katy95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
έλπις20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katy95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μα ακομη δεν εχουμε δωσει και εσυ σκεφτεσαι το του χρονου μεχρι τοτεε...κοιτα το παρον και μην σκεφτεσαι αρνητικα γτ ποτε δεν ξερεις1ο δικη μου σκεψη:ποιος 3αναδινει του χρονου πανελληνιες??...απαντηση :εγω!!
nPb
Επιφανές μέλος
1ο δικη μου σκεψη:ποιος 3αναδινει του χρονου πανελληνιες??...απαντηση :εγω!!
Μέγα λάθος η συγκεκριμένη σκέψη. Ποτέ δεν κατεβαίνουμε σε εξετάσεις με τέτοια σκέψη και χάλια ψυχολογία. Να γνωρίζεις (σε όλη την πορεία των σπουδών σου), ότι ποτέ μια εξέταση δεν είναι όπως ήταν η προηγούμενη. Γι' αυτό και δεν αφήνουμε ποτέ χαμένες ευκαιρίες. Αναλογικά σκεπτόμενος, ότι σε λίγο καιρό ενδεχόμενα να είσαι φοιτήτρια με πολλαπλάσια και δυσκολότερη ύλη να διαβάσεις σε λιγότερο χρονικό διάστημα (πρόσεχε αυτό που λέω), ακόμη και σε αυτές τις μέρες προλαβαίνεις να κοιτάξεις 2-3 πραγματάκια και μην αφήνεις τα 24ωρα να φεύγουν ανεκμετάλλευτα. Ένα σημαντικό που θα μάθεις ως φοιτήτρια είναι η εμπέδωση τεράστιας ύλης σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, οπότε εκεί εκμεταλλεύεσαι και τα λεπτά.
Καλή επιτυχία με χαμόγελο και όχι με ηττοπάθεια..
Solmyr
Δραστήριο μέλος
Μα ακομη δεν εχουμε δωσει και εσυ σκεφτεσαι το του χρονου μεχρι τοτεε...κοιτα το παρον και μην σκεφτεσαι αρνητικα γτ ποτε δεν ξερεις
Η αυτογνωσία είναι μία από τις σπουδαιότερες αρετές.
έλπις20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η αυτογνωσία είναι μία από τις σπουδαιότερες αρετές.
ακριβως και εγω διακατεχω μπολικη αλλα ετσι κι αλλιως δεν θελω να περασω γιατι φετος δεν διαβασα τοσο οσο να ειμια αξια να παρω τη θεση ενος παιδιου που ολη μερα διαβαζε επι 1 χρονο .. να ασημειωσω οτι ανηκω και στη κατηγορια πολυτεκνων και εντελως καθετη να υπαρχουν ειδικες κατηγοριες..ολοι επρεπε να ανηκουμε στη γενικη
katy95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ισχυει αλλα μην παμε και στο αλλο ακρο κανεις δεν ξερει το μελλονΗ αυτογνωσία είναι μία από τις σπουδαιότερες αρετές.
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλή μας επιτυχία και εύχομαι τα όνειρα όλων μας
να πραγματοποιηθούν!! :*
triantafullaki :)
Εκκολαπτόμενο μέλος
1ο δικη μου σκεψη:ποιος 3αναδινει του χρονου πανελληνιες??...απαντηση :εγω!!
Μην έχεις άγχος, να αντιμετωπίζεις κάθε κατάσταση με ψυχραιμία . Αρχικά, έχεις έναν ολόκληρο χρόνο για να προετοιμαστείς.
Εφόσον προετοιμαστείς κατάλληλα, δε θα έχεις κανένα πρόβλημα . Μην απελπίζεσαι, όλα καλά θα πάνε. Ειδικά οι συγκεκριμένες εξετάσεις πέρα από το διάβασμα, απαιτούν καλή ψυχολογία και ψυχραιμία .
Ίσως ξαναδώσω και εγώ του χρόνου πανελλήνιες ( υπάρχει σαν σκέψη ) οπότε δεν είσαι μόνη σου . Αν θες στείλε μου και προσωπικό μήνυμα, να τα πούμε
Guest 712911
Επισκέπτης
Βλα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλά πιο πολύ από όλα θα μου λείψει ο αγαπημένος μου καθηγητής που μας έκανε έκθεση, λογοτεχνία και αρχαία!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.