Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
ασοδυο δεν υπαρχει σε κανονικο παιχνιδι ταβλι ειναι κατι το οποιο το βρικαμε εμεις οπως και το τιτσου μαλακιουλες δηλαδη.Το κανονικο ταβλι παιζετε με φευγα πλακωτο πορτες και στο φευγα οποτε παιζω με τον πατερα μου παντα τον κερδιζω στα αλλα δυο θελω ακομα βελτιωση.ασοδυο,πορτες,φευγα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sydney96
Δραστήριο μέλος
hurricane
Διάσημο μέλος
Κάποιες ατυχίες στο πλακωτό δυστυχώς δύσκολα διορθώνονται.Αν παίξεις πχ πρώτος και ο άλλος με την πρώτη-δεύτερη ζαριά που θα ρίξει τύχει 6άρες και ντόρτια το ΄χεις χάσεει το παιχνίδι κατά πάσα πιθανότητα.
εκεί είναι η μαγκιά... να καταφέρεις να τον κλεισεις τον αλλο για να σαφησει
toto13
Νεοφερμένος
sydney96
Δραστήριο μέλος
εκεί είναι η μαγκιά... να καταφέρεις να τον κλεισεις τον αλλο για να σαφησει
Δε θα το έλεγα μαγκιά αλλά τύχη,βασικά!Δε χρειάζεται να σε κόβει και πολύ στο πλακωτό.Στις πόρτες και στο φεύγα(ειδικά εκεί) ίσως ,αλλά το πλακωτό με μερικές πολύ πολύ μικρές εξαιρέσεις είναι καθαρά θέμα τύχης.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακριβώς!Αυτό είναι απ' τα κλειδιά στο πλακωτό,αλλά απαιτεί εμπειρία...εκεί είναι η μαγκιά... να καταφέρεις να τον κλεισεις τον αλλο για να σαφησει
Μην το λες...Σ' αυτό που λέει η hurricane φαίνεται άμα ξέρεις καλό πλακωτό!Φυσικά δε μιλάμε να έχει τρελό ζάρι ο άλλος...Αλλά μια τυχερή διπλή στην αρχή,ένας καλός παίκτης μπορεί να την αντιστρέψει...Δε θα το έλεγα μαγκιά αλλά τύχη,βασικά!Δε χρειάζεται να σε κόβει και πολύ στο πλακωτό.Στις πόρτες και στο φεύγα(ειδικά εκεί) ίσως ,αλλά το πλακωτό με μερικές πολύ πολύ μικρές εξαιρέσεις είναι καθαρά θέμα τύχης.
(δε νομίζω ότι έχω φτάσει ακόμα σ' αυτό το επίπεδο!)
sydney96
Δραστήριο μέλος
Μην το λες...Σ' αυτό που λέει η hurricane φαίνεται άμα ξέρεις καλό πλακωτό!Φυσικά δε μιλάμε να έχει τρελό ζάρι ο άλλος...Αλλά μια τυχερή διπλή στην αρχή,ένας καλός παίκτης μπορεί να την αντιστρέψει...
(δε νομίζω ότι έχω φτάσει ακόμα σ' αυτό το επίπεδο!)
Πολύ δύσκολα πιστεύω.Ναι οκ,θέλει να ξέρεις πως θα παίξεις τις ζαριές(πχ να βιαστείς ή όχι) αλλά κυρίως θέλει τις ζαριές.
Και αν ο άλλος συνεχίσει να είναι τυχερός και μετά το πρώτο συνεχίζει να σου τρώει κι άλλα και δεν έχεις να παίξεις τότε κατά πάσα πιθανότητα το έχεις χάσει το παιχνίδι.
Προσπάθησε μετά να μην είναι και διπλό .
hurricane
Διάσημο μέλος
Πολύ δύσκολα πιστεύω.Ναι οκ,θέλει να ξέρεις πως θα παίξεις τις ζαριές(πχ να βιαστείς ή όχι) αλλά κυρίως θέλει τις ζαριές.
Και αν ο άλλος συνεχίσει να είναι τυχερός και μετά το πρώτο συνεχίζει να σου τρώει κι άλλα και δεν έχεις να παίξεις τότε κατά πάσα πιθανότητα το έχεις χάσει το παιχνίδι.
Προσπάθησε μετά να μην είναι και διπλό .
κοίτα, να σου πω δεν παίζω καιρό τάβλι και όμως είχα καταφέρει να κερδίσω έναν που μου είχε φέρει στην αρχή 3 συνεχόμενες διπλές (5αρες- 6αρες- ντορτια) και αυτο γιατι λες και το ξερα προλαβα και δεν αφησα ανοιχτα πολλα στη μεριά που ξεκινουσα και ειχα προλαβει να κανω 2 πορτες.
νομιζω θελει ψυχραιμια πιο πολυ. γιατι οκ οταν πρωτοεπαιζα μου φερνε ο αλλος στην αρχη εξαρες, τρομαζα και εκανα επιπολαιες κινησεις κ εχανα. μετα σιγα σιγα αρχισα να μαθαινω.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
sydney96
Δραστήριο μέλος
κοίτα, να σου πω δεν παίζω καιρό τάβλι και όμως είχα καταφέρει να κερδίσω έναν που μου είχε φέρει στην αρχή 3 συνεχόμενες διπλές (5αρες- 6αρες- ντορτια) και αυτο γιατι λες και το ξερα προλαβα και δεν αφησα ανοιχτα πολλα στη μεριά που ξεκινουσα και ειχα προλαβει να κανω 2 πορτες.
νομιζω θελει ψυχραιμια πιο πολυ. γιατι οκ οταν πρωτοεπαιζα μου φερνε ο αλλος στην αρχη εξαρες, τρομαζα και εκανα επιπολαιες κινησεις κ εχανα. μετα σιγα σιγα αρχισα να μαθαινω.
Ε καλά προφανώς και γενικά χρειάζεται να ξέρεις να παίζεις γιατί το ζάρι από μόνο του δε φτάνει,αλλά κυρίως είναι θέμα τύχης.Ειδικά αν αυτό συνδυάζεται και με πολύ καλό συμπαίκτη.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
sydney96
Δραστήριο μέλος
Οσο καλος παικτης και να εισαι στο ταβλι.Οτι τακτικες και συστηματα να γνωριζεις.Αν δεν εχεις καλο ζαρι.Δεν πας πουθενα!
Ακριβώς.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Ναι,οντως.Επισης,οι τακτικες πανε περιπατο,αμα βιαζεσαι να κανεις την κινηση σου και δε βλεπεις ολο το ταβλι.Οσο καλος παικτης και να εισαι στο ταβλι.Οτι τακτικες και συστηματα να γνωριζεις.Αν δεν εχεις καλο ζαρι.Δεν πας πουθενα!
hurricane
Διάσημο μέλος
Οσο καλος παικτης και να εισαι στο ταβλι.Οτι τακτικες και συστηματα να γνωριζεις.Αν δεν εχεις καλο ζαρι.Δεν πας πουθενα!
ε ναι... αυτο ειναι κανονας...
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.