thanosmylo
Δραστήριο μέλος
Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα.

10-08-08

19:33
Γεια σας! Μιας και είμαστε σάιτ σχετικό με την εκπαίδευση και επειδή έχω περιέργεια αρκετή, θα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρει κάποιος πώς περνάνε στο πανεπιστήμιο σε άλλες χώρες? Ρωτάω από περιέργεια γιατί θέλω να το συγκρινω με το δικό μας σύστημα. ΥΠΕΡ/ΚΑΤΑ.
Έχω ακούσει πως δίνουν εξετάσεις στη σχολή που θέλουν και εκεί κρίνεται αν θα μπουν ή όχι. Δίνουν κι άλλη εξέταση στο Λύκειο?
Ελπίζω να μην το βρείτε παράξενο, και να σας φανεί καλό.
Εάν κάποιος ξέρει ας πει. Για να δούμε ποιός μαθητής εργάζεται πιο σκληρά σε αυτόν τον πλανήτη. Και να δούμε με ποιο σύστημα συμφέρει για να περνάς τελικά.
Δλδ ποιο είναι αντικειμενικό, αδιάβλητο, κανονικό και αξιοποιεί τις γνώσεις του μαθητή και γενικά είναι το πιο καλό για εξεταση και εισαγωγή σε πανεπιστήμιο.:no1:
Εάν δεν ξέρετε τίποτα σχετικά με αυτό που ρωτάω τουλάχιστον πείτε ποιό είναι το δικό σας ιδανικό σύστημα εισαγωγής!!! Πώς θα θέλατε να μπαίνετε ή τί θα κάνατε εάν ήσασταν υπουργός παιδείας!!!
Θάνος
Έχω ακούσει πως δίνουν εξετάσεις στη σχολή που θέλουν και εκεί κρίνεται αν θα μπουν ή όχι. Δίνουν κι άλλη εξέταση στο Λύκειο?
Ελπίζω να μην το βρείτε παράξενο, και να σας φανεί καλό.
Εάν κάποιος ξέρει ας πει. Για να δούμε ποιός μαθητής εργάζεται πιο σκληρά σε αυτόν τον πλανήτη. Και να δούμε με ποιο σύστημα συμφέρει για να περνάς τελικά.
Δλδ ποιο είναι αντικειμενικό, αδιάβλητο, κανονικό και αξιοποιεί τις γνώσεις του μαθητή και γενικά είναι το πιο καλό για εξεταση και εισαγωγή σε πανεπιστήμιο.:no1:
Εάν δεν ξέρετε τίποτα σχετικά με αυτό που ρωτάω τουλάχιστον πείτε ποιό είναι το δικό σας ιδανικό σύστημα εισαγωγής!!! Πώς θα θέλατε να μπαίνετε ή τί θα κάνατε εάν ήσασταν υπουργός παιδείας!!!

Θάνος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.