allokotos
Νεοφερμένος
και περισσοτερους αστυνομικούς και λιγότερους πολίτες;
Έχω ακούσει πως σκοπεύουν να την κάνουν σαν την σχολή υποπυραγών
της πυροσβέστικής όπου εκεί δέχονται μόνο πυροσβέστες.
Καλύτερα θα είναι έτσι.. θα πέσει και η βάση..
υγ:σε ευχαριστώ ρε αρης_20 που βοηθάς τα παιδιά και του λύνεις τις απορίες
κατα τη διάρκεια ολόκληρου αυτού του thread
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evma
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dgar51
Νεοφερμένος
aris_20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατα πόσο ισχύουν οι φήμες οτι η σχολή αξιωματικών σιγά σιγά θα πέρνει όλο
και περισσοτερους αστυνομικούς και λιγότερους πολίτες;
Έχω ακούσει πως σκοπεύουν να την κάνουν σαν την σχολή υποπυραγών
της πυροσβέστικής όπου εκεί δέχονται μόνο πυροσβέστες.
Καλύτερα θα είναι έτσι.. θα πέσει και η βάση..
υγ:σε ευχαριστώ ρε αρης_20 που βοηθάς τα παιδιά και του λύνεις τις απορίες
κατα τη διάρκεια ολόκληρου αυτού του thread
να σαι καλα....οτι μπορω κανω....ναι ακουγεται γενικα οτι σιγα σιγα παιρνουν πιο πολλους αστυνομικους...και φετος αυξησε το ποσοστο στο 40% απο 20%...θα δειξει.......
Aris_20 επιτρεπονται αρβυλα διαφορετικα απο αυτα που μας δοθηκαν?Ρωτησα και σημερα εναν 4ο-ετη αλλα μου λεει προς το παρον οχι....αυτο το παρον ποσο περιπου ειναι??
επιτρεπονται με γραπτη αναφορα αλλα μην το κανεις προς το παρον περιμενε κανα μηνα ακομα...παρε πατους για τα αρβυλα..
Γεια σας παιδια!εγω ειμαι πρωτοετης στη νομικη ΔΠΘ αλλα ηδη προετοιμαζομαι για να ξαναδωσω πανελληνιες για αξιωματικων!Ωστοσο εχω ακουσει κι εγω γι αυτο το περιβοητο ποσοστο των 70 30 υπερ των αστυνομικων κι εχω ανησυχησει λιγο γιατι λογικα η βαση για τους ιδιωτες θα φτασει στον θεο!!!αν μαθετε κατι σας παρακαλω ας το πειτε!
το ποσοστο ειναι 60 % 40 % υπερ των ιδιωτων....θα δειξει που θα παει με την παροδο του χρονου...μην πτοεισαι ...καλη επιτυχια φιλη μου....
dgar51
Νεοφερμένος
dgar51
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aris_20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dgar51
Νεοφερμένος
aris_20
Εκκολαπτόμενο μέλος
hp-m9000
Νεοφερμένος
dmci
Νεοφερμένος
Θα τα μαθεις ολα στο λυκειο σου με την αλλαγη του χρονου. Για να μην αγχωνεσαι...θα δηλωσεις κατα το Φλεβαρη αν επιθυμεις να δωσεις σε στρατιωτικες/αστυνομικες σχολες που σημαινει οτι οταν βγουν οι προκυρηξεις (Μαρτη-Απριλη οι στρατιωτικες και Μαη η αστυνομια), θα πρεπει να στειλεις δικαιολογητικα και θα εισαι στους υποψηφιους που μετα τις πανελληνιες (αλλα πριν ή ταυτοχρονα με την ανακοινωση των βαθμολογιων) θα σας καλεσουν με σειρες να δινετε τις προκαταρτικες. Αν δηλωσεις ΚΑΙ τις δυο σχολες θα μπορεις να περασεις απο τις στρατιωτικες (αν κριθεις καταλληλος/η) και για την αστυνομια. Καλη επιτυχια και να εισαι σιγουρος για οτι αποφασισεις. Τα εζησα με το γιο μου για την αστυνομια και το Σαββατο ορκιζεται και ειναι πολυ χαρουμενος και περηφανος για την επιλογη του. Καλη συνεχεια.:no1:Μήπως μπορείτε να πειτε λίγο αναλυτικά πότε γίνονται οι υγιονομικές εξετάσεις; (πότε γίνονται τα αθλήματα και πότε οι υγιονομικές). παίρνεις πουθενά τηλέφωνο; Πρέπει να φέρεις καμια βεβαίωση για το ότι είσαι για στρατιωτικές σχολές(λέμε τώρα...)Ευχαριστώ
dgar51
Νεοφερμένος
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Πέρσι πόσο ήταν?και το καλυτερο ειναι οτι και η σειρα ειναι μεγαλη!!!78 αστυνομικοι και 195 ιδιωτες!!
dgar51
Νεοφερμένος
aks.el.as.
Νεοφερμένος
WeskerS
Νεοφερμένος
Γιατι απο οτι βλεπω οι θεσεις εισαχθεντων στην σχολη αξιωματικων (για αστυνομικους στη γενικη σειρα) ηταν 78 ετσι και αλλιως οποτε μηπως μιλας με περσινα νουμερα φιλε?
dgar51
Νεοφερμένος
Gaspar
Περιβόητο μέλος
ετσι παιδια να μπειτε οσοι πιο πολλοι γινεται στην σχολη για να μας κανουν και εμασ κανενα ακαδημαικο ετος γιατι η κατασταση εκει μεσα δεν την παλευει καστανο!!! ασε που οσο πιο πολλοι θα ειστε τοσο λιγοτερες υπηρεσιες θα εχουμε!!! ελατε παιδια.... ελατε κι αλλοι!!!
κάθε πότε κάνετε υπηρεσία στην αξιωματικών?
εμείς στην αστυφυλάκων είμαστε 170 άτομα και κάνουμε κάθε 3 μέρες, μου έχει τύχει να κάνω και 2 μέρες συνεχόμενα.
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Eννοειτε σκοπιές και τι άλλο?κάθε πότε κάνετε υπηρεσία στην αξιωματικών?
εμείς στην αστυφυλάκων είμαστε 170 άτομα και κάνουμε κάθε 3 μέρες, μου έχει τύχει να κάνω και 2 μέρες συνεχόμενα.
WeskerS
Νεοφερμένος
Επισης οι θεσεις καθοριζονται μετα τον Απριλιο ως συνηθως τελη Απριλιου οποτε βγαινει και η αναλογη προκυρηξη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 155 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Eleni123-
- BillyTheKid
- Ryuzaki
- Konstantis_X
- giannis062006
- Kate1914
- mathitisglykeiou
- iiTzArismaltor_
- Maynard
- Entropy24
- ioanna2007
- SKG
- gegeorgiou90
- redpointer
- panaman
- Praxis
- sakplat
- woasibe
- Paragontas7000
- Ness
- giapar
- mixaelaaa
- charmander
- Φινεύς
- constansn
- giannhs2001
- marry.pp
- MrDna
- Pierre Bezukhov
- panos007
- Alexecon1991
- Corfu kitty
- Reader
- Bleach_enjoyer
- nearos
- tsiobieman
- phleidhs
- bibliofagos
- Xristina06.
- P.Dam.
- sofopotour
- Γιώργος Ζ
- IDK3
- kar1
- VasoKour
- Marios2020
- vadilis12@
- bobsne
- Gstefan
- th.kremast
- Giii
- Arianara S3
- Γιώτα Γιαννακού
- angies
- jim3be
- M0123
- elevag
- Panagiwtis2003
- KALA1
- Antzie
- Νικολινα
- ilias_21
- Drglitterstar
- vbvbvbv
- jorgpa
- giannis05
- GeorgePap2003
- aggorf
- ypopsifios23
- ειδήμων
- Ellielour1
- Kolptsres
- kostas1233
- akakolyris
- tolis
- Panelladikologos
- ntoialexandros@gmail
- Jim.ser
- Nickymtss
- nkot
- valantis21
- vagg88
- inkas
- Flocky
- Nino
- spiroskrokidis5@gmai
- Nikos05
- Kemi
- KimTaehyung
- Scandal
- George003
- Jimmy20
- Marioskops
- Konstantinos4
- mariliza8
- Euaklv
- eveet
- JohnGreek
- panspil
- Iknowyou
- SlimShady
- eri548
- Ragnar10
- dbPoliceOff
- madeingreece
- Bgpanos
- luisnazariodelima
- MarcoReus
- Bbasil
- ΓιωργοςM
- GeorgePAOKara
- Tommy_civil
- PanosCh002
- Αλκης Κ.
- tymvorixos
- Κλημεντίνη
- Marianthik
- Jocaste
- jimis2001
- Trolling Stones
- Ermioni89
- Makis7
- don_vito
- kadoo16
- Pharmacist01
- uni77
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.