edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
Και πολύ καλά θα έκανες. Δε νομίζω ότι μια νέα κοπέλα θα διάλεγε ποτέ να φορέσει ένα τέτοιο αντιερωτικό εσώρουχο. Νομίζω ότι αν έβγαζα τη μπλούζα μιας κοπέλας και έβλεπα ένα τέτοιο πράγμα, μάλλον θα με έπιαναν τα γέλια.Εγω παντως αυτο το πριτι μπρα δεν θα το επαιρνα..
Αφού προφανώς το προϊόν απευθύνεται σε μεγάλες ηλικίες, καλά κάνουν.Μ'αρέσει το αγοραστικό κοινό που ποζάρει!!! Μέσος όρος ηλικίας 50 ετών
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος
Σχετικά με αυτό, Δία, να κάνω μια προέκταση. Εσείς τα αγόρια που είστε παντελώς άσχετα με αυτά, να επισημάνω ότι για μερικές κοπέλες, πιο συγκεκριμένα για αυτές με βαρύ + μεγάλο στήθος, τα "σέξι" σουτιέν είναι και συνήθως πολύ κουραστικά να τα φοράς. Το σιδεράκι πολλές φορές σε πιέζει και σου αφήνει γραμμές μετά από ώρες χρήσης. Τα άνετα σουτιέν είναι αντιαισθητικά και γιαγιαδίστικα μεν αλλά παρέχουν καλύτερη στήριξη. Αυτά, για να μιλάμε με μεγαλύτερη ευαισθησία άλλη φορά...Και πολύ καλά θα έκανες. Δε νομίζω ότι μια νέα κοπέλα θα διάλεγε ποτέ να φορέσει ένα τέτοιο αντιερωτικό εσώρουχο. Νομίζω ότι αν έβγαζα τη μπλούζα μιας κοπέλας και έβλεπα ένα τέτοιο πράγμα, μάλλον θα με έπιαναν τα γέλια.
nPb
Επιφανές μέλος
Italian dream...
Διάσημο μέλος
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος
Γιατί τώρα εσύ εχεις δωσει πολλές δεκάρες για αυτο το σουτιεν??Απλά σκεφτείτε ότι αν δεν παιζόταν τόσο πολύ αυτή η διαφήμιση ...κανείς δεν θα έδινε δεκάρα από εμας! Τελικά αυτό που ήθελαν το πέτυχαν ..να γίνει ντόρος για κάτι που μπορείς να το βρεις και στο παζάρι της γειτονιάς σου και μάλιστα πολύ πιο φθηνά...Αλλά όπως είπε και η γριούλα στο βίντεο...''Προσοχή στις απομιμήσεις'' και καλά....
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί τώρα εσύ εχεις δωσει πολλές δεκάρες για αυτο το σουτιεν??
Θεωρητικά μόνο που ασχολούμαι με αυτό το θέμα ναι είναι σαν να δίνω δεκάρα...πρακτικά φυσικά και δεν δίνω μία!
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος
Dalian
Περιβόητο μέλος
Εσένα θα σου άρεσε να φόραγες ένα τέτοιο 24/7?Επίσης, για ποιο λόγο όταν κοιμάστε ή όταν είστε σε ιδιωτικές στιγμές δεν φοράτε σουτιέν;
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Εσένα θα σου άρεσε να φόραγες ένα τέτοιο 24/7?
Ναι ακριβως ετσι ειναι..
youhou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι ακριβως ετσι ειναι..
Με πολλη σιγουρια το λες.
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Με πολλη σιγουρια το λες.
...απο αυτο που φανταζομαι Παντως οσο βολικο φαινεται αυτο, τοσο βολικο ειναι να φορας σουτιεν με μπανελες και μεταλλικα πραγματακια παντου ολη την ημερα... Γιαυτο λεμε οτι αυτα σε στυλ Πριτι Μπρα ειναι πιο ανετα.. Οχι οτι αντισταθμιζεται τελειως, αλλα κατι κανει..
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
Εγω παντως αυτο το πριτι μπρα δεν θα το επαιρνα.. Και χωρις διαφημηση, αν ειναι να κανουν 20 ευρω τα δυο σουτιεν, παω στην λαικη και παιρνω 10...
Δεν εχεις ακουσει την κυρια που λεει οτι πηρε κι απο τις λαικες αλλα δεν ειναι το ιδιο? χαχαχαχαχαχαχα!!!!!1
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.