Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Next........
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
Όμως το τέλος ενεργοποίησης νέας τηλεφωνικής γραμμής είναι 35€ στη wind και 70€ στη forthnet οπότε wind θα πήγαινα.
Από θέμα ποιότητας σήματος επειδή είχα και τις δύο δεν είχα παράπονα από καμία, και οι δυο καλές είναι, αλλά αυτό εξαρτάται από την περιοχή σου. Ρώτα κανένα γείτονα τη γνώμη έχει για τις εταιρείες
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Next........
Νεοφερμένος
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
Επίσης στην forthnet λένε ότι είναι δωρεάν το τέλος ενεργοποίησης αλλά 50€ η εγκατάσταση νέας γραμμής, οπότε δεν ξέρω, ίσως να μην πληρώσεις και τίποτα.
Πάντως κοίτα και το πρόγραμμα της hol για φοιτητές, vodafone xclusive λέγεται, κάπως έτσι. Έχεις απεριόριστο internet, σου δίνουν και σταθερή γραμμή (για να μπορούν να σε παίρνουν οι γονείς σου ενώ αν θες παίρνεις και συ με χαμηλή χρέωση στα σταθερά) και το πάγιο είναι 16€ το μήνα. Αν επιλέξεις κι όλας οι λογαριασμοί να σου έρχονται στο ebill το πάγιο είναι 15€ το μήνα. Εγώ αυτό σκέφτομαι να βάλω.
Next........
Νεοφερμένος
jim2015
Εκκολαπτόμενο μέλος
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Next........
Νεοφερμένος
giorgosan
Νεοφερμένος
εγώ ψάχνω για 24mbs internet, το σταθερό δεν με ενδιαφέρει οπότε καλύτερα να είναι με χρεωση .Να περιμένω λίγο ακόμα ή δεν θα βγάλουν άλλες προσφορές για φοιτητές;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panosedessa
Δραστήριο μέλος
Καλησπέρα,
εγώ ψάχνω για 24mbs internet, το σταθερό δεν με ενδιαφέρει οπότε καλύτερα να είναι με χρεωση .Να περιμένω λίγο ακόμα ή δεν θα βγάλουν άλλες προσφορές για φοιτητές;
ρωτα απο τον εκαστοτε παροχο...δεν ειναι λιγες οι φορες που μπορουν να σου φτιαξουν οτι προγραμμα θες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panosedessa
Δραστήριο μέλος
Δεν εχω δει ακομα τι προσφορες παιζουν για φοιτητικο ιντερνετ και κινητο. Καποιος που εχει παρει μια ιδεα μπορει να μας πει πανω κατω τι ειδε;;
τα φοιτιτικα για κινητο ειναι σαν να τους κλεβεις....
georgegeo
Νεοφερμένος
Αυτές οι προσφορές είναι και για Ελλάδα ή μόνο για Κύπρο; https://www.cyta.com.cy/internet-home-offers-students
Ο ΟΤΕ εχει φοιτητικες προσφορες;
giorgosan
Νεοφερμένος
Έψαξε κανείς τις προσφορές; Τι ισχύει; Τι συμφέρει;
Αυτές οι προσφορές είναι και για Ελλάδα ή μόνο για Κύπρο; https://www.cyta.com.cy/internet-home-offers-students
Ο ΟΤΕ εχει φοιτητικες προσφορες;
Εγω κατέληξα σε Wind για ίντερνετ-σταθερο (24MBPs) στα 17,5€, τον μηνα, για 2 χρονια και θα παραμείνω What's up στο κινητο μιας και δεν μπορώ να χρησιμοποιώ τις φοιτητικές προσφορές της Wind με φορητοτητα του αριθμού μου...
Οι υπόλοιποι πως θα κινηθείτε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Περσι ειχε βγαλει ενα προγραμμα που αφορουσε κυριως φοιτητες με ιντερνετ και αστικα-υπεραστικα με 17,50 ευρω χωρις κοστος ενεργοποιησης. Ισως να περιμενεις λιγο μηπως και βγαλουν και αλλες εταιρειες νεα πακετα (οικονομικα κυριως)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.