Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68.394 εγγεγραμμένα μέλη και 3.559.119 μηνύματα σε 105.822 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 389 άτομα.
Καλησπερα σε ολους
Θελω να ρωτησω επειδη σκεφτομαι να δωσω για σχολη αστυφυλακων με το 4% αν μπορω να παω Αθηνα για πρακτικη(αν ανοιγουν δηλαδη σιγουρα πολλες θεσεις). Επισης μετα τη σχολη μπορω παλι να παω ευκολα Αθηνα ακομα και αν δεν ειμαι απο τους καλυτερους μαθητες σε αρχαιοτητα(δηλαδη στη τελικη καταταξη με βαση τις βαθμολογιες μου στα μαθηματα) και να μεινω μονιμα εκει?
Καλησπερα σε ολους
Θελω να ρωτησω επειδη σκεφτομαι να δωσω για σχολη αστυφυλακων με το 4% αν μπορω να παω Αθηνα για πρακτικη(αν ανοιγουν δηλαδη σιγουρα πολλες θεσεις). Επισης μετα τη σχολη μπορω παλι να παω ευκολα Αθηνα ακομα και αν δεν ειμαι απο τους καλυτερους μαθητες σε αρχαιοτητα(δηλαδη στη τελικη καταταξη με βαση τις βαθμολογιες μου στα μαθηματα) και να μεινω μονιμα εκει?
Για τις πρακτικές αν δηλώσεις ότι έχεις σπίτι στην Αθήνα θα σε πάνε εκεί και μόλις τελειώσεις την σχολή θα σε πάνε κατευθείαν Αθήνα το δύσκολο είναι να αποφύγεις την Αθήνα
Για τις πρακτικές αν δηλώσεις ότι έχεις σπίτι στην Αθήνα θα σε πάνε εκεί και μόλις τελειώσεις την σχολή θα σε πάνε κατευθείαν Αθήνα το δύσκολο είναι να αποφύγεις την Αθήνα
Καλησπέρα σε όλους!
Φέτος δίνω πανελληνιες για σχολη αστυφυλακων ωστόσο έχω ένα θέμα μετο ένα μου γονατο καθώς μετά από χρόνια άρσης βαρών έχω εμφανίσει σε αυτό χονδροπαθεια επιγονατιδας. Όποιος γνωρίζει ή από εμπειρία υπάρχει περίπτωση να με κόψουν στις υγειονομικες επιτροπές για αυτό μου το θέμα?
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.