kostasrousmath
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα.

16-07-10

00:23
Καλά και εγώ προγραμματισμό τίποτα, τωρα προσπαθώ να διαβάσω λίγο μπας και τον περάσω, αλλα τίποτα...Να φανταστείς Κώστα ήταν να επιλέξω Μετεωρολογία Ι-ΙΙ με τα εργαστήρια στο Τμ.Φυσικής αλλά η καθηγήτρια του Τμ.Φυσικής δεν την παλεύει μια. Αντί αυτού, επέλεξα Αστροφυσική και Μαθηματική Αστρονομία και οι διδάσκοντες από το Τμ.Φυσικής είναι τρομεροί. Μάλιστα ασχολούνται και με την Εταιρεία Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Πάτρας (δική τους εταιρεία) οπότε καταλαβαίνεις για πόσο ψαγμένα άτομα.
Βέβαια τα μαθήματα Μετεωρολογίας τα ήθελα πως και πως. Δεν φαντάστηκα τέτοιο χάλι λόγω καθηγητή. Αλλά μάλλον θα το ακολουθήσω μεταπτυχιακά. Η μαλακία είναι ότι ξέρω και καλή ρευστομηχανική από την κατεύθυνση, που είναι η μηχανική της μετεωρολογίας και θα έκανε καλό συνδυασμό με αυτά τα μαθήματα. Άστα...
Είστε τυχεροί που έχετε δυνατότητα να επιλέγετε μαθήματα από Τμήματα εκτός Τμήματος Μαθηματικών. Προσωπικά είμαι σκράπας σε προγραμματισμό. Έλεος με την τόση πληροφορική (π.χ. τεχνολογία λογισμικού, δομές δεδομένων) στο Μαθηματικό. Θα προτιμούσα και χημεία ή και βιολογία να κάναμε.
Αυτά μάλλον επέλεξε: (έχουν μια συνάφεια περιεχομένου με την εφαρμοσμένη ανάλυση)
Κλασσική Μηχανική Ι & ΙΙ
Ηλεκτρομαγνητισμός Ι & ΙΙ
Κβαντομηχανική Ι & ΙΙ
Θερμοδυναμική
Στατιστική Φυσική
Μηχανική Συνεχών Μέσων
Δυναμικά Συστήματα
Θεωρία Βαρύτητας
Ειδική Σχετικότητα (ίσως) ---> κολλάει περισσότερο με θεωρητικές φυσικές και άλλα συναφή (π.χ. αστροφυσική)
Και πρέπει να μάθω και FORTRAN και μάλιστα για να παρεις την Αριθμητική ανάλυση θεωρείται γνωστή γλώσσα......
πφφφφφφ
Χαλαρά, Χημεία (Ανόργανη Ποσοτική και τέτοια), αλλά κυρίως Βιολογία (μικροβιολογία, αναπτυξιακή, δομη φυτικών, κυτταρική κ.α. είναι αυτά που μπορούμε να πάρουμε εμείς), είναι τέλεια μαθηματάκιαααααα
Να σου πω, μπορώ να επιλέξω και κάποια απο το Φυσικό απο το 3ο ή 4ο εξάμηνο κιόλας....???
Ή μετά, στο τρίτο έτος....???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.