Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NickTheGreek3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άκουσα οτι στ πρώτο έτος της αξιωματικών πληρώνεσαι πρώτη φορά το Μάρτιο κ παίρνεις 2000ευρώ...αληθεύει?δηλαδή με μια απλή διαίρεση ειναι 400 ευρώ το μήνα??
ναι και εγω αυτο εχω ακουσει... μονο που ειναι 500 το μηνα οποτε περιπου 2500...
κάπου εκει είναι αλλα με κρατήσεις κ κατι που θα δινουμε για φαγητο/στεγαση παει γύρω στα 2000...ναι και εγω αυτο εχω ακουσει... μονο που ειναι 500 το μηνα οποτε περιπου 2500...
aris_20
Εκκολαπτόμενο μέλος
NickTheGreek3
Εκκολαπτόμενο μέλος
κάπου εκει είναι αλλα με κρατήσεις κ κατι που θα δινουμε για φαγητο/στεγαση παει γύρω στα 2000...
σωστα. ειναι γυρω στα 100? το μηνα για φαγητο/στεγαση οποτε εχεις δικιο.
NickTheGreek3
Εκκολαπτόμενο μέλος
παυλος1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Panagiota1508
Εκκολαπτόμενο μέλος
με τρομαζει η εκπαιδευση ρε παιδια.. ειχα ρωτησει καποιον που εχει τελειωσει αστυφυλακων και μου ειπε πως η αξιωματικων ειναι ισως λιγο πιο ηπια στην εκπαιδευση,μιας και ειναι πιο θεωρητικη και εχει περισσοτερα μαθηματα... ειναι 4 χρονια φυσικα,ενω η αλλη 2... τι να πω? συμφωνω παντως...αμα το θες,αντεχεις και...συνηθιζεις εν τελει!
thx
NickTheGreek3
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρε παιδια στη σχολη αξιωματικών υπαρχουν αλλοδαποί?ειμαι απο την ισπανια.... αν τελικα αποφασίσω και θελήσω να μπω στη σχολή θα μπορέσω να ισαχθώ? ή η ΕΛ.ΑΣ δεν πέρνει αλλοδαπούς? μπορει να μου απαντήσει καποιος που ξέρει?
thx
τωρα εννοεις αλλοδαπους ή ομογενεις;
lio21268
Νεοφερμένος
εχω την ελληνική υπηκοοτητα..αλλα εχω γεννηθει στην ισπανια..
Δεν έχεις πρόβλημα.
πόσο σιγουρο ειναι αυτο? γιατί έχω ακoύσει διάφοραΔεν έχεις πρόβλημα.
τα χριστουγεννα και το πασχα παιρνεις κανονικα αδεια....και βρισκεσαι εκτος σχολης....τωρα πια και το καλοκαιρι που κανιες πρακτικη βρισκεσαι εκτος σχολης.....
Να ρωτήσω κάτι; Εάν κάποιος τελιωσει την σχολή αξιωματικών μπορεί να παει στα ΕΚΑΜ;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 155 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Eleni123-
- BillyTheKid
- Ryuzaki
- Konstantis_X
- giannis062006
- Kate1914
- mathitisglykeiou
- iiTzArismaltor_
- Maynard
- Entropy24
- ioanna2007
- SKG
- gegeorgiou90
- redpointer
- panaman
- Praxis
- sakplat
- woasibe
- Paragontas7000
- Ness
- giapar
- mixaelaaa
- charmander
- Φινεύς
- constansn
- giannhs2001
- marry.pp
- MrDna
- Pierre Bezukhov
- panos007
- Alexecon1991
- Corfu kitty
- Reader
- Bleach_enjoyer
- nearos
- tsiobieman
- phleidhs
- bibliofagos
- Xristina06.
- P.Dam.
- sofopotour
- Γιώργος Ζ
- IDK3
- kar1
- VasoKour
- Marios2020
- vadilis12@
- bobsne
- Gstefan
- th.kremast
- Giii
- Arianara S3
- Γιώτα Γιαννακού
- angies
- jim3be
- M0123
- elevag
- Panagiwtis2003
- KALA1
- Antzie
- Νικολινα
- ilias_21
- Drglitterstar
- vbvbvbv
- jorgpa
- giannis05
- GeorgePap2003
- aggorf
- ypopsifios23
- ειδήμων
- Ellielour1
- Kolptsres
- kostas1233
- akakolyris
- tolis
- Panelladikologos
- ntoialexandros@gmail
- Jim.ser
- Nickymtss
- nkot
- valantis21
- vagg88
- inkas
- Flocky
- Nino
- spiroskrokidis5@gmai
- Nikos05
- Kemi
- KimTaehyung
- Scandal
- George003
- Jimmy20
- Marioskops
- Konstantinos4
- mariliza8
- Euaklv
- eveet
- JohnGreek
- panspil
- Iknowyou
- SlimShady
- eri548
- Ragnar10
- dbPoliceOff
- madeingreece
- Bgpanos
- luisnazariodelima
- MarcoReus
- Bbasil
- ΓιωργοςM
- GeorgePAOKara
- Tommy_civil
- PanosCh002
- Αλκης Κ.
- tymvorixos
- Κλημεντίνη
- Marianthik
- Jocaste
- jimis2001
- Trolling Stones
- Ermioni89
- Makis7
- don_vito
- kadoo16
- Pharmacist01
- uni77
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.