Σχολή Αστυφυλάκων

mpimpikos0716

Νεοφερμένος

Ο mpimpikos0716 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

oldlovespaneparadise

Νεοφερμένος

Η oldlovespaneparadise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
εγώ παιδιά έχω να σας πω ότι πριν από 1 μήνα+ αναρωτιομουν εδώ αν θα κληθω ως επιλαχούσα,και λίγες μέρες μετά με κάλεσαν,κατατάχτηκα και παρουσιάστηκα. όντως, τίποτα δεν τελειώνει μετά τις πανελλήνιες,ούτε όταν μπούμε σε άλλη σχολή,μπορεί και παλι να μας δοθεί μια 2η ευκαιρία🙌🏻

Pepisann

Νεοφερμένος

Η Pepisann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Καλημέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Σε περίπτωση που δόκιμη μείνει έγκυος κατά τη διάρκεια του εξαμήνου, σταματάει και συνεχίζει τον επόμενο χρόνο μετά τη εγκυμοσύνη σωστά; Κατά τη διάρκεια αυτής της άδειας συνεχίζει να είναι ασφαλισμένη και να πληρώνεται; Παρακαλώ απαντήστε μου αν γνωρίζετε

oldlovespaneparadise

Νεοφερμένος

Η oldlovespaneparadise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Καλημέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Σε περίπτωση που δόκιμη μείνει έγκυος κατά τη διάρκεια του εξαμήνου, σταματάει και συνεχίζει τον επόμενο χρόνο μετά τη εγκυμοσύνη σωστά; Κατά τη διάρκεια αυτής της άδειας συνεχίζει να είναι ασφαλισμένη και να πληρώνεται; Παρακαλώ απαντήστε μου αν γνωρίζετε
το γράφει στο αστυνομικό δίκαιο (αν θυμάμαι) καλά ότι συνεχίζεις την σπουδές στο επόμενο χειμερινό εξάμηνο,ωστόσο για ασφάλιση δεν είδα κτ στο συγκεκριμένο άρθρο τουλάχιστον

Jojo24

Νεοφερμένος

Ο Jojo24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Σε περίπτωση παραιτήσεις από την σχολή αστυφυλάκων μετά την ορκωμοσία, υπάρχει δυνατότητα να μπει κάποιος ειδικών φρουρών;

Startx0

Νεοφερμένος

Ο Startx0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Καλησπέρα, έχω άγχος για τον έλεγχο του ύψους στις υγειονομικές εξετάσεις.. Είμαι 1.70 και λίγο παραπάνω, πιστεύετε οτι έχω ελπίδες για αστυνομία ή είναι πάρα πολύ αυστηροί σε αυτό το κομμάτι?

oldlovespaneparadise

Νεοφερμένος

Καλησπέρα, έχω άγχος για τον έλεγχο του ύψους στις υγειονομικές εξετάσεις.. Είμαι 1.70 και λίγο παραπάνω, πιστεύετε οτι έχω ελπίδες για αστυνομία ή είναι πάρα πολύ αυστηροί σε αυτό το κομμάτι?
εφόσον είσαι 1,70 πατημένα και παραπάνω δεν σε εμποδίζει τίποτα σχετικό με το αναστημα

Startx0

Νεοφερμένος

Ο Startx0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Απλά έχω ακούσει εδω μέσα περιπτώσεις που κόβουν άτομα 1.70-71 γι'αυτό...

Jojo24

Νεοφερμένος

Ο Jojo24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

Μέτα2005

Νεοφερμένος

Η Μέτα2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Γνωρίζει κάποιος πόσα άτομα θα πάρουν φέτος στην αστυφυλακων?

oldlovespaneparadise

Νεοφερμένος

Απλά έχω ακούσει εδω μέσα περιπτώσεις που κόβουν άτομα 1.70-71 γι'αυτό...
τι ν σ πω είναι το αν πέσεις στην περίπτωση
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

με προκήρυξη θα μπεις οπότε δεν νομίζω να παίζει ρόλο. δεν έφυγες με απόταξη.ρωτα στο α.τ που υπαγεσαι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια