Απολυτο δικιο εχει ο Anarki.. η καλυτερη λυση ειναι δασκαλος και μαθηματα..
Αν ομως επιμενεις να μαθεις μονη σου, με το Guitar Pro θα σου ειναι πολυ πιο ευκολο καθως εχει παρτιτουρες-ταμπλατουρες παραλληλα, καθως και την δυνατοτητα να τα παιζει μονο του, οποτε ειναι πολυ πιο ευκολο να βρεις τον ρυθμο/να καταλαβεις πως θα ακουγοταν αυτο που θες να παιξεις σωστα κτλ..
Επισης στα περισσοτερα ταμπς που θα βρεις, εχει εκτος της κιθαρας και τα αλλα οργανα, οποτε οταν μαθεις λιγο ενα τραγουδακι, κλεινεις την κιθαρα και εχεις και το προγραμμα να παιζει τα αλλα οργανα παραλληλα με σενα..
Καπως ετσι "εμαθα" και εγω λιγη κιθαρα.. ενταξει τωρα μην περιμενεις να βγαλεις το συγκεκριμενο σολο στο αμεσο μελλον, αλλα πιο ευκολα κομματια νομιζω οτι θα τα καταφερεις..
δηλαδη ειναι καλο το guitar pro?? βασικα, κατι ειχα ακουσει αλλα δεν πολυενθουσιαστηκα..τωρα που το λες ομως ακριβως τι εχει, θα κοιταξω να το κατεβασω, μπας και με βοηθησει...
καλα παιδια χαλαρωστε... δεν εχω και πρωτο στοχο το σολο!! προς Θεου!!
ειδικα το συγκεκριμενο! αλλα επειδη αυτο το τραγουδι ειναι απο τα αγαπημενα μου θα ηθελα να το ξερω καπως
-----------------------------------------
Αν σκεφτείς όμως ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δε μπορούν να κάνουν το κλασσικό 1-3 άνοιγμα με το που πιάνουν κιθάρα, καλύτερα να άρχιζες από πολύ basics και όχι από tabs
οοοοοκ..! χωρις να θελω να περιαυτολογησω (οχι ρε παιδια δεν ειμαι ψωνιοοοο
) τα δαχτυλα μου τα μετακινω σχετικα γρηγορα!!
εξαλλου το συστημα αυτο που παω τωρα, το κανω για 4 μηνες περιπου και βλεπω προοδους (ναι, οκ, δεν ειμαι καμμια ειδικη για να βλεπω προοδους, αλλα ολο και κατι κοβει το ματι μου και ακουει το αυτι μου).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.