bloodymary1993
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρκ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara
Περιβόητο μέλος
Στο γυμνάσιο ήμουνα μαθήτρια του 19 διάβαζα όσο έπρεπε και φρόντιζα να μην αφήνω κενά.Φέτος στην πρώτη λυκείου η αλήθεια είναι οτι δεν διάβαζα και πολύ,είχα βέβαια αρκετές ώρες τη μέρα φροντηστήρια.Τέλος πάντων η βαθμολογία μου έπεσε αρκετά (16,7 έβγαλα)και έχω αγχωθεί πολυ,θέλω του χρόνου να ακολουθήσω θετική κατεύθυνση αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω..άρχησα ήδη ιδιαίτερα για το καλοκαίρι αλλά αυτό το άγχος δεν λέει να φυγει από μέσα μου...νιώθω από τωρα ότι θα αποτύχω
Ψυχραιμία Μαίρη (αν σε λένε Μαίρη). Πάρε βαθιές αναπνοές και χαλάρωσε (μπορεί να ακούγεται αστείο αλλά πιάνει). Μέσα στο καλοκαίρι έχεις την δυνατότητα να καλύψεις τα κενά σου (αν έχεις) χωρίς υπερβολές φυσικά. Μην κάνεις αρνητικές σκέψεις. Το μισό παιχνίδι της επιτυχίας είναι η ψυχολογία. Αν το πάρεις το πράγμα ζεστά και χωρίς υπερβολές και πανικό θα τα καταφέρεις.
Ναυσικά
Δραστήριο μέλος
Ψυχραιμία Μαίρη (αν σε λένε Μαίρη). Πάρε βαθιές αναπνοές και χαλάρωσε (μπορεί να ακούγεται αστείο αλλά πιάνει). Μέσα στο καλοκαίρι έχεις την δυνατότητα να καλύψεις τα κενά σου (αν έχεις) χωρίς υπερβολές φυσικά. Μην κάνεις αρνητικές σκέψεις. Το μισό παιχνίδι της επιτυχίας είναι η ψυχολογία. Αν το πάρεις το πράγμα ζεστά και χωρίς υπερβολές και πανικό θα τα καταφέρεις.
H συμβουλή του civilara πιάνει όσο κι αν φαίνεται παράξενο. Ειδικότερα για την ψυχολογία μετράει. Βέβαια, ούτε κι εκεί πρέπει να υπερβάλουμε, δηλαδή να είμαστε υπεραισιόδοξοι ακόμα κι αν πράγματι έχουμε εμβαθύνει στο αντικείμενο και είμαστε άρτια προετοιμασμένοι - γιατί εκεί η αποτυχία είναι χειρότερη από την αποτυχία κάποιου που πήγε με διάθεση "δε γράφω τιποτα, δε θα τα καταφέρω" και πίστεψέ με την έχω πατήσει και εγω και πονάει ειδικότερα αν είναι στο αγαπημενο σου μάθημα - . Το καλοκαιράκι, όποτε έχεις όρεξη και ποτέ σα να κάνεις αγγαρεία, κάτσε και δες τί σου λείπει και διαίρεσε το χρόνο σου αναλόγως-τόση ώρα για αυτό το κεφάλαιο, τόση για εκείνο-. Όσο γι'αυτό που λες με την πτώση των βαθμών, είναι φαινόμενο που συμβαίνει σε μεγάλη κλίμακα. Άλλωστε θα έχεις δε κατά πόσο μειώνεται ο αριθμός των αριστείων στο Λύκειο.
Giorgos127
Εκκολαπτόμενο μέλος
manos123
Νεοφερμένος
bloodymary1993
Νεοφερμένος
ναι Μαιρη με λενε
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
arti
Νεοφερμένος
Panagiota1508
Εκκολαπτόμενο μέλος
αλλα οπως ειπε καποιος παραπανω,αυτη η χρονια ειναι χρονια αφυπνισης και θα προσπαθησω περισσοτερο του χρονου..
να ξερεις Μαιρη πως δεν συμβαινει μονο σε σενα λοιπον. και η πλακα ειναι οτι και εγω θετικη θελω να παω!
bloodymary1993
Νεοφερμένος
Dimitra!!!
Νεοφερμένος
στην αρχη πανικοβληθηκα αρκετα αλλα απ'οτι φαινεται panagiota1508 οντως δεν ειμαστε οι μονες.... και εγω ανακουφηστηκα απο τις απαντησεις των παιδιων...η κολλητη μου επειδη επεσαν και οι δικοι της βαθμοι αποφασησε να αλλαξει κατευθυνση (ηθελε θετικη αλλα τελικα θα παει τεχνολογικη)επειδη λεει οτι δεν θα τα καταφερει και εχει βγαλει και παραπανω απο μενα.και επιρεαστηκα και εγω αρκετα και με πηρε απο κατω αλλα τελικα νομιζω οτι αν προσπαθησω και βαλω τα δυνατα μου θα τα καταφερω
Το θέμα ειναι να κανεις οτι καλύτερο μπορεις...Σίγουρα θα τα καταφέρεις,απλα χαλαρωσε!!! Και μην επηρεάζεσαι απο αλλους! Εγω,που φέτος τα πηγα πολυ καλά σε ολα τα μαθήματα θέλω πολυ να πάω θετική αλλα επειδή θέλω να περασω παιδαγωγικό και όλοι μου λενε οτι θα είναι πιο εύκολο απο θεωρητική εχω αρχισει να το σκέφτομαι...Μην κανεις την ιδια βλακεία με μενα...Ουτε να κοιτάς τους βαθμούς και να λες "τελικα δεν θα παω θετικη" οπως εκανα εγω σε ενα διαγωνισμα της φυσικής! Να κανεις αυτο που πραγματικά θέλεις και να προσπαθήσεις ακομα πιο πολυ...Αυτα!!!
Panagiota1508
Εκκολαπτόμενο μέλος
και εγω σκεφτηκα να παω τεχνολογικη γιατι φοβαμαι μηπως δεν τα καταφερω αλλα δεν εχει νοημα. εγω θετικη ηθελα να παω και τελος!! θα κανουμε ο,τι μπορουμε!!!
maraki love
Διάσημο μέλος
Dimitra!!!
Νεοφερμένος
μπραβο ρε Δημητρα πες τα ντε!!
και εγω σκεφτηκα να παω τεχνολογικη γιατι φοβαμαι μηπως δεν τα καταφερω αλλα δεν εχει νοημα. εγω θετικη ηθελα να παω και τελος!! θα κανουμε ο,τι μπορουμε!!!
Ετσι μπραβο...Καλα θα κανεις! Πρεπει να κανουμε αυτο που μας αρεσει! Ετσι θα εχουμε περισσοτερη διαθεση για διαβασμα...Ελπιζω να αποφασισω και εγω να παω θετικη στο τελος...
βιλλαρασ
Εκκολαπτόμενο μέλος
στην Α λυκειου κανεισ βουτια στα βαθεια νερα...αν σε παρει απο κατω τελειωσες!!!
στρωσου και διαβασε τωρα το καλοκαιρακι γιατι μετα δεν προλαβαινεις
τα κενα ειναι για να τα βουλωνουμε
FΛNTOM™
Νεοφερμένος
Panagiota1508
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν θα συμπασχω μαζι σου...(αυτο το κανουν κατι κοπελιτσες που θα κανεις παρεα)
στην Α λυκειου κανεισ βουτια στα βαθεια νερα...αν σε παρει απο κατω τελειωσες!!!
στρωσου και διαβασε τωρα το καλοκαιρακι γιατι μετα δεν προλαβαινεις
τα κενα ειναι για να τα βουλωνουμε
ε αυτο λεμε κ εμεις.. αμα το βαλεις στοχο παντως μπορεις να τα καταφερεις πιστευω!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.