Ioanna ?
Νεοφερμένος
Τουλαχιστον αυτες ειναι οι εμπειριες μου και οσα εχω ακουσει απο αλλα παιδια( δεν εχω γνωρισει ακομα κανεναν που να μου πει πως την ωρα του ΣΕΠ γινοταν ΜΑΘΗΜΑ ή οτι τον βοηθησε σε κατι αυτη η μια ωρα την βδομαδα..)
Οποτε δεν χανεις απολυτως τιποτα! Να ευχαριστεις που δεν εχεις αυτην την τελειως περιττη μια ωρα επιπλεον ..
Cheers*
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kristentwilight
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mar0oZz
Νεοφερμένος
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Mamaguena
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μην περιμένετε να μάθετε το κατάλληλο επάγγελμα έτσι...Αλλά εγώ πιστεύω ότι δίνει τουλάχιστον το κίνητρο.
Δεν ξέρω αν είναι νόμιμο ή όχι το γεγονός ότι δεν κάνετε ΣΕΠ, αλλά αν σε ενδιαφέρει πολύ, μπορείς να το ψάξεις.
Το συμπερασμα;
0 εις το πηλικο.Εκτος αν θεωρειτε σοβαρο το οτι μονο μαθαμε τι μαθηματα εχει η καθε κατευθυνση,που ειναι μείζων θεμα
Nikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μη σας πω ειναι το αγαπημένο μου μάθημα...
Έχουμε κ γαμώ τις καθηγήτριες κ κάνουμε φοβερό μάθημα...
Γενικά αυτή η γυναίκα είναι πολύ καλή κ μας βοηθάει επίσης πολύ...
Όντως αν ο καθηγητής απαξιώνει αυτό το μάθημα, τα παιδιά δε θα ενδιαφερθουν κ τόσο...
Πολύ λογικό βέβαια..,
Είναι θέμα καθηγητή πιστεύω, από αυτόν θα εξαρτηθεί αν τα παιδιά αγαπήσουν ή όχι το μάθημα...
Joaquín
Διάσημο μέλος
Dimitra S.
Νεοφερμένος
Lucy
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
infinity
Εκκολαπτόμενο μέλος
Welcome to the website of the Section of Criminology, Department of Sociology, Panteion University of Social and Political Sciences, Athens - Greece.
Οπότε σπουδάζεις πρώτα κοινωνιολογία και μετά μεταπτυχιακό εγκληματολογία... Καλή επιβίωση στην θεωρητική...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nick890
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marlo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλή επιτυχία σε ό,τι αποφασίσεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nick890
Επιφανές μέλος
Γενικά ναι. Δεν θα σου φάνε τα λεφτά, ούτε θα σε αναγκάσουν να πάρεις κάποια απόφαση τόσο κοστοβόρα για εσένα (τουλάχιστον τα περισσότερα). Τα πρακτορεία υπάρχουν επειδή συνεργάζονται με πανεπιστήμια του εξωτερικού πρωτίστως για τις εισαγωγικές εξετάσεις και δευτερευόντως για τα γραφειοκρατικά, το σπίτι, την ζωή κλπ. Αυτά που σου λένε για το εξωτερικό είναι κυρίως αλήθειες. Πιθανώς να σου πουν κάποιο ψεματάκι, να αποκρύψουν την πραγματικότητα ή να ωραιοποιήσουν μία κατάσταση. Πάντως, δεν έχω ακούσει να έχουν εξαπατήσει κάποιον. Με όσους ξέρω η συνεργασία τους ήταν άριστη με τα γραφεία (εξαρτάται σε ποιο θα πας βέβαια). Η συμβουλή μου είναι εκτός από πρακτορεία, προξενεία, ινστιτούτα κλπ, να ρωτήσεις και φοιτητές του πανεπιστημίου που σε ενδιαφέρει. Θα σε βοηθήσουν περισσότερο από όσο νομίζεις. Μην ντραπείς, πρόκειται για το μέλλον σου. Επίσης, μην βασίζεσαι στο τι θα σου πει ο καθένας. Do your research. Θα είσαι ενημερωμένος και όταν πας στο πρακτορείο θα ξέρεις αν αυτά που σου λένε είναι η πραγματικότητα και ότι δεν τα βγάζουν από το κεφάλι τους. Επιπλέον, θα μπορέσεις να λύσεις όλες τις απορίες που σου έχουν δημιουργηθεί, τις αμφιβολίες και τους προβληματισμούς σου. Τα πρακτορεία δεν θέλουν δυσαρεστημένους πελάτες, να είσαι σίγουρος. Σε κάθε περίπτωση, μην βιαστείς να πάρεις κάποια απόφαση· τα πρακτορεία υπάρχουν για να σε βοηθήσουν να σπουδάσεις αυτό που θες, το ίντερνετ είναι ο καλύτερος φίλος σου και οι μελλοντικοί συμφοιτητές σου θα χαρούν να σε κατατοπίσουν (τα πέρασαν και οι ίδιοι).
Καλή επιτυχία σε ό,τι αποφασίσεις
Ευχαριστω πολυ !!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.