Kaiti.07
Νεοφερμένος
Η Kaiti.07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα.

Ποιο πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο τμήμα πληροφορικής με βάση κάτω από 14.000 μόρια;; Που να μην έχει πολύ μαθηματικά και φυσική,να είναι πιο βατό;;
(Σκεφτόμουν για Κέρκυρα τώρα δεν ξέρω)
(Σκεφτόμουν για Κέρκυρα τώρα δεν ξέρω)

jYanniss
Νεοφερμένος
Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 101 μηνύματα.

Καλημέρα, πάνω κάτω σε όλα τα τμήματα πληροφορικής τα μαθήματα μαθηματικών είναι τα ίδια Λογισμός Ι&ΙΙ, Διακριτά μαθηματικά, Γραμμική άλγεβρα. Πέρα από αυτά θα κρύβονται και σε ελάχιστα μαθήματα με άλλα ονόματα όπως λογική σχεδίαση και ψηφιακή επεξεργασία σήματος. Όσο για τη φυσική αν υπάρχει το πολύ ένα μάθημα στο πρώτο εξάμηνο (συνήθως δεν υπάρχει).
Μιλάω μόνο για σχολές πληροφορικής όχι Ηλεκτρολόγων και Μηχανικών.
Θα σού πρότεινα να μην είναι αυτό το κριτήριο σου, δηλαδή τι θες να αποφύγεις αλλά το τι πραγματικά σου αρέσει.
Εγώ ασ πούμε βρίσκω πολύ ενδιαφέροντα τα δίκτυα, εσένα τι σου αρέσει!
Θα σού πρότεινα να μην είναι αυτό το κριτήριο σου, δηλαδή τι θες να αποφύγεις αλλά το τι πραγματικά σου αρέσει.
redpointer
Νεοφερμένος
Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 80 μηνύματα.

Ολες οι σχολες πληροφορικης το ιδιο ειναι και απαιτουν αριστη γνωση μαθηματικων. Κατω απο 14000 μορια τριπολη η κερκυρα θα πηγαινα αναλογα με το τι πεφτει πιο κοντα σου. Οποια σχολη και να παρεις πτυχιο αμα θες να γινεις προγραμματιστης-στρια το ιδιο πραγμα ειναι ουσιαστικα.Ποιο πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο τμήμα πληροφορικής με βάση κάτω από 14.000 μόρια;; Που να μην έχει πολύ μαθηματικά και φυσική,να είναι πιο βατό;;
(Σκεφτόμουν για Κέρκυρα τώρα δεν ξέρω)![]()
Kaiti.07
Νεοφερμένος
Η Kaiti.07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα.

Άριστη γνώση μαθηματικών;;;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ενδιαφέρομαι για ότι είναι σχετικό με τεχνητή νοημοσύνη βασικά πιο πολύΚαλημέρα, πάνω κάτω σε όλα τα τμήματα πληροφορικής τα μαθήματα μαθηματικών είναι τα ίδια Λογισμός Ι&ΙΙ, Διακριτά μαθηματικά, Γραμμική άλγεβρα. Πέρα από αυτά θα κρύβονται και σε ελάχιστα μαθήματα με άλλα ονόματα όπως λογική σχεδίαση και ψηφιακή επεξεργασία σήματος. Όσο για τη φυσική αν υπάρχει το πολύ ένα μάθημα στο πρώτο εξάμηνο (συνήθως δεν υπάρχει).
gegeorgiou90
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 364 μηνύματα.

Πως γίνεται να ενδιαφέρεσαι για τεχνητή νοημοσύνη και να νομίζεις ότι θα αποφύγεις τα μαθηματικά;Άριστη γνώση μαθηματικών;;;
Ενδιαφέρομαι για ότι είναι σχετικό με τεχνητή νοημοσύνη βασικά πιο πολύ
Δες παρακάτω το pdf του Deepseek. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το σοβαρό AI έχει ένα κάποιο νόημα χωρίς μαθηματικά;
DeepSeek-V3 Technical Report
We present DeepSeek-V3, a strong Mixture-of-Experts (MoE) language model with 671B total parameters with 37B activated for each token. To achieve efficient inference and cost-effective training, DeepSeek-V3 adopts Multi-head Latent Attention (MLA) and DeepSeekMoE architectures, which were...

Και να ξέρεις όλοι μα όλοι οι σοβαροί AI ερευνητές έχουν στο μυαλό τους 10πλάσια γνώση μαθηματικών από αυτήν που χρησιμοποιούν πρακτικά. Αυτή η διευρυμένη μαθηματική γνώση είναι ένα από τα 2-3 βασικά θεμέλια που τους έχει κάνει ικανούς για AI έρευνα... Αυτό το λέω για κάποιους που νομίζουν ότι θα ασχοληθούν με AI, και απο μαθηματικής άποψης θα μάθουν μόνο και μόνο αυτά.... που βλέπουν στα άρθρα και τίποτε παραπάνω. Δεν πάει έτσι.
Kaiti.07
Νεοφερμένος

Δεν ξέρω πίστευα ότι έχει να κάνει με προγράμματα, οι χαμηλές βάσεις ορισμένων σχολών ίσως ξεγελούν στο ότι δεν χρειάζονται γνώσεις τόσο δύσκολων μαθηματικώνΠως γίνεται να ενδιαφέρεσαι για τεχνητή νοημοσύνη και να νομίζεις ότι θα αποφύγεις τα μαθηματικά;
Δες παρακάτω το pdf του Deepseek. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το σοβαρό AI έχει ένα κάποιο νόημα χωρίς μαθηματικά;
DeepSeek-V3 Technical Report
We present DeepSeek-V3, a strong Mixture-of-Experts (MoE) language model with 671B total parameters with 37B activated for each token. To achieve efficient inference and cost-effective training, DeepSeek-V3 adopts Multi-head Latent Attention (MLA) and DeepSeekMoE architectures, which were...arxiv.org
gegeorgiou90
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 364 μηνύματα.

Όλες οι σχολές πληροφορικής στην Ελλάδα έχουν πάνω κάτω την ίδια δυσκολία. Απλά στις υψηλόβαθμες συνήθως οι φοιτητές έχουν καλό υπόβαθρο και δεν χρειάζονται φροντιστήριο. Αντίθετα οι χαμηλόβαθμες συνήθως με φροντιστήριο βγαίνουν.Δεν ξέρω πίστευα ότι έχει να κάνει με προγράμματα, οι χαμηλές βάσεις ορισμένων σχολών ίσως ξεγελούν στο ότι δεν χρειάζονται γνώσεις τόσο δύσκολων μαθηματικών
Kaiti.07
Νεοφερμένος

Απλά εγώ δεν θέλω να πηγαίνω σε φροντιστήριο ούτε τώρα πηγαίνω που πάω 3η Λυκείου για αυτό θέλω ένα τμήμα χωρίς πολλά πολλά μαθηματικά γιατί με δυσκολεύουνΌλες οι σχολές πληροφορικής στην Ελλάδα έχουν πάνω κάτω την ίδια δυσκολία. Απλά στις υψηλόβαθμες συνήθως οι φοιτητές έχουν καλό υπόβαθρο και δεν χρειάζονται φροντιστήριο. Αντίθετα οι χαμηλόβαθμες συνήθως με φροντιστήριο βγαίνουν.
redpointer
Νεοφερμένος
Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 80 μηνύματα.

Δηλωσε Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας τοτε πατρα η τριπολη εχει και λιγα μορια και δεν εχει τοσο μαθηματικα ειναι να να συνδυαζει πληροφορικη με οικονομικα.Απλά εγώ δεν θέλω να πηγαίνω σε φροντιστήριο ούτε τώρα πηγαίνω που πάω 3η Λυκείου για αυτό θέλω ένα τμήμα χωρίς πολλά πολλά μαθηματικά γιατί με δυσκολεύουν
Kaiti.07
Νεοφερμένος

Επίσης σκέφτομαι να φύγω εξωτερικό μετά οπότε θεωρείται καλή επιλογή την πληροφορική;;
gegeorgiou90
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στην Πληροφορική Τρίπολης έχουν υποχρεωτικά:
Μαθηματικά I (Μαθηματική Ανάλυση και Γραμμική Άλγεβρα)
Διακριτά Μαθηματικά (Λογική και Γραφήματα)
Μαθηματικά ΙΙ (Μιγαδική Ανάλυση, Fourier, Taylor κτλ)
Πιθανότητες και Στατιστική
Μαθηματικά ΙΙΙ (Διαφορικές Εξισώσεις, Laplace κτλ)
Επίσης έχουν φυσική μηχανική, ηλεκτρομαγνητικά πεδία, ηλεκτρονική, σήματα και συστήματα κτλ.
Επιπλέον έχουν τα μαθήματα αλγορίθμων και πολυπλοκότητας που δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να ασχοληθεί κάποιος χωρίς να έχει μαθηματικό υπόβαθρο.
Στην Κέρκυρα έχουν πάνω κάτω τα ίδια μαθηματικά (Μαθηματικός Λογισμός, Γραμμική Άλγεβρα, Διακριτά Μαθηματικά, Πιθανότητες, Στατιστική).
Γενικά μην ακούς αυτούς που λένε ότι έχει νόημα η πληροφορική χωρίς μαθηματικά, ή η ιατρική χωρίς βιολογία.
Το ότι απόφοιτοι πληροφορικής βρίσκουν δουλειές για πληροφορικάριους ΕΠΑΛ (Backend, AWS, Frontend, DevOps, Android - iPhone apps κτλ) δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους παίρνεις στα σοβαρά όταν λένε ότι στην πληροφορική δεν χρειάζονται μαθηματικά.
Μαθηματικά I (Μαθηματική Ανάλυση και Γραμμική Άλγεβρα)
Διακριτά Μαθηματικά (Λογική και Γραφήματα)
Μαθηματικά ΙΙ (Μιγαδική Ανάλυση, Fourier, Taylor κτλ)
Πιθανότητες και Στατιστική
Μαθηματικά ΙΙΙ (Διαφορικές Εξισώσεις, Laplace κτλ)
Επίσης έχουν φυσική μηχανική, ηλεκτρομαγνητικά πεδία, ηλεκτρονική, σήματα και συστήματα κτλ.
Επιπλέον έχουν τα μαθήματα αλγορίθμων και πολυπλοκότητας που δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να ασχοληθεί κάποιος χωρίς να έχει μαθηματικό υπόβαθρο.
Στην Κέρκυρα έχουν πάνω κάτω τα ίδια μαθηματικά (Μαθηματικός Λογισμός, Γραμμική Άλγεβρα, Διακριτά Μαθηματικά, Πιθανότητες, Στατιστική).
Γενικά μην ακούς αυτούς που λένε ότι έχει νόημα η πληροφορική χωρίς μαθηματικά, ή η ιατρική χωρίς βιολογία.
Το ότι απόφοιτοι πληροφορικής βρίσκουν δουλειές για πληροφορικάριους ΕΠΑΛ (Backend, AWS, Frontend, DevOps, Android - iPhone apps κτλ) δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους παίρνεις στα σοβαρά όταν λένε ότι στην πληροφορική δεν χρειάζονται μαθηματικά.
Kaiti.07
Νεοφερμένος

Είμαι ανάμεσα σε πληροφορική και οικονομικά,ως άτομο μου αρέσει πιο πολύ η θεωρία , δεν έχω κάποιο ενδιαφέρον (μουσική, ταινίες είναι τοπ για μένα αλλά θέλω να κάνω ένα επάγγελμα που να είναι σίγουρο όσον αφορά το εισόδημα και ίσως ασχοληθώ κάποια στιγμή αν είμαι οικονομικά καλά και με αυτά που μου αρέσουν σε επαγγελματικό τομεα) , ήμουν θεωρητική πέρσι αλλά άλλαξα σκεπτόμενη την ποικιλία επαγγελμάτων από το 4ο πεδίο, θέλω να πάω εξωτερικό (ΗΠΑΕπίσης σκέφτομαι να φύγω εξωτερικό μετά οπότε θεωρείται καλή επιλογή την πληροφορική;;

redpointer
Νεοφερμένος

Καταρχας για ΗΠΑ που λες πρεπει να εισαι απο τους κορυφαιους επιστημονες πληροφορικης για να πας για διδακτορικο εκειπερα δεν ειναι απλο. Αυτος που θα παει αμερικη δεν θα σκεφτει καθολου αμα του αρεσουν τα μαθηματικα η οχι ειναι αριστος εξαρχης και παει για το κατι παραπανω. Επειδη δεν εισαι σιγουρος/η θα δηλωνα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας πατρα η τριπολη που δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο pure πληροφορικη και παλι θα μπορουσε να γινει καποιος προγραμματιστης.Είμαι ανάμεσα σε πληροφορική και οικονομικά,ως άτομο μου αρέσει πιο πολύ η θεωρία , δεν έχω κάποιο ενδιαφέρον (μουσική, ταινίες είναι τοπ για μένα αλλά θέλω να κάνω ένα επάγγελμα που να είναι σίγουρο όσον αφορά το εισόδημα και ίσως ασχοληθώ κάποια στιγμή αν είμαι οικονομικά καλά και με αυτά που μου αρέσουν σε επαγγελματικό τομεα) , ήμουν θεωρητική πέρσι αλλά άλλαξα σκεπτόμενη την ποικιλία επαγγελμάτων από το 4ο πεδίο, θέλω να πάω εξωτερικό (ΗΠΑ) και να αρχίσω απ' το μηδέν αλλά με ένα επάγγελμα που να μου αποφέρει χρήματα , περίεργο πλάνο αλλά πώς να το κάνουμε τα όνειρα είναι όνειρα... (Κάποια στιγμή θα ήθελα και να αρχίσω την κηροπλαστικη , αλλά ας αφήσουμε τα περιττά σχόλια)...Πείτε μου απόψεις πλιζ μην με αποθαρρύνεται
Αυτες οι δουλειες αμα εισαι καλος στην 5ετια παιρνεις πανω απο 2500 καθαρα τον μηνα που αμφιβαλω αμα τα παιρνεις σε ερευνα.Το ότι απόφοιτοι πληροφορικής βρίσκουν δουλειές για πληροφορικάριους ΕΠΑΛ (Backend, AWS, Frontend, DevOps, Android - iPhone apps κτλ) δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους παίρνεις στα σοβαρά όταν λένε ότι στην πληροφορική δεν χρειάζονται μαθηματικά.
gegeorgiou90
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στις ΗΠΑ, αλλά και στην Ευρώπη η Πληροφορική έχει κορεστεί. Για κάθε θέση εργασίας στέλνονται γύρω στα 10.000 βιογραφικά, εκ των οποίων τα 1.000 είναι άξια για την θέση. Αν θες καριέρα στο εξωτερικό, δεδομένου ότι είσαι κοπέλα προτείνω να σπουδάσεις Πληροφορική στην Ελλάδα όπου πιάσεις και να μάθεις είτε Κινέζικα και να πας Κίνα, είτε Ρωσικά και να πας Ρωσία. Για τα αγόρια πέρα από Ρωσικά - Κινέζικα προτείνω να μάθουν Hindi-Urdu για Ινδία - Πακιστάν, Περσικά για Ιράν - Αφγανιστάν, Ινδονησιακά - Μαλαϊκά για Ινδονησία - Μαλαισία, αλλά και Αραβικά για τις χώρες του Κόλπου (από Αίγυπτο και ανατολικά). Εκεί υπάρχει ανάπτυξη και μέλλον. Στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, έχουν μπει σε συνεχόμενη κρίση που δεν λέει να σταματήσει. Από την ακρίβεια (ειδικά στην στέγαση) μέχρι τους εμφυλίους δεξιών - αριστερών ή συντηρητικών - liberal... Και από την αποβιομηχανοποίηση (όλες οι βιομηχανίες φεύγουν από Γερμανία και ΗΠΑ και πάνε Κίνα), μέχρι τον κορεσμό πληροφορικής.
jYanniss
Νεοφερμένος
Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 101 μηνύματα.

Η αλήθεια είναι ότι ο συγκεκριμένος κλάδος θέλει αρκετά καλό υπόβαθρο μαθηματικών αλλά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο θα δυσκολευτείς περισσότερο αλλά αν το θες μην το σκέφτεσαι δήλωσε πληροφορική.Άριστη γνώση μαθηματικών;;;
Ενδιαφέρομαι για ότι είναι σχετικό με τεχνητή νοημοσύνη βασικά πιο πολύ
Η οποία είναι 4 έτη τουλάχιστον πες 5 μέσα σε αυτά θα δεις πράγματα και θα αλλάξεις γνώμες ξανά και ξανά, μετά από αυτο πίος ξέρει με τι μπορεί να ασχοληθείς εντός η εκτός πληροφορικής.
Στο να πας Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας ή οικονομικές σχολές, εγώ δεν βρίσκω κανένα λόγο.
Γενικά μην ακούς μεγαλοστομίες τύπου Μόνο οι x/y κάνουν αυτό - πάνε εκεί κτλ... Και σε στέλνουν σε χώρες που δε θες ούτε στο χάρτη να ξέρεις που πέφτουν.
Έχει να κάνει με προγραμματισμό αλλά ειδικά στο machine learning και το artificial intelligence από πίσω όλα είναι μαθηματικά, μη σε τρελαίνει αυτό δεν είναι όλα τα μαθηματικά που υπάρχουν, είναι συγκεκριμένα πράγματα. Ψυχραιμία...Δεν ξέρω πίστευα ότι έχει να κάνει με προγράμματα, οι χαμηλές βάσεις ορισμένων σχολών ίσως ξεγελούν στο ότι δεν χρειάζονται γνώσεις τόσο δύσκολων μαθηματικών
Εγώ θα σου πρότεινα μετά τις πανελλαδικές πιάσε τα μαθηματικά απ' την αρχή, από εκεί που ξέρεις ότι μέχρι εδώ είμαι καλά... Αν είσαι καλά μέχρι πχ πρώτη γυμνασίου πιάστο από εκεί και μετά (ναι το καλοκαίρι θα διαβάζεις μαθηματικά, κάντο τώρα για να μη το κάνεις αργότερα).
Μη συγχέεις τη βάση με τη δυσκολία της σχολής.
Είναι εντελώς ανεξάρτητα πράγματα.
Εν κατακλείδι η άποψη μου είναι αν όντως θες μια καλύτερη ποιότητα ζωής με επιλογές θα πονέσεις για 5,6,7 χρόνια με διάβασμα (αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα έχεις προσκοπική ζωή... Αν είναι δυνατόν).
Kaiti.07
Νεοφερμένος

Σας ευχαριστώ η άποψη σας με καθησύχασεΗ αλήθεια είναι ότι ο συγκεκριμένος κλάδος θέλει αρκετά καλό υπόβαθρο μαθηματικών αλλά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο θα δυσκολευτείς περισσότερο αλλά αν το θες μην το σκέφτεσαι δήλωσε πληροφορική.
Η οποία είναι 4 έτη τουλάχιστον πες 5 μέσα σε αυτά θα δεις πράγματα και θα αλλάξεις γνώμες ξανά και ξανά, μετά από αυτο πίος ξέρει με τι μπορεί να ασχοληθείς εντός η εκτός πληροφορικής.
Στο να πας Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας ή οικονομικές σχολές, εγώ δεν βρίσκω κανένα λόγο.
Γενικά μην ακούς μεγαλοστομίες τύπου Μόνο οι x/y κάνουν αυτό - πάνε εκεί κτλ... Και σε στέλνουν σε χώρες που δε θες ούτε στο χάρτη να ξέρεις που πέφτουν.
Έχει να κάνει με προγραμματισμό αλλά ειδικά στο machine learning και το artificial intelligence από πίσω όλα είναι μαθηματικά, μη σε τρελαίνει αυτό δεν είναι όλα τα μαθηματικά που υπάρχουν, είναι συγκεκριμένα πράγματα. Ψυχραιμία...
Εγώ θα σου πρότεινα μετά τις πανελλαδικές πιάσε τα μαθηματικά απ' την αρχή, από εκεί που ξέρεις ότι μέχρι εδώ είμαι καλά... Αν είσαι καλά μέχρι πχ πρώτη γυμνασίου πιάστο από εκεί και μετά (ναι το καλοκαίρι θα διαβάζεις μαθηματικά, κάντο τώρα για να μη το κάνεις αργότερα).
Μη συγχέεις τη βάση με τη δυσκολία της σχολής.
Είναι εντελώς ανεξάρτητα πράγματα.
Εν κατακλείδι η άποψη μου είναι αν όντως θες μια καλύτερη ποιότητα ζωής με επιλογές θα πονέσεις για 5,6,7 χρόνια με διάβασμα (αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα έχεις προσκοπική ζωή... Αν είναι δυνατόν).
redpointer
Νεοφερμένος

Αμα δεν εισαι σιγουρος οτι η πληροφορικη σου αρεσει σε βαθος δλδ μαθηματικα, αλγοριθμους κλπ καλυτερα να πας σε ΔΕΤ παρα πληροφορικη. Θα μαθεις κωδικα οχι τοσο low level βεβαια αλλα και παλι θα εχει αρκετα που θα σε βοηθησουν στην αγορα εργασιας. Επειδη το 90% των αποφοιτων απλα θελουν να βρουν μια καλη δουλεια και οχι ερευνα σε ai κλπ καμια φορα οι σπουδες πληροφορικης ισως ειναι λαθος δρομος.Στο να πας Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας ή οικονομικές σχολές, εγώ δεν βρίσκω κανένα λόγο.
akis_95
Νεοφερμένος
Ο akis_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

Ποιος τομέας εχει κορεστεί η πληροφορικη?Οι μονοι που δουλευουν αυτη την στιγμη στην ελλαδα με καλο μισθο ωραριο παροχες ειναι οι πληροφορικαριοι.Οι καθε ειδους μηχανικοι ειναι υπερκορεσμενοι,+οτι θες αυτοκινητα και βοηθεια απο την οικογενεια σου.Anyway αυτο που σου λεω ειναι go for it και μην κοιτας μαθηματικα κλπ.Ο κλαδος της πληροφορικης εχιε τεραστιο μελλον.Σε αντιθεση με ολους τους υπολοιπους κλαδους
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.