Dalian
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
Σήμερα στη θάλασσα καθώς ήμασταν στα ρηχά είχε κάτι κυματάκια οπότε κάποιος της παρέας μας φώναξε: "παιδιά, ελάτε να δείτε συμβολή". Το τι του κάναμε φαίνεται στην εικόνα...Επιτελους τελειωνουμε! (εγω εχω και ΑΟΘ αυριο). Πω τι χρονια ηταν αυτη. Πλεον καθε φορα που περναει ενα ασθενοφορο μου ερχεται κατευθειαν στο μυαλο το φαινομενο Doppler και οταν παιζω μπιλιαρδο προσπαθω να εξηγησω στα 12χρονα ξαδελφια μου γιατι οταν συγκρουονται δυο μπαλες η μια ακινητοποιειται και η αλλη παιρνει την ταχυτητα της πρωτης! (ελαστικη κρουση!!!! )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NickTheGreek3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σήμερα στη θάλασσα καθώς ήμασταν στα ρηχά είχε κάτι κυματάκια οπότε κάποιος της παρέας μας φώναξε: "παιδιά, ελάτε να δείτε συμβολή". Το τι του κάναμε φαίνεται στην εικόνα...
Πνηξιμοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Πνηξιμοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!
Στην υπογραφή σου βάλε αλγόριθμο.Που πάς χωρίς δήλωση μεταβλητών?
vavlas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στην υπογραφή σου βάλε αλγόριθμο.Που πάς χωρίς δήλωση μεταβλητών?
Πόσα μόρια λες να του κόψουν;
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Δεν ξέρω τι λέτε αλλά δεν την παλεύετε.
toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος
ελπιζω σε κανενα μηνα να μου χει περασει!
Shadowfax
Διάσημο μέλος
toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος
koum
Πολύ δραστήριο μέλος
Όταν αρχίσουν να σπάνε να τον σκέφτεσαι. Μέχρι τότε δεν έχεις συντονισμό. Γι' αυτό σε κοιτάνε πάντα κάπως οι άνρωποι.εγω οταν περναει κατω απο το σπιτι αυτοκινητο με δυνατα την μουσικη και τριζουν τα τζαμια σκεφτομαι τον συντονισμό! και προσπαθω να το εξηγησω και στους υπολοιπους!....με κοιτανε παντα καπως
toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος
Όταν αρχίσουν να σπάνε να τον σκέφτεσαι. Μέχρι τότε δεν έχεις συντονισμό. Γι' αυτό σε κοιτάνε πάντα κάπως οι άνρωποι.
κακιες!
σκεφτομαι οτι η συχνοτητα του διεγερτη τεινει να γινει ιση με την ιδιοσυχνοτητα οποτε θα χουμε κ συντονισμο!
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια απ' αυτές τις μέρες ο Econ στο chat ήθελε να βάλει τη φάτσα και έγραψε fss. Και σκέφθηκα εγώ "ποιος μιλάει για Doppler?"
Devian
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kαλή επιτυχία και από μένα στους τελειόφοιτους των λυκείων και στους απόφοιτους ...αργά η γρήγορα η "νεκροψία" θα επέλθει....είναι ψυχοφθόρα διαδικάσια το γνωρίζω αλλά μετά θα έχετε πλέον απελευθερωθεί απ' τα δεσμά που σας κρατούσαν δέσμιους (αν αυτό νιώθατε ή και το αντίθετο) ...και θα είστε ελεύθεροι να πετάξετε "σε άλλη γη" "σε άλλα μέρη" ......οι μνήμες παρότι δεν ήμουν δεμένος με τα παιδιά παραμένουν ανεξίτηλες...νοσταλγώ όλα αυτά τα χρόνια αλλά πρέπει να τα αφήσουμε πίσω και να συνεχίσουμε σε αυτή την πορεία που χαράξαμε είτε είναι ανοδική είτε είναι καθοδική ..η ζωή είναι ωραία και όταν γευόμαστε ακόμα και τις χαρές και τις λύπες...μην ζητάμε να εφευρεθεί χρονομηχανή γιατί είναι πέρα από κάθε φαντασιά ΑΔΥΝΑΤΟ...και μόνο στο "back to the future" και στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας επιτυγχάνεται αυτό με κάθε τρόπο...ξέρω ότι οι μνήμες είναι ατελεύτητες και το κενό διηνεκές αλλά θα περάσουμε και άλλα τόσα που θα αρχίζουν να εξατμίζονται στον χωροχρόνο...τα οποία θα αποτελέσουν αναπόσπαστα κομμάτια για το υπόλοιπο της ζωής μας...end of story
Καθηγητής;
Καθηγητής;
απόφοιτος εδώ και 2-3 χρόνια....μακάρι να γίνω καθηγητής αλλά αυτό απαιτεί κόπους και θυσίες άσε που δεν κολλάει και στον χαρακτήρα μου..αλλά κουβέντα να γίνεται
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.