korina P
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelica
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maroulucky
Νεοφερμένο μέλος

Αμελί
Εκκολαπτόμενο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος

Devina
Τιμώμενο Μέλος

Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος

Τελικά μερικά threads έχουν τόσο γέλιο που άξια ανταγωνίζονται τον Άρκα.
Αρκά, όχι Άρκα.XD
:Ρ
Αμελί
Εκκολαπτόμενο μέλος

-ποσο ευκολη ειναι η επαγγελματικη αποκατασταση
-γιατι οι περισσοτεροι φοιτητες προτιμουν το εξωτερικο για να παρουν ειδικοτητα
-(και κατι εντελως ιατρικο->)για να επιβεβαιωθει μια ασθενεια πρεπει ο ασθενης να εχει ολα τα συμτωματα που την επιβεβαιωνουν;
αυτες μονο... καμια αλλη;;
ἅλς
Διάσημο μέλος

εγω εχω σκεφτει τα εξης:
-ποσο ευκολη ειναι η επαγγελματικη αποκατασταση
-γιατι οι περισσοτεροι φοιτητες προτιμουν το εξωτερικο για να παρουν ειδικοτητα
-(και κατι εντελως ιατρικο->)για να επιβεβαιωθει μια ασθενεια πρεπει ο ασθενης να εχει ολα τα συμτωματα που την επιβεβαιωνουν;
αυτες μονο... καμια αλλη;;
Γιατί στην Ελλάδα θα περιμένουν μέχρι και τέσσερα χρόνια για να μπορ΄σουν να πάρουν ειδικότητα!!! Πολλές φορές επιλέγουν να κάνουν και 2 φορές το αγροτικό τους μέχρι να βρεθεί θέση για ειδικότητα!!! Θα τα μάθετε αύριο και θα εκπλαγείτε με πολλά πράγματα!!!
Αμελί
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιατί στην Ελλάδα θα περιμένουν μέχρι και τέσσερα χρόνια για να μπορ΄σουν να πάρουν ειδικότητα!!! Πολλές φορές επιλέγουν να κάνουν και 2 φορές το αγροτικό τους μέχρι να βρεθεί θέση για ειδικότητα!!! Θα τα μάθετε αύριο και θα εκπλαγείτε με πολλά πράγματα!!!
ε ναι οκ! αλλα θα τον/την ρωτησω και για μια πιο εξειδικευμενη αποψη

ἅλς
Διάσημο μέλος

Αμελί
Εκκολαπτόμενο μέλος

απο ιατρικη δεν θα ειναι κανεις, γτ λεει εφερνε τις προηγουμενες φορες και φετος για αλλαγη θα φερει οδοντιατρο!! Ναι οκ ! τη σκεφτομαι και την οδοντιατρικη αλλα οχι και σαν την ιατρικη!! αυτη τωρα δεν θα μπορει να μου λυσει τις αποριες!!
επισης θα ειναι 2 νηπιαγωγοι, 1 οικονομολογος αλλος ενας που δεν θυμαμαι, και καποιοι καθηγητες...
(μμμμ..ωρααααια ημεριδα!!!)

οποιος εχει καμια απορια, για καποιο επαγγελμα ,να μου πει να τη θεσω!!

Devina
Τιμώμενο Μέλος

Τους 2 νηπιγαωγούς δεν καταλαβαίνω την χρησιμότητα τους βέβαια.

Για να υπάρχει και σωστό αποτέλεσμα. Αλλά και έτσι καλά είναι.
Και ρωτήστε πως φτάσαν μέχρι εκεί και αφήστε την συνέχεια κυρίως να την ζήσετε και μόνοι σας.

Αμελί
Εκκολαπτόμενο μέλος

ναααι!
οντως!
2 νηπιαγωγοι; εντελως ακυρο!!
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Ναι ο 1 νηπιαγωγός αρκεί και είναι μια χαρά.
Πότε θα γίνει η ημερίδα; Ποιά μέρα; Αν έχεις χρόνο μπορείς τώρα που έμαθες τα επαγγέλματα να βρεις πιο πολλές ερωτήσεις να θέσεις.
Αμελί
Εκκολαπτόμενο μέλος

MetalChest
Δραστήριο μέλος

Γιατί να μην το έχω μια πρώτη ή μια τελευταία ώρα να κάνω μια κοπάνα;;;
-----------------------------------------
Σ.Ε.Π. δεν κάνει ο αδερφός μου που είναι Γ λυκείου και θέλουμε εμείς από το γυμνάσιο . . .:fish:
Το κάνεις απο το Γυμνάσιο για να διαλέξεις στην Β' Λυκείου Κατεύθυνση... κ καλά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ironboy
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jfire
Δραστήριο μέλος

-----------------------------------------
Πες τα ρε korina...!!!:no1:Εγώ πιστεύω οτι το Σ.Ε.Π είναι ένα ανούσιο μάθημα χωρίς να σε βοηθάει ουσιαστικά
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.