tirogaridaki_23
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hunter
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana
Διάσημο μέλος
Εμ... κανά θεατρικό δεν παίζει;
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
ΡΟΛΛΟ χαρτί όοοοολο μαζί, να ζωγραφίσουν πάνω του και να φτιάξουν τεράααστια πανό που θα κολλήσουν στους τοίχους στα παράθυρα στον πίνακα...
τα ποιήματα και τα τραγούδια δεν είναι μάλλον για την ΣΤ τάξη... (νομίζω )
Πιο σατυρικά βέβαια... είναι απίστευτο, τι εφευρίσκει το παιδικό μυαλό!!
tirogaridaki_23
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
ο καθενας θα παρει απο ενα στο σπιτι... με ενα τηλ. τους απο κατω απο την φωτο κ ο καθενας να γραψει λιγα λογια ... ετσι δεν θα ξεχαστουν ποτε το ειχαμε κανει κ εμεις το βλεπω μετα απο χρονια κ συγκηνουμε
Isiliel
Επιφανές μέλος
Τα παιδιά έχουν καθαρό μυαλό και πολλές φορές μας ξαφνιάζουν με την εφευρετικότητά τους.
Εάν δε, είναι μια ιδέα που τη σκέφτηκαν τα ίδια, θα συμμετέχουν πολύ πιο ενεργά στην υλοποιησή της!
tirogaridaki_23
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλό αν και σκεφτόμουν να τους δώσω ένα cd με φωτογραφίες από όλες τις εκδηλώσεις τους αλλά και από τις χαζομάρες που κάναμε.Ακούγεται καλύτερο.κολαζ με τρελες φωτογραφιες με ολα τα παιδια...
ο καθενας θα παρει απο ενα στο σπιτι... με ενα τηλ. τους απο κατω απο την φωτο κ ο καθενας να γραψει λιγα λογια ... ετσι δεν θα ξεχαστουν ποτε το ειχαμε κανει κ εμεις το βλεπω μετα απο χρονια κ συγκηνουμε
Καλή η ιδέα σου isitiel , αν και εκέινο που τουε έιχα προτείνει εγώ τους φάνηκε πολύ παιδικό. Θα τους προτείνω όμως να σκεφτούν αυτά κάτι. Δύσκολο βέβαια μιας και έχει περάσει ο καιρός αλλά κάτι μπορεί να γίνει!Στην τάξη της κόρης μου πέρυσι (τετάρτη) τα ίδια τα παιδιά έγραψαν και σκηνοθέτησαν ένα θεατρικό για την προστασία του περιβάλλοντος μετά από σχετικό μάθημα που είχαν (διάρκειας 6-7 μηνών) Προτείνω να ρωτήσεις τους ίδιους τους μαθητές σου αν έχουν καμιά ιδέα.
Τα παιδιά έχουν καθαρό μυαλό και πολλές φορές μας ξαφνιάζουν με την εφευρετικότητά τους.
Εάν δε, είναι μια ιδέα που τη σκέφτηκαν τα ίδια, θα συμμετέχουν πολύ πιο ενεργά στην υλοποιησή της!
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
ναι ποιο καλο σιγουρα... αλλα σκεψου οτι πριν 12-13 χρονια δεν ειχαμε ολοι pc στο σπιτι... ετσι?Καλό αν και σκεφτόμουν να τους δώσω ένα cd με φωτογραφίες από όλες τις εκδηλώσεις τους αλλά και από τις χαζομάρες που κάναμε.Ακούγεται καλύτερο.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Εγώ θα πρότεινα να κάνετε κάτι για το ρατσισμό. Και μην περιοριστείτε μόνο στο φυλετικό ρατσισμό όπως συνηθίζεται, αλλά γενικά στην αποδοχή του διαφορετικού.
Isiliel
Επιφανές μέλος
tirogaridaki_23
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dark_krone σκέφτηκα κι εγω τραγούδι και μάλιστα ενα ωραίο και καινούριο "ποιος έχει λόγο στην αγάπη" ή κάτι πιο καλοκαιρινό " καλοκαιρινές διακοπές" αλλά δεν κολλάνε στο θέμα μας.Δεν ξέρω...κι οχρόνος κυλάει!Χμμ... δυσκολο αυτο... ισως να τους αρεσε αν τους εβαζες σε ομαδες των 5-6 και διαλεγανε απο ενα τραγουδι η καθε ομαδα και το τραγουδαγανε κρατοντας ψευτικες κιθαρες (φτιαγμενες απο χαρτονι) κοπανοντας ψευτικα ντραμς κλπ. Το ειχαμε κανει στο Σουηδικο σχολειο οταν ειμασταν σε αυτην την ηλικια περιπου και μας αρεσε πολυ θυμαμε. Στο σχολειο παλι οταν βγαλαμε την εκτη ειχανε κανει μια μεγαλη γιορτη απο της κλασικες των σχολειων και ολη η εκτη μαζι ειπε ενα τραγουδι... Ειχανε στησει βεβαια και ενα πολυ καλο θεατρο το οπιο εγινε ξεχωριστα αλλα τωρα μαλλον ειναι αργα για αυτο.
Vkey
Επιφανές μέλος
Τώρα θεατρικό δεν ξέρω αν προλαβαίνεις... Εμείς δουλέψαμε το "Ελίζα" όλο το χρόνο για να το παρουσιάσει η ΣΤ....
Επίσης σκυταλοδρομίες...όπου τα παιδιά στο τέλος θα αλλάζουν φαρδιά ρούχα για να φύγουν... έχει πολύ γέλιο...και πέσιμο
Αν είναι δύο έκτες μπορείς να κάνεις πρωτάθλημα στο μπάσκετ...
Χορευτικό παίζει... π.χ. είχα βάλει το Pump it στη γιορτή των Χριστουγέννων για τους καλικάντζαρους... το διασκέδασαν τόσο τα παιδιά όσο και οι μεγάλοι
Δεν το έχω δει αλλά μου έχουν πει περίπου τι γίνεται.
Θα επινοήσετε μία μικρή ιστορία με μία μικρή αρχή φτιαγμένη απο εσάς και θα υπάρχει και ένας τελικός στόχος, μπορεί να σχετίζεται με το περιβάλλον ή να είναι κάτι άσχετο. Τα παιδιά θα είναι στην σκηνή, θα περιγράψουν αρχικά το πως ξεκινάει η ιστορία και μετά θα κάνουν ερωτήσεις στο κοινό ώστε να βρεθεί η ιστορία στο τέλος, με την κατεύθυνση πάντα που θα της δίνει το κοινό.
Στο 'σεσουάρ για δολοφόνους', απο ότι μου έχουν πει, υπήρχε μία αρχή και βάσει των απαντήσεων του κοινού προσπαθούσαν οι ηθοποιοί να βρουν το δολοφόνο. Βέβαια είναι κάπως δύσκολο για τα παιδιά και έχετε λίγο χρόνο μπροστά σας.Ίσως βέβαια είναι πιο έυκολο απο την πλευρά οτι θα είναι πιο ελέυθερα τα παιδιά και θα βοηθούνται να κρατήσουν όλο αυτό και απο το κοινό που θα είναι γονείς.
Καλή τύχη και επιτυχία πάντως ό,τι κι αν κάνετε
tirogaridaki_23
Εκκολαπτόμενο μέλος
"Κάθε πρωι που κιναγα
να πάω στη δουλειά
ξέχναγα ανοιχτή την τηλεόραση.
Κάθε πρωί που κίναγα να πάω στη δουλειά
άφηνα ανοιχτό το θερμοσίφωνα
ΚΑι πληρώναμε,
αγάπη μου λεφτά πολλά λεφτάαα..
κι ύστερα μου'ρθε ιδέα να σβήνω λάμπες κι ηλεκτρικά
κι ύστερα μου'ρθε ιδέα πως να γλιτώσω πολλά λεφτά..."
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.