Giorgosvezir24
Νεοφερμένος
Ο Giorgosvezir24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

Καλησπέρα σας σκέφτομαι να δώσω κατατακτήριες με σκοπό την εισαγωγή μου σε σχολή Παιδαγωγικών Δευτεροβάθμιας, η στο τμήμα Νηπιαγωγών κατά προτίμηση της Θεσσαλονίκης όπου και μένω. το θέμα είναι ότι δουλεύω και τα πρωινά μου είναι δύσκολο να παρακολουθώ.. αυτές οι σχολές έχουν μαθήματα με υποχρεωτικές παρουσίες; φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος που εργάζεται και παράλληλα θέλει να φοιτήσει σε κάποια σχολή από αυτές.
Vasiliis
Νεοφερμένος
Ο Vasiliis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΑΠΘ. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

Συνήθως έχουν...Ωστόσο,τουλάχιστον για το παιδαγωγικο δημοτικης της Θεσσαλονίκης, μπορείς να αλλάξεις σε κάποια εργαστήρια την ώρα που θα παρουσιαστείς,εφόσον συνεννοηθείς με τον καθηγητή που είναι υπεύθυνος για το εργαστήριο.Για τις πρακτικές δεν γνωρίζω τι μετάβαση μπορείς να κάνεις...Καλησπέρα σας σκέφτομαι να δώσω κατατακτήριες με σκοπό την εισαγωγή μου σε σχολή Παιδαγωγικών Δευτεροβάθμιας, η στο τμήμα Νηπιαγωγών κατά προτίμηση της Θεσσαλονίκης όπου και μένω. το θέμα είναι ότι δουλεύω και τα πρωινά μου είναι δύσκολο να παρακολουθώ.. αυτές οι σχολές έχουν μαθήματα με υποχρεωτικές παρουσίες; φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος που εργάζεται και παράλληλα θέλει να φοιτήσει σε κάποια σχολή από αυτές.
smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 484 μηνύματα.

Ειμαι πρώτο έτος στο παιδαγωγικο Αθήνας και προς το παρον δεν έχουμε κάποιο μάθημα με υποχρεωτική παρουσία. Νομίζω κάποια εργαστήρια που ξεκινανε απο δευτερο ετος ειναι και απογευματα
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2,292 μηνύματα.

Αν πας σε σχολή παιδαγωγικών, το να πατάς και γενικά να ασχολείσαι με εργασίες είναι βοηθητικό. Όχι καθαρά λόγο παρουσιών, μόνο η πρακτική και κανένα άλλο ίσως εργαστηριακό να ζητάνε παρουσίες, αλλά αρκετά από τα μαθήματα δεν είναι τα τυπικά άλλων σχολών που θα χτυπήσεις ξενύχτια με το σύγγραμμα και θα το περάσεις μόνος στο σπίτι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Vasiliis
- Giorgosvezir24
- gegeorgiou90
- rseven
- Natsuko
- AggelikiGr
- iew
- Corfu kitty
- Hased Babis
- charmander
- giannhs2001
- shuuu