Σώματα ασφαλείας (Αστυνομία Πυροσβεστική Λιμενικό)

jorgpa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο jorgpa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα.
Ποιο θεωρείτε ότι αξίζει περισσότερο και γιατί; Από άποψη λιγότερου άγχους, ευθυνών και γενικά καλύτερων συνθηκών εργασίας.
 

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,525 μηνύματα.
Ποιο θεωρείτε ότι αξίζει περισσότερο και γιατί; Από άποψη λιγότερου άγχους, ευθυνών και γενικά καλύτερων συνθηκών εργασίας.
Πυροσβεστικη και οχι εμακ... κοντα στην προσφορα και την αναγκη του ανθρωπου. Τιμιο και αγαπητο σωμα.
Τον χειμωνα θα βγαζεις κανενα απο το ασανσερ αν κοβεται το ρευμα και
και δυστηχως θα απεγκλωβιζεις τρακαρισματα καμια φορα...
Δυστηχως για οποια δυσκολη δουλεια τον πυροσβεστη φωναζουν αλλα δεν ειναι πολλες.
Καλοκαιρι δεν εχει διακοπες θα σβηνεις φωτιες.
Και προσεχε οτι και να λενε η δυνατη φωτια δεν σβηνει με την μανικα... σβήνει μονη της...εσυ φευγεις να μην σε καψει.
 

Ryuzaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,923 μηνύματα.
Ένας επιπλέον λόγος που αξίζουν τέτοιες σχολές και δεν προβάλεται ιδιαίτερα, είναι ότι μέσα από αυτές μπορείς να κατευθυνθείς σε κλάδους που θα ήταν σχεδόν αδύνατον να δεις προκοπή στον έξω κόσμο: πχ εγκληματολογία.

Χρειάζεται ομως μελέτη κατά περίπτωση.
 

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,201 μηνύματα.
Από άποψη λιγότερου άγχους, ευθυνών και γενικά καλύτερων συνθηκών εργασίας.
Όσους ξέρω και είναι λιμενικό αν εξαιρέσεις αυτούς που είναι στα νησια και έχουν κάποιες καταστάσεις με τους μετανάστες είναι γενικά χαλαρά! Η πυροσβεστική είναι για μένα το πιο "βαρυ" και η αστυνομία ανάλογα που είσαι-αν είσαι ΜΑΤ ναι δεν είναι χαλαρά-αν είσαι απλα στο γραφείο τύπου ναι είναι χαλαρά πολυ
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 19,361 μηνύματα.
Τα ένστολα επαγγέλματα δεν πρέπει να είναι εύκολα και αν δεν έχεις βύσμα δεν υπάρχει περίπτωση πουθενά να είσαι χαλαρός ή σε γραφείο. Τους νεοεξερχόμενους στα δύσκολα τους θέλουν, σε μάχιμες υπηρεσίες.

Ο θεματοθέτης φαίνεται ως άτομο που περισσότερο θέλει την σιγουριά και τη μονιμότητα του δημοσίου, για αυτό και ψάχνεται για που θα τη βγάλει και πιο χαλαρά. Καλλίτερα να το αφήσει για άτομα που θα το γουστάρουν όντως.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top