djimmakos
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεωργία27227
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ginak
Νεοφερμένος
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Εγώ πάλι δεν ξέρω τι θέμα να διαλέξω! Μάλλον θα κάνω έρευνα δημοσκόπησης! Αν είχατε να μου προτείνετε κανένα θεματάκι, θα με βοηθούσατε πολύ!
Πες μας topic.
Zed
Διάσημο μέλος
Εγώ πάλι δεν ξέρω τι θέμα να διαλέξω! Μάλλον θα κάνω έρευνα δημοσκόπησης! Αν είχατε να μου προτείνετε κανένα θεματάκι, θα με βοηθούσατε πολύ!
Eμάς 2 συμμαθήτριες είχαν κάνει εργασία για το IQ και έπειτα μας έδωσαν να κάνουμε επιτόπου στην τάξη ένα test και τα αποτελέσματα τα χρησιμοποίησαν για την εξαγωγή των συμπερασμάτων τους.
Κάτι αντίστοιχο εννοείς όταν λες δημοσκόπηση?
ginak
Νεοφερμένος
pure morning
Νεοφερμένος
thrilosred7
Νεοφερμένος
νατασα1988
Νεοφερμένος
pure morning
Νεοφερμένος
ne0ellinaC
Νεοφερμένος
markip
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μια αξιόλογη μηχανή αναζήτησης Ελληνικών ψηφιακών βιβλιοθηκών και ιδρυματικών αποθετηρίων. Είναι ερευνητική εργασία του Ευάγγελου Μπάνου, μηχανικού Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων.Το openarchives.gr έχει αναπτυχθεί εξʼ ολοκλήρου με λογισμικό ανοιχτού κώδικα, και φιλοδοξεί να προσφέρει μια ενιαία εφαρμογή αναζήτησης πληροφοριών και υλικού σε διπλωματικές εργασίες, διδακτορικές διατριβές και επιστημονικές δημοσιεύσεις, που περιέχονται σε πανεπιστημιακές βάσεις δεδομένων. Εκτός από την απλή αναζήτηση με λέξεις-κλειδιά το openarchives.gr διαθέτει επιλογές σύνθετης αναζήτησης καθώς και αλφαβητικό ευρετήριο.
Guest 292010
Επισκέπτης
Valnon
Νεοφερμένος
Βρήκα πολλές και ενδιαφέρουσες ιδέες, αλλά η πιο ενδιαφέρουσα μου φάνηκε αυτή για τα Ubuntu... πιστεύω πως υλικό θα βρώ αν ψαχτώ λίγο και έχω και όρεξη να γράψω γιαυτό το θέμα αλλά με όλα αυτά που ζητάει ο καθηγητής (πειράματα, ερωτηματολόγια κλπ.) μου φένεται πως θα δυσκολευτώ πολύ να κανω μια εργασία που να συμπεριλαμβάνει όλα αυτά που μας ζητάει...
Θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που έχουν περάσει την 1η λυκείου, στην εργασία βάλατε και πειράματα και γενικά αυτά που σας ζητούσε ο καθηγητής; Γιατί απ' ότι είδα σε κάποιους δεν έδωσαν σημασία οι καθηγητές για την δομή της εργασίας....
christos4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που έχουν περάσει την 1η λυκείου, στην εργασία βάλατε και πειράματα και γενικά αυτά που σας ζητούσε ο καθηγητής; Γιατί απ' ότι είδα σε κάποιους δεν έδωσαν σημασία οι καθηγητές για την δομή της εργασίας....
νομίζω ότι είναι ανάλογα το τι ακριβώς θα ζητήσει ο καθηγητής.
εμάς πήγαινε σύμφωνα με το βιβλίο και ήθελε τα 12κεφάλαια και να κάνουμε ή πείραμα, ή δημοσκόπηση.
βέβαια στους πιο αδύναμους που κινδύνευαν να μείνουν και δεν είχαν κάνει τίποτα μέχρι τις τελευταίες μέρες δεχτηκε και πιο πρόχειρες εργασίες που περιείχαν μόνο πληροφορίες, αλλά βέβαια αυτές οι εργασίες πήραν βαθμό για να περάσουν την τάξη...
όσο για το θέμα της εργασίας σου, νομίζω πως θα ήταν πιο εύκολο να κάνεις πείραμα, συγκρίνοντας δυο εκδόσεις linux, ή windows με ubuntu κλπ. ως προς μια μεταβλητή(πχ τη σταθερότητα, ή την ασφάλεια)
Valnon
Νεοφερμένος
baki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειχα κανει τρομερη εργασια 19 πηρα....με θεμα το εκπαιδευτικο συστημα αλλα το ειχα κανει πολυ χαριτωμενο με εικονιτσες κλπ
εγω πηρα 20!!! ζηλεια,ζηλεια,πλακα κανω και εγω ειχα κανει τρομερη εργασια
ilar
Νεοφερμένος
Guest 292010
Επισκέπτης
εγω πηρα 20!!! ζηλεια,ζηλεια,πλακα κανω και εγω ειχα κανει τρομερη εργασια
κολλα το!:drink:
Evi_Panay
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.