nikos88
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_kelly_
Νεοφερμένος
και εγω περιπου τα ιδια εχω ακουσει απο διαφορους!
αλλα ρωτησα μια γνωστη μου λεκτορα σε οικονομικο πανεπιστημιο και μου ειπε τα καλυτερα για οικονομικης επιστημης ασοεε,βεβαια τονισε οτι ειναι απο τα πιο δυσκολα τμηματα αλλα μετα μπορεις να κανεις οτι θελεις!
εγω το σκεφτομαι βεβαια γιατι σαν πρωτη επιλογη εχω νηπιαγωγων αθηνας(ασχετο το ξερω)!απο τεχν κατευθυνση ειμαι αλλα δεν ξερω,εχω τρομαξει με τα μαθηματα και πως τα παρουσιαζουν!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manic
Νεοφερμένος
geogytheio
Νεοφερμένος
δεν υπαρχει καποιο οπε....ρε τελικα θα μου πει κανενας τι ειναι το οπε?
αν εννοεις οπα ειναι το οικονομικο πανεπιστημιο αθηνας(η παλια ασοεε)
αν εννοεις οδε σημαινει οργανωση και διοικηση επιχειρησεων που ειναι τμημα του οπα και αλλων πανεπιστημιων.....
Αλέξανδρος31750
Νεοφερμένος
Διακρινω ενα μικρο ρατσισμο σε μας τους θεωρηρικους που μπαινουμε στα οικονομικα???Το πιο παράδοξο δεν είναι που μπαίνουν από Θεωρητική. Αλλά που το τελειώνουν κιόλας!
statistikos
Δραστήριο μέλος
Διακρινω ενα μικρο ρατσισμο σε μας τους θεωρηρικους που μπαινουμε στα οικονομικα???
Εννοείται. Που είναι το περίεργο;
Αλέξανδρος31750
Νεοφερμένος
statistikos
Δραστήριο μέλος
Το ότι εξεταστήκαμε και μεις στα ίδια΄μαθήματα με σας για να αποκτήσουμε πρόσβαση στο 5ο πεδίο και παρόλο που ήμουν θεωρητική κατ. έγραψα το 1 από τα 3 20 του σχολείου μου στο ΑΟΘ...έχω πόρωση με τα οικονομικά και δεν πρόκειται να μην ασχοληθώ με αυτά επιδή κάποιος δεν με κρίνει κατάλληλο λόγω της κατεύθυνσης μου...
Για ΟΔΕ και Μάρκετινγκ και ΔΕΟΣ θα την παλέψεις άνετα, Οικονομικό, ΛΟΓΧΡΗ και ΔΕΤ θα ζοριστείς λίγο έως αρκετά, Στατιστική και Πληροφορική δεν περνάς λόγω πεδίου. Το επίπεδο των μαθηματικών που διδάχτηκαν οι μαθητές θετικής/τεχνολογικής θα τους βοηθήσει πολύ στις σπουδές τους. Εσύ ουσιαστικά μπαίνεις χωρίς μαθηματικά. Τα μαθηματικά και στοιχεία Στατιστικής Γ Λυκείου είναι πιο εύκολα και από τα μαθηματικά Γ γυμνασίου. Το 50% έγραψε πάνω από 18, σιγά το πράγμα. Μην τρελένεσαι.
_kelly_
Νεοφερμένος
δεν ειναι οι πρωτες μου επιλογες αλλα θελω να ειμαι σιγουρη σε περιπτωση που εχουμε θεαματικες ανοδους....
Γιωργος Δεδες
Νεοφερμένος
Μολις ρωτησα οικονομολογο που εργαζεται στο ΟΕΕ. Οι αποφοιτοι του ΟΔΕ δεν εχουν δικαιωμα εγγραφης.
ελεος ρε παιδια.γιατι λετε ψεματα.προσπαθουμε να παρουμε μια σημαντικη αποφαση για ολη μας τη ζωη.αν δε θελετε να μας βοηθησετε μην το κανετε.αλλα μην μας παραπληροφορειτε.ανιδεοι κομπλεξικοι.οι αποφοιτοι του οδε φυσικα και ανηκουν στο πε 09.των οικονομολογων
statistikos
Δραστήριο μέλος
ελεος ρε παιδια.γιατι λετε ψεματα.προσπαθουμε να παρουμε μια σημαντικη αποφαση για ολη μας τη ζωη.αν δε θελετε να μας βοηθησετε μην το κανετε.αλλα μην μας παραπληροφορειτε.ανιδεοι κομπλεξικοι.οι αποφοιτοι του οδε φυσικα και ανηκουν στο πε 09.των οικονομολογων
Όλοι οι απόφοιτοι του ΟΠΑ, πλην της πληροφορικής ανήκουν στην κατηγορία ΠΕ Οικονομικών.
Chris72
Νεοφερμένος
Υ.Σ Εχω βαλει και αλλες σχολες πιο πανω απο τα μορια μου σε αυτες ομως κατα μεγαλο ποσοστο θα περασω
statistikos
Δραστήριο μέλος
Γεια σας παιδια ειμαι νεος στο φορουμ και θα ηθελα να σας ζητησω την αποψη σας .Εχω βγαλει για το 5ο πεδιο 17054 μορια δηλαδη πιανω ανετα οικονομικες επιστημες ΕΚΠΑ και ΑΠΘ ομως δεν ξερω πιο να βαλω στο μηχανογαφικο πιο πρωτα.Διαβασα τον οδηγο σπουδων και απο τις δυο σχολες και νομιζω πως το ΑΠΘ εχει πιο πρακτικα μαθηματα (οπως λογιστικη, οικονομικη αναλυση κτλ)
Υ.Σ Εχω βαλει και αλλες σχολες πιο πανω απο τα μορια μου σε αυτες ομως κατα μεγαλο ποσοστο θα περασω
Επέτρεψε μου να θεωρώ ότι δεν πιάνεις άνετα, καμία από τις δύο σχολές, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα περάσεις και στις 2. Ο οδηγός σπουδών που ήδη κοίταξες νομίζω, θα σου δείξει το δρόμο για το τι σου αρέσει περισσότερο.
Chris72
Νεοφερμένος
statistikos
Δραστήριο μέλος
Ναι αλλα ποιο πανεμηστημιο ειναι καλυτερο απο αποψη ευρεσης εργασιας και ποιο θα μου δωσει καλυτερες βασεις και για ενα καλο μεταπτυχιακο
Στο καλό μεταπτυχιακό θα κοιτάξουν πόσο πρακτικά μαθήματα έχεις περάσει. Άρα σε όποιο είναι ποιο πρακτικό να πας.
Chris72
Νεοφερμένος
Στο καλό μεταπτυχιακό θα κοιτάξουν πόσο πρακτικά μαθήματα έχεις περάσει. Άρα σε όποιο είναι ποιο πρακτικό να πας.
Αρα προτινεις το ΑΠΘ που εχει περισσοτερο πρακτικα μαθηματα απο το ΕΚΠΑ.
Και κατι τελευτεο τη γνωμη εχεις για το ΔΕΟΣ ?? Τι ακους απο τους αποφοιτους μιας και ησουν στην ΑΣΣΟΕ (το ειδα απο αλλα ποστ) ??Εχει επαγγελματικη αποκατασταση?
Γιατι ακουω πως δεν θεωρουνται οικονομολογοι οσοι βγαινουν απο αυτο το τμημα και οτι ηταν παλια της μοδας αυτο το τμημα και πλεο φθινει.
Υ.Σ.Ευχαριστω πολυ αδελφε Στατιστικε για το ενδοιαφερον σου να με βοηθας
Wolfie
Δραστήριο μέλος
statistikos
Δραστήριο μέλος
Chris72
Νεοφερμένος
Chris72
Νεοφερμένος
Σας εκλιπαρω!!!!!!!!!!!!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.