Federer θα το πάρει.
Σήμερα παίζει και ο Παγδατής έτσι;Τώρα η άλλη η Δανιηλίδου και που πέρασε δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει.Ο Παγδατής ίσως φτάσει και μέχρι τον 2ο-3ο γύρο.
thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος
E γμτ να μην παιζει ο ναδαλ...κριμα...
sydney96
Δραστήριο μέλος
Ο Nole θα το παρει πιστευω στον τελικο απεναντι στον Roger
μμμ τραγούδα
thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλα καλα θα δεις στισ 9 του μηνος ποιος θα το σηκωσειΤραγούδα
sydney96
Δραστήριο μέλος
καλα καλα θα δεις στισ 9 του μηνος ποιος θα το σηκωσει
Εδώ θα είμαστε και θα τα πούμε μην ανησυχείς!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
με βάση την κατάσταση που βρίσκονται οι 2...όχιΟ Nole θα το παρει πιστευω στον τελικο απεναντι στον Roger
E γμτ να μην παιζει ο ναδαλ...κριμα...
souzana
Δραστήριο μέλος
Ο Ναδάλ έχει πρόβλημα, δεν τον συμπαθώ φυσικα αλλα ειναι κριμα τόσο καιρός
Δεν πειράζει καλυτερα για τον Rog
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
sydney96
Δραστήριο μέλος
Σήμερα παίζει η δανιηλιδου στις 6:00
Ο Ναδάλ έχει πρόβλημα, δεν τον συμπαθώ φυσικα αλλα ειναι κριμα τόσο καιρός
Δεν πειράζει καλυτερα για τον Rog
Εμένα δε μου λείπει καθόλου πάντως.Ο πιο αντιπαθητικός από όλους είναι.
εγώ περιμένω με ανυπομονησία την νεα ρακέτα
Τυχερέε εσύ!!!
Εγώ ένα γκριπ θέλω για τη δικιά μου μπας και σώσω κάπως την κατάσταση.Για καινούργια θα αργήσει πολύ μάλλον.
xrictian
Νεοφερμένος
αντε να τελειωσει αυτη η γ λυκειου κι ολη τη μερα στα γηπεδα θα'μαι!!! ♥
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
souzana
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.