Guest 699855
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Μήπως έδιναν κανονικά πανελλαδικές για δεύτερη φορά και όχι για το 10%; Γιατί όλες οι φετινές, διευκρινιστικές εγκύκλιοι του Υπουργείου το αποκλείουν.
Αν δίνουν ξανά κανονικά μπορούν να ξαναδώσουν; Δεν ξέρω, από το κέντρο που ήρθε ο αδερφός μου το επιβεβαίωσε ότι έδιναν αρκετά παιδιά 2η φορά αθλήματα. Και του είχα πει ότι κάτι τέτοιο δε γίνεται αλλά ο μπαμπάς μου το επιβεβαίωσε. Γιατί να είπαν ψέμματα δεν καταλαβαίνω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855
Επισκέπτης
panspil
Νεοφερμένος
Εχω μερικες ερωτησεις:
Εσεις που εχετε δωσει ΤΕΦΑΑ,
1) Ειναι τα αθληματα δυσκολα;
2) Ειναι αναγκαιες οι προπονησεις αμα θελω να πιασω γυρω στα 2.000 μορια απο τα 4.000 που ειναι το μεγιστο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panspil
Νεοφερμένος
στην α' και β' λυκειου επαιζα μπαλα σε τοπικη ομαδα οποτε εκανα 2-3 προπονησεις την βδομαδα και ειχα καποια φυσικη κατασταση...
στην γ' σταματησα λογω υποχρεωσεων οποτε και εκανα προπονησεις κανα μηνα πριν δωσω. Για τον χρονο που διεθεσα ειμαι ικανοποιημενος απ τις επιδοσεις και για να φανταστεις σφαιρα εκανα με μια 5κιλη πετρα λιγες ριψεις να δω την τεχνικη..! Την επιλογη των αθληματων θα την κανεις με βαση¨: α) το σωματοτυπο σου και εξηγω: αν εχεις παραπανησια κιλα ειναι προτιμοτερο να αποφυγεις το 400αρι ενω αν εισαι αδυνατος καλυτερα να αφησεις την σφαιρα. β) τις υποδομες που διαθετεις (αν εισαι επαρχια τοτε δυσκολα επιλεγεις κολυμβηση). Θα σου προτεινα να μην ακολουθησεις το μοτίβο μου της τελευταιας στιγμής αλλα αντιθέτως να προπονεισαι 1-2 φορες τη βδομαδα .(να μην εξαντλεισαι αλλα να ξεφευγεις λιγο απ τα μαθηματα). Για τα 2000+ ειναι αναγκαιες οι προπονησεις οχι ομως απαραιτητα με γυμναστη αλλα τουλαχιστον μονος να κανεις κατι..!Ιδιαιτερη βαση να δωσεις και στη διατροφή σου ωστε να παρεις οσο το δυνατον λιγοτερα κιλά μιας και είναι το κλειδι στο δυσκολοτερα απ ολα 400αρι..!! Επίσης καλο θα ηταν να αξιοποιεις και την ωρα της γυμναστικης στο σχολείο και να αποφεύγεις το καθισio. H δυσκολια λοιπον ειναι κατι υποκειμενικο και εξαρταται απ τη συνολικη προσπαθεια οχι μονο την τελευταια βδομαδα αλλα ολη τη χρονια ,ακομη και τις προηγουμενες μεχρις ενος σημείου.
συγνώμη αν σε κούρασα , για οτι χρειαστείς ρωτάς παλι..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstantinaaa
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855
Επισκέπτης
Ειχα δηλωσει περυσι τεφφα ..τελικα ομως δεν πηγα να δωσω αγωνισματα. Περασα σε μια σχολη που ηθελα..αλλα παντα ηθελα να περασω τεφφα..γινεται να παρω το 10% ? Η επειδη δεν πηγα να τα δωσω τα αγωνισματα ειναι ακυρο και πρεπει να ξαναδωσω πανελληνιες?
Πρέπει να ξαναδώσεις πανελλαδικές.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Guest 882291
Επισκέπτης
Guest 699855
Επισκέπτης
Αν τελειώσω ηλεκτρολόγος μπορώ να μπω τεφαα με κατατακτήριες; Θα πρέπει να δώσω αθλήματα;
Δίνεις μόνο εξετάσεις σε τρία μαθήματα.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Όχι φίλε,αν τελειώσεις ηλεκτρολόγος από πανεπιστημιακή σχολή ΗΜΜΥ,αφού σου δωθεί το αριστείο ανδρείας από τη Βασίλισσα,δικαιούσαι να μπεις ΤΕΦΑΑ χωρίς να δώσεις αθλήματα
Απ οτι φαινεται δε δινεις.
Guest 699855
Επισκέπτης
Απ οτι φαινεται δε δινεις.
ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΑΣ https://www.phed.uoa.gr/proptyxiakes...taseis/katataktiries-e3etaseis-2018-2019.html
ΤΕΦΑΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ https://www.phed.auth.gr/el
ΤΕΦΑΑ ΣΕΡΡΩΝ https://phed-sr.auth.gr/el/κατατακτήριες-εξετάσεις
ΤΕΦΑΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ https://www.pe.uth.gr/cms/index.php/el/2015-05-26-09-54-12
ΤΕΦΑΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
konstantinaaa
Νεοφερμένος
ναι..αλλα επειδη δεν πηγα να τα δωσω λογικα πηρα μηδεν..ομως με τα μορια που εβγλα και με μηδεν παιρνουσα σε καποια σχολη τεφφα :\Πρέπει να ξαναδώσεις πανελλαδικες
Guest 699855
Επισκέπτης
ναι..αλλα επειδη δεν πηγα να τα δωσω λογικα πηρα μηδεν..ομως με τα μορια που εβγλα και με μηδεν παιρνουσα σε καποια σχολη τεφφα :\
Δεν έχει καμία σημασία όσα μόρια κι αν συγκέντρωσες. Αν δεν έχεις δώσει αθλήματα αποκλείεσαι αυτομάτως καθώς η επιτυχία σ΄αυτά είναι προαπαιτούμενο για την εισαγωγή σου στα ΤΕΦΑΑ.
Panelele19
Νεοφερμένος
Εχω ένα στόχο γυμναστική ακαδημία και έχω αρκετες απορίες σχετικά με αυτό.
Αν μπορει κάποιος να μου πεί καποια βήματα για να φτάσω ως εκεί!
Αν καταλαβα καλά τωρα που θα πάω 2α λυκείου θα πρέπει να διαλέξω μια κατεύθυνση και κάποιο πεδίο όπως όλοι
α)Απο όλες τις κατευθύνσεις και πεδίο μπορώ στην συνέχεια να περάσω ΤΕΦΑΑ ?
β)Αν απο γενικό λυκέιο πάω ΕΠΑΛ εχω την ίδια δυνατότητα?
γ)Βρήκα για τα 4 αθλήματα με την επιλογή των τριών και γενικά πως βγαίνουν τα μόρια εκει.Αυτο φαντάζομαι ειναι η τελευταία κίνηση στο τέλος της γ λυκείου σωστα?
και δ) Το σύνολο των μορίων απο τα αθλήματα πχ βγάλεις 3000 μόρια τα προσθέτουμε στα μόρια που έχουμε βγάλει στις πανελλήνιες στην 3ή λυκείου? Εκει πως υπολογίζονται τα μόρια στα μαθήματα ?
Όποιος είναι φρέσκος σε αυτη την διαδικασία θα με βοηθούσε πάρα πολύ στην απόφαση αυτη,όπως φαντάζομαι και άλλα παιδιά
Αν υπάρχει κατι που δεν εχω καταλάβει καλά η ειναι και κάτι αλλο ας το προσθέσει.
Panos_02
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απο επαλ πας απο ολους τους τομεις μεχρι σημερα αλλα δεν ξερω περισσοτεραΚαλησπέρα!Τελειώνω την Α λυκείου φέτος και όπως αρκετοι ειναι στο ψάξιμο πως και τι θα δηλώσουν στην Β λυκειου για το μέλλον τους.Αν έχουμε μέλλον φυσικά )
Εχω ένα στόχο γυμναστική ακαδημία και έχω αρκετες απορίες σχετικά με αυτό.
Αν μπορει κάποιος να μου πεί καποια βήματα για να φτάσω ως εκεί!
Αν καταλαβα καλά τωρα που θα πάω 2α λυκείου θα πρέπει να διαλέξω μια κατεύθυνση και κάποιο πεδίο όπως όλοι
α)Απο όλες τις κατευθύνσεις και πεδίο μπορώ στην συνέχεια να περάσω ΤΕΦΑΑ ?
β)Αν απο γενικό λυκέιο πάω ΕΠΑΛ εχω την ίδια δυνατότητα?
γ)Βρήκα για τα 4 αθλήματα με την επιλογή των τριών και γενικά πως βγαίνουν τα μόρια εκει.Αυτο φαντάζομαι ειναι η τελευταία κίνηση στο τέλος της γ λυκείου σωστα?
και δ) Το σύνολο των μορίων απο τα αθλήματα πχ βγάλεις 3000 μόρια τα προσθέτουμε στα μόρια που έχουμε βγάλει στις πανελλήνιες στην 3ή λυκείου? Εκει πως υπολογίζονται τα μόρια στα μαθήματα ?
Όποιος είναι φρέσκος σε αυτη την διαδικασία θα με βοηθούσε πάρα πολύ στην απόφαση αυτη,όπως φαντάζομαι και άλλα παιδιά
Αν υπάρχει κατι που δεν εχω καταλάβει καλά η ειναι και κάτι αλλο ας το προσθέσει.
Από γελ πας απο ολες τις κατευθυνσεις. Τα αθληματα τα αποφασιζεις τελευταια. Για παραδειγμα μεχρι σημερα οσοι ενδιαφερονται για τεφαα απο γελ εχουν δηλωσει μονο οτι επιθυμουν εξεταση για τεφαα και τιποτε παραπανω. Τα μορια σου ειναι ο μεσος ορος των τεσσαρων μαθηματων επι 1000 και για τα αθληματα ειναι ο μεσος ορος των τριων αθληματων επι 200 συν τα μορια απο τα αλλα μαθηματα
Δηλαδη για γελ παντα
μορια=((α+β+γ+δ)*250)+{[(αθλ1+αθλ2+αθλ3)/3]*200}
Αρα είναι σημαντικό να κάνω σωστη επιλογή μιας κατεύθυνσης για όσο περισσότερα μόρια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ken
- Kontos23
- user2727
- kallikd
- panaman
- Προσκυνητής
- nearos
- Manuela98
- olakalathapane
- Nickt23
- ggl
- korlef
- george777
- oups
- calliope
- Than003
- Nick0007
- Giii
- chochoru
- Don25
- angies
- xakounaamatata
- panspil
- s93060
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- SlimShady
- spring day
- snowy
- physicscrazy
- το κοριτσι του μαη
- constansn
- Idontknoww
- Panos_02
- Nala
- Scandal
- GAS
- Jimmy20
- Jocaste
- clevercat
- Pharmacist01
- tsiobieman
- neurogirl
- penelopet
- anastasia papa
- Eri0611
- Ria99
- globglogabgalab
- NEKTARIOS11
- Alexandros36k
- Juana
- Ασαπ
- Makis7
- igeorgeoikonomo
- Μαρία Λι
- nucomer
- JohnGreek
- Georgekk
- KingOfPop
- thecrazycretan
- nicole1982
- Αλκης Κ.
- Monster Hunter
- T C
- StudyFreak04
- Dimitris2001
- Manolo165
- Martha.
- GeoCommand
- Kaz
- Ststst02
- dkoko
- jimis2001
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.