Gaspar
Περιβόητο μέλος
Συμφωνω μαζι σου φιλε μου αλλα μια ερωτηση ....αν καποιου το σπιτι Αθηνα υπαρχει περιπτωση να τον στειλουν επαρχεια??
οχι, άν θέλεις να πάς αθήνα πολύ δύσκολο να σε στείλουν αλλού.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AstynomoS
Νεοφερμένος
Καμια μεχρι τωρα αν φερθεις με τη στοιχειωδη συμπεριφοραΥπάρχει περίπτωση να κοπείς στα ψυχοτεχνικά τέστ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
HelenT
Νεοφερμένος
α σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!οχι, άν θέλεις να πάς αθήνα πολύ δύσκολο να σε στείλουν αλλού.
-----------------------------------------
α και να σερωτησω ρε παλικαρι μου κατι...στη σχολη αξιωματικβν γινεται μαθημα???Εννοω τα μαθηματα που λενε οτι διδασκονται διδασκονται η τα γραφουν για να τα γραφουν?α σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!
AstynomoS
Νεοφερμένος
Απο μαθηματα μην ανησυχεις το πολυ να διαβασεις 3 ωρες καθε μαθημα κατα μεσο ορο στην εξεταστικη για να περασεις. Εκτος βεβαια αν θες να εχεις καλη σειρα.. Τοτε δεν θα σε φτανει ο χρονος. Στο τεταρτο ετος χρειαζεται λιγο περισσοτερο διαβασμα με την πτυχιακηα σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!
α και να σερωτησω ρε παλικαρι μου κατι...στη σχολη αξιωματικβν γινεται μαθημα???Εννοω τα μαθηματα που λενε οτι διδασκονται διδασκονται η τα γραφουν για να τα γραφουν?
costas93
Νεοφερμένος
HelenT
Νεοφερμένος
α ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Απο μαθηματα μην ανησυχεις το πολυ να διαβασεις 3 ωρες καθε μαθημα κατα μεσο ορο στην εξεταστικη για να περασεις. Εκτος βεβαια αν θες να εχεις καλη σειρα.. Τοτε δεν θα σε φτανει ο χρονος. Στο τεταρτο ετος χρειαζεται λιγο περισσοτερο διαβασμα με την πτυχιακη
Enzoloras
Νεοφερμένος
lio21268
Νεοφερμένος
1) Η φοίτηση σε αυτή τη Σχολή, αντικαθιστά τη στρατιωτική θητεία;
2) Για να μπορέσει κάποιος να φοιτήσει στη Σ.Α.Ε.Α. θα πρέπει να έχει την ελληνική υπηκοότητα ή αρκεί να έχει μόνο την ελληνική ιθαγένεια. Και ανάλογα με το ποιο ισχύει, θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να την έχει αποκτήσει για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα νωρίτερα ή μπορεί για παράδειγμα 25/04/10 να πάει να αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα ή ιθαγένεια και στις 11/09/10 να αρχίσει η φοίτησή του στην Σ.Α.Ε.Α. , εφόσον φυσικά είναι επιτυχών στις εξετάσεις που απαιτούνται για την εισαγωγή στη Σχολή.
Αν δεν γνωρίζεις να μου απαντήσεις (ειδικά στην δεύτερη, επειδή είναι λίγο εξειδικευμένη) , αν είναι εύκολο μπορείς να με παραπέμψεις σε κάποιο τηλέφωνο που θα μπορούν να μου απαντήσουν υπεύθυνα, γιατί από το Α.Τ. του Δήμου μου, δεν νομίζω να γνωρίζουν.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την βοήθεια!
Enzoloras
Νεοφερμένος
Enzolora φοιτείς στην Σ.Α.Ε.Α. ? Αν ναι, θα ήθελα να σε ρωτήσω αν μπορείς να μου απαντήσεις σε 2 ερωτήσεις :
1) Η φοίτηση σε αυτή τη Σχολή, αντικαθιστά τη στρατιωτική θητεία;
2) Για να μπορέσει κάποιος να φοιτήσει στη Σ.Α.Ε.Α. θα πρέπει να έχει την ελληνική υπηκοότητα ή αρκεί να έχει μόνο την ελληνική ιθαγένεια. Και ανάλογα με το ποιο ισχύει, θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να την έχει αποκτήσει για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα νωρίτερα ή μπορεί για παράδειγμα 25/04/10 να πάει να αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα ή ιθαγένεια και στις 11/09/10 να αρχίσει η φοίτησή του στην Σ.Α.Ε.Α. , εφόσον φυσικά είναι επιτυχών στις εξετάσεις που απαιτούνται για την εισαγωγή στη Σχολή.
Αν δεν γνωρίζεις να μου απαντήσεις (ειδικά στην δεύτερη, επειδή είναι λίγο εξειδικευμένη) , αν είναι εύκολο μπορείς να με παραπέμψεις σε κάποιο τηλέφωνο που θα μπορούν να μου απαντήσουν υπεύθυνα, γιατί από το Α.Τ. του Δήμου μου, δεν νομίζω να γνωρίζουν.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την βοήθεια!
Σίγουρα αντικαθιστά τη στρατιωτική θητεία. Δυστυχώς για το δεύτερο ερώτημα σου δεν είμαι σε θέση να σου απαντήσω με βεβαιότητα! Νομίζω όμως ότι χρειάζεται υπηκοότητα, την οποία θα πρέπει να την έχει από την ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών για στρατιωτικές σχολές γενικά,δηλαδή όταν στέλνεις τα χαρτιά πριν τις εξετάσεις(νομίζω Ιανουάριο ή Φεβρουάριο),αλλιώς λογικά απορρίπτεται η αίτηση. Και πάλι,αυτά στα λέω με κάθε επιφύλαξη!!
Μέσω τηλεφωνικού καταλόγου ή 11888 ζήτα το τηλέφωνο της Γραμματείας της Σ.Α.Ε.Α.,μήπως και σε διαφωτίσουν καλύτερα! Στο Δήμο Αχαρνών ανήκει.
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
HelenT
Νεοφερμένος
παιδια μπανιο στην αξιωματικων ειναι ενα για ολη τη σχολη η υπαρχει ενα σε καθε δωματιο και το μοιραζονται αυτοι που μενουν εκει?α ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fss720
Νεοφερμένος
α)με τις πανελληνιες
β)με τις πανελληνιες αλλα με χαμηλοτερη βαση αμα εισαι αστυνομικος
γ)αμα εχεις καποιο πτυχιο και εισαι αστυνομικος δινεις καποιες εξετασεις και μπαινουν νομιζω 10 ατομα στην σχολη αξιωματικων καθε χρονο.
δ)αμα εισαι ανθυπας δινεις εξετασεις και μπαινεις στα ΤΕΜΑ.
Οι 5 καλύτεροι απόφοιτοι της σχολής αστυφυλάκων περνάνε αυτόματα στην αξιωματικών,αν δεν κάνω λάθος.
Πηγή ecpfo
Evma
Νεοφερμένος
παιδια μπανιο στην αξιωματικων ειναι ενα για ολη τη σχολη η υπαρχει ενα σε καθε δωματιο και το μοιραζονται αυτοι που μενουν εκει?
Ειναι ενα σε καθε δωματιο.Δηλαδη ενα για καθε 2 ατομα.
HelenT
Νεοφερμένος
και τα ντουζ κοινα φανταζομαι οχι οτι με καιει κιολας αλλα ρωταω να ξερω παντως ευχαριστω...Ειναι ενα σε καθε δωματιο.Δηλαδη ενα για καθε 2 ατομα.
κωστης
Νεοφερμένος
ναι μπορει αλλα ψυχολογος των αστυνομικων......!!!!!!!!!!!!1
WeskerS
Νεοφερμένος
dgar51
Νεοφερμένος
HelenT
Νεοφερμένος
ναι αλλα μπορεις να κανεις και το εκης να πας πρωτα ψυχολογια να τελιωσεις τη σχολη με το καλο και να δωσεις κατατακτηριες για να περασεις ΣΑΕΑ!!!τΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙς 4 ΧΡΟΝΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΑ ΚΑΙ Α ΣΑΕΑ !!Αμεση δραση ως πληρωμα περιπολικου μπορει να παει καποιος αξιωματικος? Αν μπει κανεις στην σχολη μπορει μετα να σπουδασει ψυχολογια και παρομοιες επιστημες? Ευχαριστω
παντως ο΄τι και να επιλεξεις τελικα καλη σου επιτυχια!:iagree:
Evma
Νεοφερμένος
Ναι.Σε καθε δωματιο υπαρχει και ενα ντουζ.Κοινο για τα δυο ατομα του δωματιουκαι τα ντουζ κοινα φανταζομαι οχι οτι με καιει κιολας αλλα ρωταω να ξερω παντως ευχαριστω...
HelenT
Νεοφερμένος
α σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!Ναι.Σε καθε δωματιο υπαρχει και ενα ντουζ.Κοινο για τα δυο ατομα του δωματιου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 155 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Eleni123-
- BillyTheKid
- Ryuzaki
- Konstantis_X
- giannis062006
- Kate1914
- mathitisglykeiou
- iiTzArismaltor_
- Maynard
- Entropy24
- ioanna2007
- SKG
- gegeorgiou90
- redpointer
- panaman
- Praxis
- sakplat
- woasibe
- Paragontas7000
- Ness
- giapar
- mixaelaaa
- charmander
- Φινεύς
- constansn
- giannhs2001
- marry.pp
- MrDna
- Pierre Bezukhov
- panos007
- Alexecon1991
- Corfu kitty
- Reader
- Bleach_enjoyer
- nearos
- tsiobieman
- phleidhs
- bibliofagos
- Xristina06.
- P.Dam.
- sofopotour
- Γιώργος Ζ
- IDK3
- kar1
- VasoKour
- Marios2020
- vadilis12@
- bobsne
- Gstefan
- th.kremast
- Giii
- Arianara S3
- Γιώτα Γιαννακού
- angies
- jim3be
- M0123
- elevag
- Panagiwtis2003
- KALA1
- Antzie
- Νικολινα
- ilias_21
- Drglitterstar
- vbvbvbv
- jorgpa
- giannis05
- GeorgePap2003
- aggorf
- ypopsifios23
- ειδήμων
- Ellielour1
- Kolptsres
- kostas1233
- akakolyris
- tolis
- Panelladikologos
- ntoialexandros@gmail
- Jim.ser
- Nickymtss
- nkot
- valantis21
- vagg88
- inkas
- Flocky
- Nino
- spiroskrokidis5@gmai
- Nikos05
- Kemi
- KimTaehyung
- Scandal
- George003
- Jimmy20
- Marioskops
- Konstantinos4
- mariliza8
- Euaklv
- eveet
- JohnGreek
- panspil
- Iknowyou
- SlimShady
- eri548
- Ragnar10
- dbPoliceOff
- madeingreece
- Bgpanos
- luisnazariodelima
- MarcoReus
- Bbasil
- ΓιωργοςM
- GeorgePAOKara
- Tommy_civil
- PanosCh002
- Αλκης Κ.
- tymvorixos
- Κλημεντίνη
- Marianthik
- Jocaste
- jimis2001
- Trolling Stones
- Ermioni89
- Makis7
- don_vito
- kadoo16
- Pharmacist01
- uni77
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.