maria ts
Νεοφερμένος
ευχαριστω!
-----------------------------------------
μια πολυ καλη ιστοσελιδα για την κλωνοποιηση ειναι η https://www.med.auth.gr/pub/cloning/gr/ ! ελπιζω να σε βοηθησα!!Εμάς μας έδωσε μία λίστα με θέματα και μας είπε να διαλέξουμε ένα απ' αυτά.. Απ' όλες τις μπούρδες που έβαλε μέσα περισσότερο ενδιαφέρουσα μου φάνηκε η κλωνοποίηση.. Έτσι και την διάλεξα.. Τώρα βέβαια δεν έχω καταλάβει ακριβώς το πως θα πρέπει να δομήσω την εργασία μου.. Αλλά τέλος πάντων. Επίσης, δε θα πρέπει κάθε εργασία να συνοδεύεται είτε απο ερωτηματολόγια είτε απο πειράματα είτε απο κατασκευή? Ε εγώ δε μπορώ να κάνω κάτι απο αυτά... Σόου, ας με διαφωτίσει κάποιος, τι πρέπει να κάνω??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria ts
Νεοφερμένος
τιποτα!!Χίλια ευχαριστώ Μαρία!
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Στο παράρτημα αυτό της ιστοσελίδας της WWF παρέχονται σχεδόν όλες οι πληροφορίες σχετικά με αυτό. Μάλιστα, αν δεν είστε πολύ απαιτητικοί, δε θα χρειαστεί να ψάξετε πουθενά αλλού:
https://climate.wwf.gr/
Ναυσικά
Δραστήριο μέλος
Ωρίωνας
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδία να σας πω...εμάς μας ειπε οτι η εργασία πρέπει να είναι επιρροή ενός πράγματος πάνω σε κάτι άλλο.σκέφτηκα η επιρροή των ειδών μουσικής στην ανάπτυξη των φυτών αλλά αυτό με τις τροφικές αλυσίδεσ ακούγεται πλ καλύτερο :thanks:πάαααρα πλ για την ιδέα πάνω πουχα πει στπους γονείς μ να πάρουμε 5-6 φυτά και να τους βάζουμε στο ένα ροκ στο άλλο μεταλ και στο 3ο κλασσική μουσικη να δούμε πιο αναπτύσσεται γρηγορότερα
Εννοείτε πως αυτό που ακούει metal θα αναπτυχθεί γρηγορότερα
Anyway ένα άλλο θέμα που θα μπορούσες να αναπτύξεις είναι το πείραμα στο CERN και οι επιπτώσεις του στην κοινωνία (πχ οι διάφορες κινδυνολογιές).
Ναυσικά
Δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
πο ρε πλσ τι να γράψω πάνω σαυτό το θέμα που να πιάνει 40 σελίδες1?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!η αλλιώς σκεφτόμουν εργασία με θέμα η επιδραση της πρωτείνης απταμερ στην καταπολέμηση των καρκινικών κυττάρων αλλά δεν ξέρω που να βρω πληροφορίες anyone help me??Αν και όχι πολύ πρωτότυπο, εγώ είχα κάνει στην Α' λυκείου Εργασία με θέμα "Η μόλυνση των θαλασσών & πως αυτό επηρεάζει τις τροφικές αλυσίδες"! Μάλιστα, μας είπε ότι ήταν και η καλύτερη εργασία που είχε δει ποτέ Την ίδια εργασία την έδωσα να του την πάει και ο αδερφός μου όταν πήγε Α' Λυκείου και, όταν την είδε ο καθηγητής του είπε:"Α, ωραία εργασία, έχω μια ίδια πάνω στο γραφείο μου!"
maria ts
Νεοφερμένος
nicoletta9
Νεοφερμένος
PLEASE.................................
Χρειαζομαι βοηθεια:s
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Scandal
Διαχειριστής
-petros
efaki3
Νεοφερμένος
Marizza92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Marizza92
Εκκολαπτόμενο μέλος
πχ. Πως μπορούμε να φτίαξουμε ένα ηλεκτρικο αυτοκίνητο με οδηγίες και φωτο αν γείνεται.Και να είναι του επιπέδου μου όχι κανένα επιστημονικό thnx
Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Μ'άρεσε το "παραγωγή καλλυντικών κι επιπτώσεις στην υγεία" αλλά το πρόλαβε άλλος!
(το ξέρατε ότι όταν πρωτοδημιουργήθηκε το κραγιόν θεωρούνταν κάποιο συστατικό του αιτία θανάτου και δεν επέτρεπαν στις γυναίκες να το φοράνε; όχι για την δική τους ζωή, αλλά για τον άνδρα που θα φιλούσαν;!):xixi:
Heart Shaped Box
Νεοφερμένος
RiNa!
Νεοφερμένος
διάβαζα για τις υπόλοιπες εργασίες στην τεχνολογία και
αυτή που θέλει η καθηγήτριά μας δεν έχει καμία απολύτως σχέση...
Πρέπει λέει να περιέχει 12 κεφάλαια
Τα εξής:
1,τίτλος έρευνας
2.Παρουσίαση προβλήματος
3.Παρουσίαση σκοπού έρευνας
4.Παρουσίαση κοινωνικών αναγκών που εξυπηρετει
5.Διαμόρφωση της υπόθεσεις έρευνας
6.Ανάλυση των παραμέτρων που θεωρήθηκε ότι δεν επηρεάζουν την έρευνα
7.Περιγραφή των ορίων-περιορισμών έρευνας
8.Περιγραφή της διαδικασίας που ακολόυθησε ο ερευνητής
9.Ορισμοί
10.Συμπεράσματα
11.Προτάσεις για συμπληρωματική έρευνα και
12.Βιβλιογραφία
Αφήστε που 1-2 που μας έδειξε ήταν τουλάχιστον 100+ σελίδες!!
Τι να κάνω???
Marizza92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.