zodiac1
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed
Διάσημο μέλος
Επίσης, ποιος ο λόγος? Τεμπελιά? Έχεις κάποιο κόμπλεξ με τα εργαστήρια ή τρέφεις την ψευδαίσθηση ότι μια σχολή χωρίς εργαστήρια θα την τελειώσεις πιο εύκολα ή ότι θα έχεις ελεύθερο χρόνο? Γιατί ξέρω σχολές χωρίς εργαστήρια που πνίγονται περισσότερο από άλλες που έχουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zodiac1
Νεοφερμένος
xristososfp
Νεοφερμένος
Zed
Διάσημο μέλος
Μπορείς να μας πεις τι σε ενδιαφέρει να σπουδάσεις?
Πιο συγκεκριμένα ξαναλέω.
για σχολες του 5ου και 2ου πεδιου,ρωταω επειδη δουλευω κιολας για αυτο!
στο 2ο πεδιο αποκλειεται, για το 5ο δε ξερω, αλλα σιγουρα θα υπαρχουν καποιες. Δε σε ενδιαφερει κατι πιο συγκεκριμενα ομως;
Iliaso
Περιβόητο μέλος
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
είπε επειδή δουλεύειΓιατι δν θες εργαστηρια ???? Απο το εργαστηρια μαθαινεις καλυτερα πιστευω.
θα συμφωνησω για παιδαγωγικο αλλα εχω την εντυπωση πως ο εκαστοτε διδασκων επιλεγει πως θα κανει το μαθημα του...
alkyonii
Νεοφερμένος
greekgohan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SteliosIoa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ενδιαφερομαι για οικονομικες σχολες(οικονομικο παμακ ή απθ,λοχρη παμακ, οδε παμακ) και θα ηθελα να μου πειτε αν γνωριζετε καποια απο αυτες αν εχει εργαστηρια.Χρησιμο θα ηταν να μου πειτε οικονομικες σχολες ακομα και σε ολη της Ελλαδα π.χ Βολου που να μην εχουν καθολου εργαστηρια ή εστω ενα.Ο λογος δεν ειναι τεμπελια αλλα λογω εργασιας και μεταθεσεων η δυνατοτητα παρακολουθησης εργαστηριων θα ειναι αδυνατη.
λοχρη παμακ εργαστηρια 0
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.