Guest 293311
Επισκέπτης
*Και μετά στην μαγειρικη μπορώ να κάνω μεταπτυχικο και αν γίνετε κάπου εξωτερικό.?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 210267
Επισκέπτης
Τα δημόσια ΙΕΚ στα προτείνω ως τελευταία λύση. Εγώ γράφτηκα πέρυσι σε ένα ΙΕΚ της περιοχής μου και παρακολουθουσα για ένα διάστημα μαθήματα ζαχαροπλαστικής. Χάσιμο χρόνου.
** Ναι. Μπορεις να κανεις μάστερ σε μαγειρική τέχνη και στο εξωτερικό. Όλα γίνονται επι πληρωμή βεβαια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 293311
Επισκέπτης
Λοιπόν, εάν εχεις την οικονομική δυνατότητα πανε σε μια σχολή που εξειδικεύεται αποκλειστικά στους τομείς της Μαγειρικής. Έχω ακουσει πολύ καλα λόγια για τις σχολές Chef D’Oeuvre και Etoile οι οποιες ομως βρίσκονται στην Αθήνα. Στη θεσσαλονικη νομίζω η La chef Levi είναι καλύτερη από το ΙΕΚ Ακμή και τα δίδακτρα είναι πάνω κάτω τα ίδια.
Τα δημόσια ΙΕΚ στα προτείνω ως τελευταία λύση. Εγώ γράφτηκα πέρυσι σε ένα ΙΕΚ της περιοχής μου και παρακολουθουσα για ένα διάστημα μαθήματα ζαχαροπλαστικής. Χάσιμο χρόνου.
** Ναι. Μπορεις να κανεις μάστερ σε μαγειρική τέχνη και στο εξωτερικό. Όλα γίνονται επι πληρωμή βεβαια.
Ευχαριστώ φίλε..εγώ μπορω να δώσω 2-4 χιλιάρικα τον χρόνο απλά δεν θέλω να έχω και έξοδα σπιτιού για Αθήνα η θέσσαλονικη εκτός και αν υπάρχει καμία φοιτητική εστία που δεν νωμιζω θα της κοιτάξω της σχολες και θα δω τι θα κάνω..Και για Δ.ΊΕΚ εδώ στην Κρήτη είναι πολύ χάλια και δεν το σκέφτομαι καθόλου..Τα δίδακτρα ποσά είναι?*Στις σχολες αυτές
Guest 293311
Επισκέπτης
Γειά σου φίλε ,ο ξάδερφος μου σπουδάζει ακμη ηράκλειο είναι νομίζω, 2500 δίνει και είναι μια χαρά, και οι παραπάνω σχολές που αναφέρανε τα παιδιά είναι καλές επειδή όμως το είχα ψάξει για τον bro μου κάποιες δεν είναι καν ΙΕΚ. Κατά την γνώμη μου κάνε μια βόλτα δες εγκαταστάσεις και κρίνε. Όλα καλά. Καλημέρα
Ευχαριστω φιλε για την πληροφορια θα το δωω..
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 092312
Επισκέπτης
Έχω ένα φίλο που τελείωσε εκεί και τώρα έχει πολύ καλή δουλειά με καλά λεφτά έξω, εδώ δυσκολεύτηκε αρκετά. Και από κανά δυο γνωστούς καλά λόγια έχω ακούσει, τώρα δεν ξέρω.
aekarare
Εκκολαπτόμενο μέλος
aekarare
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γενικά το επάγγελμα του μάγειρα θεωρώ ότι σου δίνει πολλές δυνατότητες τόσο από επιλογές επαγγέλματος όσο και από επιλογές χώρας που θέλεις να δουλέψεις. Νομίζω ότι το ποσο καλός θα είσαι και πόσο θα αξιοποιήσεις τα κονέ σου και τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν εξαρτάται από σένα. Αν λοιπόν είναι κάτι που σου αρέσει και βλέπεις τον εαυτό σου να το κάνει αυτό στο μέλλον, go for it. Για τα δημόσια ΙΕΚ δεν ξέρω, θα σου απαντήσουν άλλοι. Γενικά ψαξτο. Επαγγελματική αποκατάσταση πιστεύω είναι εύκολη, το θέμα είναι να σου αρέσει και να αγαπάς και τα ταξίδια και τις αλλαγές γιατί μπορεί να χρειάζεται να αλλάζεις συχνά τόπο διαμονής.
θέλω να μάθω και να ασχοληθω γιατί ακριβώς μαρεσει..Και δεν με πειράζει να αλλάζω μέρη μαζεύω εμπειριες..Απλά δεν γνωρίζω αν τα χαρτια που δινουν τα δημόσια ιεκ αναγνωρίζονται και έχουν δύναμη..οποιος ξέρει ας μου πει
Praxis
Εκκολαπτόμενο μέλος
θέλω να μάθω και να ασχοληθω γιατί ακριβώς μαρεσει..Και δεν με πειράζει να αλλάζω μέρη μαζεύω εμπειριες..Απλά δεν γνωρίζω αν τα χαρτια που δινουν τα δημόσια ιεκ αναγνωρίζονται και έχουν δύναμη..οποιος ξέρει ας μου πει
Βεβαίως αναγνωρίζονται, είναι ένα σκαλί κάτω από τα πανεπιστήμια στην ευρωπαική ένωση από όσο γνωρίζω, οπότε δεν έχεις πρόβλημα. Άμα πραγματικά σου αρέσει, μην αφήσεις τίποτα να σε εμποδίσει. Κυνήγα το!
aekarare
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βεβαίως αναγνωρίζονται, είναι ένα σκαλί κάτω από τα πανεπιστήμια στην ευρωπαική ένωση από όσο γνωρίζω, οπότε δεν έχεις πρόβλημα. Άμα πραγματικά σου αρέσει, μην αφήσεις τίποτα να σε εμποδίσει. Κυνήγα το!
Σε ευχαριστώ πολύ
Σχολές όπως η Le Monde, είναι μεν καλές αλλά επειδή έχουν όνομα έχουν φτάσει τα δίδακτρα τους στα ύψη..
cir
Νεοφερμένος
https://www.iekpraxis.gr/nea/kanto-praxi-stin-mageiriki-me-tin-pio-dynati-omada-vraveymenon-chefs
wandererofdoom
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.