georgakos
Νεοφερμένος
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Ωραιόκαστρο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 19 μηνύματα.
20-09-10
14:17
Μεσα στις πρωτες 5 επιλογες μου ,ειμαι ευχαριστημενος που εφτασα ως εδω ,ειναι αυτο που ηθελα δεν βρεθηκα με λιγα λογια .Η ζωη στο νησι απο νοεμβριο μεχρι μαρτιο μου εχουνε πει πως ειναι ησυχα αλλα στους υπολοιπους μηνες γινεται χαμος ,τουλαχιστον ακομα αυτο που βλεπω ειναι πως οι τουριστες δεν λενε να φυγουνε και θα πιασουμε τελη Σεπτεμβρη !!!Ο λογος που εκανα το θρεντ;Ολοι ειπανε που περασαν ,ε να μην πω κ γω;!!!Το τμημα εχει καποια προβληματα αλλα σαν τμημα απο οτι εμαθα θα γινει δουλεια ... Αν ξερετε κατι πειτε μου !
Υ.Γ Admins,Moderators στην επιλογη της σχολης στο προφιλ δεν υπαρχει αυτο το τμημα !!!!!!Και εχει παλια τμηματα τα οποια δεν ισχυουν αν υπαρχει χρονος καντε κατι !
Ευχαριστώ πολυ!
Υ.Γ Admins,Moderators στην επιλογη της σχολης στο προφιλ δεν υπαρχει αυτο το τμημα !!!!!!Και εχει παλια τμηματα τα οποια δεν ισχυουν αν υπαρχει χρονος καντε κατι !
Ευχαριστώ πολυ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.