Uncle Ernie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα μαθήματα στα ωδεία(στην Πάτρα) ήταν 60-65 ευρώ το μήνα όταν έκανα εγώ πριν 3 χρόνια και το μάθημα είναι 45 λέπτα, μια φορά την εβδομάδα. Στα ιδιαίτερα είναι τα μαθήματα ωριαία και αν και εξαρτάται απο τον καθηγητή, είναι συνήθως 90-100 ευρώ το μήνα, αλλά ίσως να μπορείς να βρεις και φτηνότερα. Αυτά ισχύουν στην Πάτρα, στην Αθήνα δε γνωρίζω αλλά μου έχουν πει πως σε γενικές γραμμές είναι ακριβότερα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vivi-psin
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Uncle Ernie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ironboy
Δραστήριο μέλος
vivi-psin
Νεοφερμένος
Gtdead
Νεοφερμένος
Uncle Ernie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στο άλλο thread τα λένε τα παιδιά αναλυτικότερα.
Giwrgos Kiriakou
Νεοφερμένος
darkn1ck
Νεοφερμένος
Giwrgos Kiriakou
Νεοφερμένος
επιρροη συγκροτηματων δεν αλλαζω γτ εκει ειναι ο ηχος που ζηταω
αλλα δεν προκειται να μην σκεφτω τις εναλλακτηκες
αλλα ειμαι περισσοτερο της esp
darkn1ck
Νεοφερμένος
οι ibanez πιστευω ειναι πιο επαγγελματικες.Κοιτα ποιοι παιζουν μ'αυτες πχ satriani,petrucci,herman lee και αλλοικοιτα
επιρροη συγκροτηματων δεν αλλαζω γτ εκει ειναι ο ηχος που ζηταω
αλλα δεν προκειται να μην σκεφτω τις εναλλακτηκες
αλλα ειμαι περισσοτερο της esp
Επισης και οι music man ειναι πολυ καλες αλλα για γερες τσεπες.Δεν βγαζουν φτηνα μοντελα
Ironboy
Δραστήριο μέλος
Giwrgos Kiriakou
Νεοφερμένος
Uncle Ernie
Εκκολαπτόμενο μέλος
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=2wDntYJFFRc&feature=related[/ame]
Είναι το KAOSS PAD της Korg και η Manson του Bellamy των Muse το έχει ενσωματωμένο μαζί με ένα midi μαγνήτη or smth. Τρομερό εφετζίδικο πράγμα(αν ξέρεις να το χρησιμοποιείς) αλλά εφετζίδικο πράγμα παρολαυτά. Και πρέπει να ξέρεις να το χρησιμοποιείς.
Phoebus
Νεοφερμένος
αλλα πολύ ποιοτικές είναι και οι jakson signature , θα βρεις σίγουρα στα λεφτά που ζητάς .
Εγώ παίζω με μία πειραγμένη brenton και με ικανοποιεί αλλα πήγα σε μάστορα και μου βαλε μαγνήτες
Giwrgos Kiriakou
Νεοφερμένος
αποκλειεται να παρω κατι σε σχεση με gibson
2ον
εχω σκοπο να παρω πολυ καλη κιθαρα οχι απλα καλη
3ον
δεν υπαρχει περιπτωση να αγοράσω signature γιατι οποιος βλεπει αλλον με signature πχ του darrel dimebag λενε κοιτα ενας Dimebag wanna be και αφτο δεν ειναι καλο
ηχογραφω με κιθαρα και προτιμω οταν καποτε ακοθσει καποιοσ τα τραγουδια μ να μην με λεει αντιγραφεα.
Uncle Ernie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Giwrgos Kiriakou
Νεοφερμένος
ToMakriAggouri
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μήπως εννοείς αυτό :
https://www.youtube.com/watch?v=2wDntYJFFRc&feature=related
Είναι το KAOSS PAD της Korg και η Manson του Bellamy των Muse το έχει ενσωματωμένο μαζί με ένα midi μαγνήτη or smth. Τρομερό εφετζίδικο πράγμα(αν ξέρεις να το χρησιμοποιείς) αλλά εφετζίδικο πράγμα παρολαυτά. Και πρέπει να ξέρεις να το χρησιμοποιείς.
Πωω τι μου θυμισες παλι.. 200 εμαιλ ειχα στειλει στην Manson για το ποσο κανει μια custom made τετοια κιθαρα και ελεγαν οτι τις φτιαχνουν μονο για τον Bellamy..
Απλα ειναι σαν να εχεις 200 πενταλ πανω στην κιθαρα, πραγματικα απιστευτες δυνατοτητες (ποιος ξερει να τις χρησιμοποιει ειναι ενα αλλο θεμα..) αλλα αυτη η κιθαρα βγαζει τον καγκουρα που κρυβω μεσα μου .. Παντως το KAOSS PAD κυκλοφορει μονο του και μπορεις να το ενσωματωσεις σε καναν τσιφτη μαστορα αλλα πολλα τα λεφτα και δεν ταιριαζει σε ολες τις κιθαρες λογο του μεγεθους-γεωμετριας του.. Πολυ εφετζιδικο οπως ειπε και ο θειος Ερνι αλλα
ToMakriAggouri
Εκκολαπτόμενο μέλος
οι ibanez πιστευω ειναι πιο επαγγελματικες.Κοιτα ποιοι παιζουν μ'αυτες πχ satriani,petrucci,herman lee και αλλοι
Επισης και οι music man ειναι πολυ καλες αλλα για γερες τσεπες.Δεν βγαζουν φτηνα μοντελα
Νομιζω οτι οι ibanez ειναι αρκετα μπροστα στον ηχο σε θεμα soloing, απο εκει και περα δεν νομιζω οτι μια custom κιθαρα αλλης εταιριας (ολοι αυτοι οι επαγγελματιες που λες παιζουν με custom κιθαρες) στα ιδια λεφτα θα ειναι χειροτερη απο μια ibanez.. απλα η καθε μια μαρκα ειναι φτιαγμενη (ή καλυτερα.. εχουμε συνδεσει τον ειχο της) με ενα ειδος μουσικης..
Και εγω fan των ibanez ειμαι απλα νομιζω οτι όσον αφορα και το ποιος παιζει πια κιθαρα, νομιζω οτι μετραει παρα πολυ το θεμα sponsorship εκτος απο τον ηχο..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.