Σχολή για μαγειρική

Guest 293311

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Γεια σας παιδιά καινουργιος στο site τελειώνω φετος ΕΠΑΛ με κατεύθυνση τουριστικων επιχειρήσεων και ήθελα να μου προτείνεται σχολες μαγειρικης για σεφ στο Ηράκλειο της Κρήτης και να μου πείτε πόσο είναι τα δίδακτρα.Επισης κοιτούσα για το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας άμα είναι καλή σχολή και πόσο είναι τα δίδακτρα εκει γίατι έχω ακούσει ότι είναι ακριβουτσικα.

*Και μετά στην μαγειρικη μπορώ να κάνω μεταπτυχικο και αν γίνετε κάπου εξωτερικό.?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Guest 210267

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Λοιπόν, εάν εχεις την οικονομική δυνατότητα πανε σε μια σχολή που εξειδικεύεται αποκλειστικά στους τομείς της Μαγειρικής. Έχω ακουσει πολύ καλα λόγια για τις σχολές Chef D’Oeuvre και Etoile οι οποιες ομως βρίσκονται στην Αθήνα. Στη θεσσαλονικη νομίζω η La chef Levi είναι καλύτερη από το ΙΕΚ Ακμή και τα δίδακτρα είναι πάνω κάτω τα ίδια.

Τα δημόσια ΙΕΚ στα προτείνω ως τελευταία λύση. Εγώ γράφτηκα πέρυσι σε ένα ΙΕΚ της περιοχής μου και παρακολουθουσα για ένα διάστημα μαθήματα ζαχαροπλαστικής. Χάσιμο χρόνου.

** Ναι. Μπορεις να κανεις μάστερ σε μαγειρική τέχνη και στο εξωτερικό. Όλα γίνονται επι πληρωμή βεβαια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 293311

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Λοιπόν, εάν εχεις την οικονομική δυνατότητα πανε σε μια σχολή που εξειδικεύεται αποκλειστικά στους τομείς της Μαγειρικής. Έχω ακουσει πολύ καλα λόγια για τις σχολές Chef D’Oeuvre και Etoile οι οποιες ομως βρίσκονται στην Αθήνα. Στη θεσσαλονικη νομίζω η La chef Levi είναι καλύτερη από το ΙΕΚ Ακμή και τα δίδακτρα είναι πάνω κάτω τα ίδια.

Τα δημόσια ΙΕΚ στα προτείνω ως τελευταία λύση. Εγώ γράφτηκα πέρυσι σε ένα ΙΕΚ της περιοχής μου και παρακολουθουσα για ένα διάστημα μαθήματα ζαχαροπλαστικής. Χάσιμο χρόνου.

** Ναι. Μπορεις να κανεις μάστερ σε μαγειρική τέχνη και στο εξωτερικό. Όλα γίνονται επι πληρωμή βεβαια.


Ευχαριστώ φίλε..εγώ μπορω να δώσω 2-4 χιλιάρικα τον χρόνο απλά δεν θέλω να έχω και έξοδα σπιτιού για Αθήνα η θέσσαλονικη εκτός και αν υπάρχει καμία φοιτητική εστία που δεν νωμιζω θα της κοιτάξω της σχολες και θα δω τι θα κάνω..Και για Δ.ΊΕΚ εδώ στην Κρήτη είναι πολύ χάλια και δεν το σκέφτομαι καθόλου..Τα δίδακτρα ποσά είναι?*Στις σχολες αυτές
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

tsigkrikos

Νεοφερμένος

Ο tsigkrikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
Γειά σου φίλε ,ο ξάδερφος μου σπουδάζει ακμη ηράκλειο είναι νομίζω, 2500 δίνει και είναι μια χαρά, και οι παραπάνω σχολές που αναφέρανε τα παιδιά είναι καλές επειδή όμως το είχα ψάξει για τον bro μου κάποιες δεν είναι καν ΙΕΚ. Κατά την γνώμη μου κάνε μια βόλτα δες εγκαταστάσεις και κρίνε. Όλα καλά. Καλημέρα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 293311

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Γειά σου φίλε ,ο ξάδερφος μου σπουδάζει ακμη ηράκλειο είναι νομίζω, 2500 δίνει και είναι μια χαρά, και οι παραπάνω σχολές που αναφέρανε τα παιδιά είναι καλές επειδή όμως το είχα ψάξει για τον bro μου κάποιες δεν είναι καν ΙΕΚ. Κατά την γνώμη μου κάνε μια βόλτα δες εγκαταστάσεις και κρίνε. Όλα καλά. Καλημέρα


Ευχαριστω φιλε για την πληροφορια θα το δωω..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PanosGR

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,018 μηνύματα.
Έχω ακούσει καλά λόγια για τη Le Monde στην Αθήνα. Τίποτα παρακάνω. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 092312

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
^ Ναι κι εγώ αυτό σκεφτόμουν απλά δεν ξέρω αν έχει παράρτημα στη Κρήτη.
Έχω ένα φίλο που τελείωσε εκεί και τώρα έχει πολύ καλή δουλειά με καλά λεφτά έξω, εδώ δυσκολεύτηκε αρκετά. Και από κανά δυο γνωστούς καλά λόγια έχω ακούσει, τώρα δεν ξέρω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aekarare

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο aekarare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα.
παιδιά σκέφτομαι αν δεν Περασω να πάω σε κάποιο Ιεκ μάγειρας..σκέφτομαι να πάω σε δημόσιο λόγω του ότι είμαι δύσκολα οικονομικα..παρόλο αυτά έχω αγχωθεί γιατί δεν έχω ακούσει καλά λόγια..Έχει κάποιος να προσθέσει κατι?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 32,621 μηνύματα.
Γενικά το επάγγελμα του μάγειρα θεωρώ ότι σου δίνει πολλές δυνατότητες τόσο από επιλογές επαγγέλματος όσο και από επιλογές χώρας που θέλεις να δουλέψεις. Νομίζω ότι το ποσο καλός θα είσαι και πόσο θα αξιοποιήσεις τα κονέ σου και τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν εξαρτάται από σένα. Αν λοιπόν είναι κάτι που σου αρέσει και βλέπεις τον εαυτό σου να το κάνει αυτό στο μέλλον, go for it. Για τα δημόσια ΙΕΚ δεν ξέρω, θα σου απαντήσουν άλλοι. Γενικά ψαξτο. Επαγγελματική αποκατάσταση πιστεύω είναι εύκολη, το θέμα είναι να σου αρέσει και να αγαπάς και τα ταξίδια και τις αλλαγές γιατί μπορεί να χρειάζεται να αλλάζεις συχνά τόπο διαμονής. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aekarare

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο aekarare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα.
Γενικά το επάγγελμα του μάγειρα θεωρώ ότι σου δίνει πολλές δυνατότητες τόσο από επιλογές επαγγέλματος όσο και από επιλογές χώρας που θέλεις να δουλέψεις. Νομίζω ότι το ποσο καλός θα είσαι και πόσο θα αξιοποιήσεις τα κονέ σου και τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν εξαρτάται από σένα. Αν λοιπόν είναι κάτι που σου αρέσει και βλέπεις τον εαυτό σου να το κάνει αυτό στο μέλλον, go for it. Για τα δημόσια ΙΕΚ δεν ξέρω, θα σου απαντήσουν άλλοι. Γενικά ψαξτο. Επαγγελματική αποκατάσταση πιστεύω είναι εύκολη, το θέμα είναι να σου αρέσει και να αγαπάς και τα ταξίδια και τις αλλαγές γιατί μπορεί να χρειάζεται να αλλάζεις συχνά τόπο διαμονής. :)


θέλω να μάθω και να ασχοληθω γιατί ακριβώς μαρεσει..Και δεν με πειράζει να αλλάζω μέρη μαζεύω εμπειριες..Απλά δεν γνωρίζω αν τα χαρτια που δινουν τα δημόσια ιεκ αναγνωρίζονται και έχουν δύναμη..οποιος ξέρει ας μου πει
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Praxis

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Praxis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 231 μηνύματα.
θέλω να μάθω και να ασχοληθω γιατί ακριβώς μαρεσει..Και δεν με πειράζει να αλλάζω μέρη μαζεύω εμπειριες..Απλά δεν γνωρίζω αν τα χαρτια που δινουν τα δημόσια ιεκ αναγνωρίζονται και έχουν δύναμη..οποιος ξέρει ας μου πει


Βεβαίως αναγνωρίζονται, είναι ένα σκαλί κάτω από τα πανεπιστήμια στην ευρωπαική ένωση από όσο γνωρίζω, οπότε δεν έχεις πρόβλημα. Άμα πραγματικά σου αρέσει, μην αφήσεις τίποτα να σε εμποδίσει. Κυνήγα το!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aekarare

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο aekarare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα.
Βεβαίως αναγνωρίζονται, είναι ένα σκαλί κάτω από τα πανεπιστήμια στην ευρωπαική ένωση από όσο γνωρίζω, οπότε δεν έχεις πρόβλημα. Άμα πραγματικά σου αρέσει, μην αφήσεις τίποτα να σε εμποδίσει. Κυνήγα το!

Σε ευχαριστώ πολύ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

grtt

Δραστήριο μέλος

Ο grtt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 430 μηνύματα.
Επειδή έχω εργαστεί ως εκπαιδευτής μια περίοδο, σε άσχετη ειδικότητα με τη μαγειρική όμως, θα σου πρότεινα ένα όχι και τόσο γνωστό ΙΕΚ αλλά που κάνει πολύ καλή δουλειά. Με πολύ καλούς εκπαιδευτές, και πολύ σύγχρονα εργαστήρια. Ψάξε το ΙΕΚ Praxis στο κέντρο της Αθήνας. Έχει και πολύ καλά δίδακτρα και όλοι οι σπουδαστές εργάζονται τα καλοκαίρια σαιζόν σε διάφορα ξενοδοχεία και εστιατόρια.
Σχολές όπως η Le Monde, είναι μεν καλές αλλά επειδή έχουν όνομα έχουν φτάσει τα δίδακτρα τους στα ύψη..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

cir

Νεοφερμένος

Ο cir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Σχετικά με σχολές μαγειρικής και σχολές γαστρονομίας, δες μια το team του ΙΕΚ PRAXIS από φέτος. Ιδιαίτερα δυνατά ονόματα.
https://www.iekpraxis.gr/nea/kanto-praxi-stin-mageiriki-me-tin-pio-dynati-omada-vraveymenon-chefs
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

wandererofdoom

Νεοφερμένος

Ο wandererofdoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Υπαρχει καποιος που να εχει φοιτησει στην λεβη ή να εχει καποιον στον κυκλο του που να εχει φοιτησει εκει; Θα μπορουσε να βοηθησει γραφωντας εδω οποιαδηποτε πληροφορια σχετιζεται με την εν λογω σχολη ; ευχαριστω !
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top