Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος
Μπορείς να πας και από Αξιωματικών αλλά οι πιθανότητες σε σχέση με την Αστυφυλάκων είναι πολύ μικρότερες να σε πάρουν γιατί περισσότερο προτιμούν Αστυφύλακες!Να ρωτήσω κάτι; Εάν κάποιος τελιωσει την σχολή αξιωματικών μπορεί να παει στα ΕΚΑΜ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΩ Κ ΕΓς ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΞ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΑΞ ΕΛ ΑΣ?????
NickTheGreek3
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ . ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΕΔΩ
ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΩ Κ ΕΓς ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΞ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΑΞ ΕΛ ΑΣ?????
οσοι ειμαστε σε αυτο το θεμα για αξιωματικων παμε ('η πηγαμε)
tolisnanos7
Νεοφερμένος
(ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ) γιατι προσεξα οτι αναφερονται δυο σχολες στο 5ο πεδιο. Και η δευτερη εχει μικροτερη βαση.
shikabalas
Εκκολαπτόμενο μέλος
tolisnanos7
Νεοφερμένος
NickTheGreek3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδια να ρωτησω κατι και να μου απαντησει καποιος που να ξερει. Ποια η διαφορα μεταξυ (ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ) και (ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ) γιατι προσεξα οτι αναφερονται δυο σχολες στο 5ο πεδιο. Και η δευτερη εχει μικροτερη βαση.
Η δευτερη σχολη ειναι για αυτους που ειναι ηδη αστυνομικοι. Οι αποφοιτοι της σχολης αστυφυλακων, δηλαδη, εχουν την δυνατοτητα μετα την αποφοιτηση τους να ξαναδωσουν πανελληνειες για την αξιωματικων με μικροτερη βαση. Αν δεν κανω λαθος οσοι το κανουν αυτο και περνανε, πανε κατευθειαν στο 3ο εξαμηνο της σχολης αξιωματικων.
παυλος1
Εκκολαπτόμενο μέλος
παυλος1
Εκκολαπτόμενο μέλος
μακαρι φιλε μου,φετος δίνεις;Γεια σου φιλε...και εμενα ειναι το ονειρο μου να μπω αξιωμαυικων......θελω να κανω πολλα στην αστυνομια(Ε.Κ.Α.Μ.,Κ-9,...)...το θελω πολυ!!!!!!
onoffon
Εκκολαπτόμενο μέλος
oasis
Εκκολαπτόμενο μέλος
solonas07
Δραστήριο μέλος
Ρε φίλε και γω αυτό νόμιζα αλλά άρχισα ν ακούω συνέχεια ότι ό,τι κάνει ο αστυφύλακας κάνει και αξιωματικός ξέρω γω στην υπηρεσία, στο περιπολικό, θα 'ναι μαζί αστυφύλακας και αξιωματικός και θα 'ναι ξέρω γω σα φίλοι, δεν θα δίνει ο αξιωματικός εντολές στον αστυφύλακα κλπ Αυτό μου το 'πε ενας φίλος που ο πατερας του ειναι διοικητης...Δεν θελω να σε ξενερωσω αλλα οσοι βγενουν απο αξιωματικων οι 9 στους 10 δλδ ειναι πισω απο ενα γραφειο και βαρανε σφραγιδες.Εμεις της αστυφυλακων ειμαστε μαχιμοι.
Είσαι σιγουρος γι αυτό το τεράστιο ποσοστό των αξιωματικών σε γραφείο;
NickTheGreek3
Εκκολαπτόμενο μέλος
[...] Επίσης αν είσαι αστυφυλάκων μπορείς παράλληλα να σπουδάζεις πληροφορική π.χ και μετά να ασχοληθείς με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Αυτο δεν ισχυει για τους αξιωματικους;
onoffon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να σπουδαζεις φιλε και να βαρας 8-10 ωρες την ημερα ειναι πολυ δυσκολο.Ναι αλλά με εξετάσεις που καθόλου εύκολες δεν είναι. Ειδικά στα ΕΚΑΜ θα δεις τα χέρια σου να ματώνουν, αλλά αν είσαι αθλητής θα την βγάλεις καθαρή. Όμως το πιο πιθανό είναι να μείνεις ΜΑΤ ή ΥΜΕΤ, εκτός κι αν δώσεις από αστυφυλάκων για αξιωματικών. Επίσης αν είσαι αστυφυλάκων μπορείς παράλληλα να σπουδάζεις πληροφορική π.χ και μετά να ασχοληθείς με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Και δεν ειναι ολοι ΜΑΤ κ ΥΜΕΤ πολλοι λιγοι πανε εκει.Εννοειτε ειναι καλητερα αξιωματικων αλλα εγω και τα μορια να εβγαζα δεν πηγενα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 155 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Eleni123-
- BillyTheKid
- Ryuzaki
- Konstantis_X
- giannis062006
- Kate1914
- mathitisglykeiou
- iiTzArismaltor_
- Maynard
- Entropy24
- ioanna2007
- SKG
- gegeorgiou90
- redpointer
- panaman
- Praxis
- sakplat
- woasibe
- Paragontas7000
- Ness
- giapar
- mixaelaaa
- charmander
- Φινεύς
- constansn
- giannhs2001
- marry.pp
- MrDna
- Pierre Bezukhov
- panos007
- Alexecon1991
- Corfu kitty
- Reader
- Bleach_enjoyer
- nearos
- tsiobieman
- phleidhs
- bibliofagos
- Xristina06.
- P.Dam.
- sofopotour
- Γιώργος Ζ
- IDK3
- kar1
- VasoKour
- Marios2020
- vadilis12@
- bobsne
- Gstefan
- th.kremast
- Giii
- Arianara S3
- Γιώτα Γιαννακού
- angies
- jim3be
- M0123
- elevag
- Panagiwtis2003
- KALA1
- Antzie
- Νικολινα
- ilias_21
- Drglitterstar
- vbvbvbv
- jorgpa
- giannis05
- GeorgePap2003
- aggorf
- ypopsifios23
- ειδήμων
- Ellielour1
- Kolptsres
- kostas1233
- akakolyris
- tolis
- Panelladikologos
- ntoialexandros@gmail
- Jim.ser
- Nickymtss
- nkot
- valantis21
- vagg88
- inkas
- Flocky
- Nino
- spiroskrokidis5@gmai
- Nikos05
- Kemi
- KimTaehyung
- Scandal
- George003
- Jimmy20
- Marioskops
- Konstantinos4
- mariliza8
- Euaklv
- eveet
- JohnGreek
- panspil
- Iknowyou
- SlimShady
- eri548
- Ragnar10
- dbPoliceOff
- madeingreece
- Bgpanos
- luisnazariodelima
- MarcoReus
- Bbasil
- ΓιωργοςM
- GeorgePAOKara
- Tommy_civil
- PanosCh002
- Αλκης Κ.
- tymvorixos
- Κλημεντίνη
- Marianthik
- Jocaste
- jimis2001
- Trolling Stones
- Ermioni89
- Makis7
- don_vito
- kadoo16
- Pharmacist01
- uni77
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.