Orthologistis
Εκκολαπτόμενο μέλος

στο τμημα μου μπορω να επιλεξω απο το ηλεκτρονικο συστημα ευδοξουσ μονο 1 συγγραμμα τισ περισσοτερεσ φορεσ , ή το πολυ 2 που το 1 απο τα 2 ειναι σιγουρα του καθηγητη....Οκ συμφωνώ εν μέρει.Αλλά και πάλι κάνεις δε σε υποχρεώνει να επιλέξεις το συγγραμα του καθηγητή!Παρά τους "έμμεσους εκβιασμούς" είσαι ελεύθερος να διαλέξεις όποιο σύγγραμα επιθυμείς κ να το πάρεις δωρεάν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Και στο δικο μου που εχω κοιταξει το ενα μπορει να ειναι του καθηγητη(που δεν αποκλειεται a priori να ειναι αξιολογο)κ το αλλο συνηθως ξενων συγγραφεων....Και παλι επιλεγω Ο,ΤΙ θελω ΔΩΡΕΑΝ!στο τμημα μου μπορω να επιλεξω απο το ηλεκτρονικο συστημα ευδοξουσ μονο 1 συγγραμμα τισ περισσοτερεσ φορεσ , ή το πολυ 2 που το 1 απο τα 2 ειναι σιγουρα του καθηγητη....![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Whiteman
Νεοφερμένος

https://www.avaaz.org/en/petition/We...loume_DOREAN_Anotate_Ekpaideuse/?fQtNvdb&pv=1
paterasyp
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μην γίνεστε έρμαια των κομματόσκυλων και της κλίκας των καθηγητών . Παίζονται πολλά λεφτά με τα δικαιώματα από τα βιβλία .
Οταν είπαν να μην υπάρχει ένα σύγραμμα , τότε άρχισαν να λένε ότι τα θέματα θα τα βάλουμε από το δικό μας .
Πριν δεκαετίες , αν δεν πέρναγες από τον εκδοτικό οίκο να πάρεις το βιβλίο του καθηγητή και να γράψουν το ονομά σου στον κατάλογο , δεν πέρναγες ποτέ το μάθημα .
Τώρα οι σημειώσεις δίνονται μέσα από τις παρατάξεις , αν δεν είσαι σε κάποια , απλά πρέπει να ξοδευτείς .
Ο νόμος λέει , όλα τα βιβλία των καθηγητών και οι σημειώσεις , αναρτώνται στο διαδίκτυο .
Ετσι η γνώση είναι κτήμα των φοιτητών .
Μην τσιμπάτε λοιπόν στα κομματόσκυλα . Απαιτείστε να εφαρμοστούν οι νόμοι .
Βιβλία και σημειώσεις στο διαδίκτυο . Εχουν πληρωθεί γιά όλα αυτά οι καθηγητάδες .
Οσο γιά την δωρεάν παιδεία , να μην υπάρχουν δίδακτρα στο προπτυχιακό .
Στα άλλα πρέπει το πανεπιστήμιο να φέρνει λεφτά μέσω των μεταπτυχιακών και διδακτορικών φοιτητών και έτσι αυτοί να βγάζουν τα δίδακτρα .
Αλλά πως θα γίνει αυτό , όταν όλα είναι κολλητηλίκια και κομματισμός .
Οι φοιτητές των μικρών ετών πρέπει να σπάσουν αυτό το απόστημα της καμαρίλας , αλλιώς θα είστε έρμαια των κολλητών και των άλλων λαμόγιων , όπως έγινε και με το κράτος .
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

manos4
Πολύ δραστήριο μέλος

Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα σου πω αμεσως μετα την απαντηση μου στην vangelineΑν ειναι σε ηλεκτρονικη μορφη γιατι να υπαρχει προβλημα??
τα ματια σου δεν επηρεαζονται απο την οθονη οταν ειναι ρυθμισμενη στην καταλληλη φωτεινοτητα. Τα ματια σου αποκτουν μυωπια οταν εστιαζεις επι μεγαλο χρονικο διαστημα σε κοντινες αποστασεις. Χανει ουσιαστικα την ικανοτητα του να εστιαζει μακρια. Βεβαια μετα απο καποια ηλικια και μετα (συνηθως 19-20) η μυωπια δεν αυξανεται πλεον. Για αυτο ακριβως τον λογο μετα τα 22 περιπου μπορεις να κανεις λειζερ. Οποτε οι απαντησεις μας ας προσεχουμε να μην ειναι αστοχες και μη τεκμηριωμενες ορθα.Γιατί θα πλουτίσουμε όλους τους οπτικούς και τους οφθαλμίατρους.
Θα πάθουν τα μάτια μας.
Τωρα Νικολακη, προφανως και το βιβλιο
1ον ) Ειναι πιο ευχαριστο στο διαβασμα
2ον ) Μπορεις να το διαβασεις οπουδηποτε γουσταρεις
3ον ) Μπορεις να σημειωσεις οτι θες πανω.
Ο μονος λογος για τον οποιο θα ανεχομουν κατι τετοιο θα ηταν εαν μας εδιναν εναν e-reader.
Αλλιως θα τους παρουμε τα κεφαλια

Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος

Μα το εχω καημο,ρε πουστη μου.Ενας πρυτανης/ενας καθηγητης/ενας κατι δεν θα βρεθει ποτε που να πει:τον αγαπω ρε πουστη μου αυτο ν τον τοπο,θελω να τον δω να γινεται καλυτερος.Δεν βαζω σε 1η μοιρα την κοιλαρα μου.ΑΑΑΑχ
ZETAXA
Δραστήριο μέλος

Γαματο, τελειο, απορω που δε το σκεφτηκαν τοσο καιρο και ταλαιπωρουνται με διαφορα μετρα!
SiMoS43710
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κι όσοι από εμάς απλά δε μπορούμε να διαβάσουμε κάτι σε ηλεκτρονική μορφή για 1002 λόγους τι θα κάνουμε; Μετάνοιες μπας και μας περάσει ο καθηγητής;
Απ'όσο ξέρω τα πανεπιστημιακά συγγράμματα είναι αρκετά ακριβά, εδώ με το ζόρι μπορεί μια μέση οικογένεια να συντηρήσει 1 φοιτητικό σπίτι πώς υποτίθεται οτι θα τα αγοράσει;
Eskl1nd
Εκκολαπτόμενο μέλος

GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος

https://www.avaaz.org/en/petition/We...n_Theloume_DOREAN_Anotate_Ekpaideuse/?cVNxxbb
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

μην κάθεστε, ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ!!!! ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ!!!
https://www.avaaz.org/en/petition/We...n_Theloume_DOREAN_Anotate_Ekpaideuse/?cVNxxbb
Ακόμα δεν έχει βγει καμία επίσημη ανακοίνωση από κυβερνητικό εκπρόσωπο,what's the rush?Σε καθημερινή βάση αναπαράγονται ανυπόστατες ειδήσεις από ανεύθυνους δημοσιογράφους,αν τσιμπάγαμε σε κάθετί,τώρα θα τρέχαμε και δεν θα φτάναμε.
ΥΓ:Στην περίπτωση που η είδηση επαληθευτεί,sorry to spoil your illusion,αλλά δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτε μαζεύοντας υπογραφές.
spiros332
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απ την αλλη μπορει να εφαρμοστει? ποιος εκδοτικος οικος θα διαθεσει τα συγγραματα του σε ηλεκτρονικη μορφη γνωριζοντας οτι το επομενο πρωι θα κυκλοφορουν δωρεαν σε ολα τα torrent-sites??
paterasyp
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλλωστε οι γνώσεις είναι γιά να διαδίδονται και οι καθηγητές εξελίσσονται με δημοσιεύσεις .
Δεν είναι ταινίες η μουσική τα συγγράματα , ώστε να ενδιαφέρον κάποιον που δεν αασχολείται με το αντικείμενο .
spiros332
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι συμφωνω αλλα οπως και να το κανουμε οι εκδοτικες καθε χρονο εχουν εξασφαλισμενο ενα στανταρ ποσο απο το δημοσιο για τα συγγραματα το οποιο τωρα θα χασουν και οχι μονο αυτο αλλα και αν καποιος θελησει να παρει το βιβλιο ,εαν υπαρχει δωρεαν στο διαδικτυο θα προτιμησει το δωρεαν και ετσι η εκδοτικη παλι χανει πελατεια αρα χρημα!Δεν υπάρχει λόγος να μπερδεύονται εκδοτικοί οίκοι στα συγράμματα .
Αλλωστε οι γνώσεις είναι γιά να διαδίδονται και οι καθηγητές εξελίσσονται με δημοσιεύσεις .
Δεν είναι ταινίες η μουσική τα συγγράματα , ώστε να ενδιαφέρον κάποιον που δεν αασχολείται με το αντικείμενο .
cookies&chips
Εκκολαπτόμενο μέλος

*το οποιο θα επιλεγεται με την ιδια διαδικασια οπως τωρα
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος

Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα μου πεις οι φοιτητές που πάνε για 2ο πτυχίο τι φταίνε;
haroula
Εκκολαπτόμενο μέλος

επίσης δεν ξέρω αν όντως κερδίσει το κράτος, αλλά θα υπάρξει σίγουρα σημαντική ζημία στην αγορά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.