Thetikos
Δραστήριο μέλος
Πανελλήνιες 2011 τέλος...
Έχω να ευχηθώ στους συμμαθητές μου, συνομήλικους και συνυποψήφιους όλης της χώρας "Καλά Αποτελέσματα".
Όσοι μετά από αυτό είστε ευχαριστημένοι μακάρι να πετύχετε τους στόχους που όλη τη χρονιά είχατε θέσει. Όμως όσοι δεν έμειναν ευχαριστημένοι μετά από τις εξετάσεις αυτές το μόνο που έχω να πω είναι Πάμε για άλλα. Δεν τελειώνει τίποτα εδώ. Από εδώ και πέρα όλα αρχίζουν. Είμαστε 17 και 18... Τι? Θα πεθάνουμε? Τι θα μας διαλύσουν τα όνειρα? Κανένας δεν έχει το δικαίωμα. Κανένας δεν θα το κάνει!!!
Πάνω από όλα όμως έχω να πω σε ΟΛΟΥΣ μαζί με μένα: ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ. Τόσο διάβασμα, τόσοι κόποι, τόσο άγχος, τόσες πληροφορίες για απομνημόνευση (αυτό είναι ένας μαθητής της Γ' λυκείου...) και όλα αυτά για την τελική μέρα. Μια μέρα που πρέπει να είναι ψύχραιμος και άνετος, περιγραφικός αλλά και συγκεκριμένος, αναλυτικός και "παπαγάλος". Αλλά μια μέρα θα κρίνει τις γνώσεις του? Ποιος τον ρώτησε πως ξύπνησε, αν κοιμήθηκε δηλαδή, ποιος τον ρώτησε τι προβλήματα αντιμετωπίζει, ποιος τον ένιωσε? Ποιος? Αυτό ήταν παίδες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
παει κι αυτο....καλα αποτελεσματα σε ολους παιδια και θυμηθειτε that,in case that the result was worse than the expected one,(THIS IS NOT CALLED ''FAIL''),IT'S OT THE END OF THE WORLD!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν δηλαδή δε δίναμε σήμερα λατινικά και έπρεπε να περιμένω και άλλη μια μέρα θα είχα τρελαθεί.
Εντάξει, δεν ήταν κάτι το δραματικό όταν πήγαινες να δώσεις, μιλούσαμε πριν έρθουν τα θέματα, λέγαμε ό,τι βλακεία υπήρχε και μετά χτυπούσε το κουδούνι, τα μοίραζαν και γράφαμε, η όλη διαδικασία όμως μέχρι να έρθει η 12η Μαίου ήταν.
Devian
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
spieler
Νεοφερμένος
Καλή επιτυχία σε όλους και καλή ξεκούραση!!
Θάλεια
Διάσημο μέλος
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Για τους επιτηρητες λες?όταν το λέγαμε εδώ πέρα κάποιοι μεγαλύτεροι, τρώγαμε -1 και μπινελίκing...και απλώνονταν σεντόνια αντιπαράθεσης ή ανοίγονταν πολλά topics με το ίδιο θέμα
Βαλανε μυαλο με τους επιτηρητες που τους επιτηρουσαν, απο την διευθυνση επιτηρητων(Βλ υπογραφη σου)
Thetikos
Δραστήριο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
Ποτέ όμως δε θα μπορείτε να τα ζήσετε αυτά ξανά μόνο θα τα βλέπετε
NickTheGreek3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Thetikos
Δραστήριο μέλος
Καλά οκ ηρέμησε.
Πάμε για άλλα τώρα... δεν θα μείνουμε στο σχολείο. Ίσως κάποια στιγμή να το αναπολήσουμε αλλά νομίζω δεν αξίζει να το συζητάμε τώρα που έρχεται καλοκαιράκι.
Ας το χαρούμε όλοι... Το αξίζουμε
Siritoss
Νεοφερμένος
NickTheGreek3
Εκκολαπτόμενο μέλος
F του x. Χαρηκα!Μήπως όταν σε ρωτάνε ποιο είναι το όνομα σου, σκέφτεσαι: "Από ποια συνάρτηση βγαίνει αυτό;"
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Mariw
Νεοφερμένος
Καλα, κ εγω οταν ακουω καποια λεξη που υπαρχει στι βιβλιο της ιστοριας, κατι παθαινω, μου ερχεται στο μυαλο το αντιστοιχο μαθημα... Πρεπει να τα ξεχασω ολα και γρηγορα!
Το μόνο εύκολο!! Σε ένα μήνα περίπου δεν θα θυμάσαι τίποτα από όλα που αποστήθισες όλη την χρονιά.....
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ελπίζω!!!Το μόνο εύκολο!! Σε ένα μήνα περίπου δεν θα θυμάσαι τίποτα από όλα που αποστήθισες όλη την χρονιά.....
Η ιστορία ήταν τόσο δραματική εμπειρία που μερικά πράγματα το ξέρω, δεν θα τα ξεχάσω ποτέ. Όπως τον ορισμό για τη Φεντερασιόν.
Εχω γεμίσει ολόκληρη λίμνη δακρύων για την ιστορία...ειδικά για το ποντιακό. Αυτό που δε θα ξεχάσω ποτέ είναι τα ονόματα των ποντίων της διασποράς που ήταν πρωτεργάτες στον αγώνα κλπ κλπ και αυτό με τα 1401 σχολεία
Vasilina93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τέλος το σχολείο για εσας τωρα μπορείτε να βλέπετε σχολέιο μόνο από ταινίες.
Το Βασιλίνα το ακούτε όλοι έτσι;;;;;
Το όνομά μου είναι διεθνές!!! :Ρ
ginak
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.