Psychologist
Διάσημο μέλος
Το αντιστροφο γινεται?Εγω τελειωνω στατιστικη.Σχεδιασμοε αναλυση τεστ εχω διδαχθει παρομοια.Αρα αν κανω ενα μεταπτυχιακο στην ψυχολογια οπως αυτο https://www.gla.ac.uk/postgraduate/taught/psychologicalscienceresearchmethodsof/#tabs=0
εχει μαθημα στατιστικη.Δεν ξερω αν θα με δεχθουν ομως και αν σχετιζεται με ψυχομετρια
Aν ενδιαφέρεσαι για τη Ψυχομετρία στη Βρετανία τότε πας εδώ.
Αν ενδιαφέρεσαι για τη Ψυχομετρία στην Ελλάδα τότε πας στον οργανισμό που έχει το μονοπώλιο για την εκπαίδευση στα σημαντικότερα ψυχομετρικά τεστ . Για μερικά σημαντικά τεστ μπορείς να εκπαιδευτείς μόνο αν είσαι Ψυχολόγος (πχ το ΜΜPI2 στην Ελλάδα,Βρετανία κοκ διατίθεται μόνο σε Ψυχολόγους) ή Ψυχίατρος.Για άλλα αν είσαι επαγγελματίας HR,εκπαιδευτικός κοκ.
Το παραπάνω μάστερ που δίνεις δεν έχει σχέση με τη ψυχομετρία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
λετε οτι το τμημα του παντειου επικεντρωνεται στην κοινωνικη ψυχολογια ενω του αριστοτελειου στην κλινικη. εαν καποιος θελει να περασει σε αυτο του αριστοτελειου για καποιους αλλους λογους αλλα του αρεσει περισσοτερο η κοινωνικη ψυχολογια, δεν προκειται να τα βρει 'μπαστουνια' σωστα; βλεπω το προγραμμα σπουδων οτι καλυπτονται ολοι οι τομεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GiannosFloyd
Εκκολαπτόμενο μέλος
triantafullaki :)
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά, τον τελευταίο καιρό κοιτάω πολύ έντονα την σχολή ΦΠΨ Ιωαννίνων. Παρολα αυτά με όλα αυτά που έχω διαβάσει, δεν έχω καταλήξει σε κάποιο ξεκάθαρο συμπέρασμα: ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΥΤΗ;;
Ψυχολόγος βγαίνεις από Εκπα, Πάντειο, Απθ, Πανεπιστήμιο Κρήτης. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος .Το φπψ με κατεύθυνση τη ψυχολογία ( πρόσεξε όχι το πρόγραμμα ψυχολογίας που ονομάζεται ψυχολογία εκπα από φέτος ) σου δίνει επαγγελματικά δικαιώματα φιλολόγου !!Βέβαια έχω ακούσει
ότι τελειώνοντας αυτή την κατεύθυνση,μπορείς με κάποια εξειδίκευση νομίζω μεταπτυχιακό να γίνεις σύμβουλος ψυχικής υγείας ,όχι όμως ψυχολόγος ( στο μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη αυτό και δε ξέρω και κατά πόσο ισχύει ) .Ψυχολόγος κανονικά βγαίνεις από τα 4 τμήματα που σου ανέφερα,καλές σπουδές !!!
GiannosFloyd
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι ,αυτό το γνωρίζω, αλλά αυτό θελω να μάθω σίγουρα, αν έστω ακολουθώντας το πρόγραμμα ψυχολογίας και με κάποιο μεταπτυχιακό μπορείς να αποκτήσεις πλήρη δικαιώματα ψυχολόγου.Ψυχολόγος βγαίνεις από Εκπα, Πάντειο, Απθ, Πανεπιστήμιο Κρήτης. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος .Το φπψ με κατεύθυνση τη ψυχολογία ( πρόσεξε όχι το πρόγραμμα ψυχολογίας που ονομάζεται ψυχολογία εκπα από φέτος ) σου δίνει επαγγελματικά δικαιώματα φιλολόγου !
triantafullaki :)
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι ,αυτό το γνωρίζω, αλλά αυτό θελω να μάθω σίγουρα, αν έστω ακολουθώντας το πρόγραμμα ψυχολογίας και με κάποιο μεταπτυχιακό μπορείς να αποκτήσεις πλήρη δικαιώματα ψυχολόγου.
Ξέρω ότι στην Ελλάδα αν κάνεις μεταπτυχιακό στη ψυχολογία και έχεις άλλο πτυχίο ( όχι ψυχολογίας όμως ) δε γίνεσαι ψυχολόγος .Τώρα αν στο εξωτερικό μπορείς να κάνεις μεταπτυχιακό στη ψυχολογία, ενδεχομένως να εργαστείς και εκεί και να πάρεις επαγγελματικά δικαιώματα ψυχολόγου σε χώρες όπως η Αγγλία για παράδειγμα και ας έχεις άλλο πτυχίο, δε γνωρίζω. Ίσως και να γίνεται. Όποιος γνωρίζει να σε βοηθήσει .
russia4ever
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος
Από ότι έχω ακούσει η ζυγαριά λέει 50-50... δηλαδή όλοι αυτό τον καιρό θέλουν τα γίνουν ψυχολόγοι οπότε στο τέλος ίσως καταλήξεις χωρίς δουλεία, όμως θεωρείται ένα από τα επαγγέλματα του μέλλοντος! Όλοι οι άνθρωποι σε ψυχολόγους και ψυχιάτρους πηγαίνουν! Και εγώ ψυχολόγος θέλω να γίνω και ας είμαι μικρός ακόμα!Θέλω να ρωτήσω αν η ειδικότητα του σχολικού ψυχολόγου έχει δουλειά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MariaLoveItaly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντώνιος 1
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώωω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος
Πάω 1η λυκείου (του χρόνου πάω ανθρωπιστικών) και σκέφτομαι πολύ σοβαρά για ψυχολογία..
Ποιο τμήμα θεωρήτε καλύτερο; Στο ΕΚΠΑ ή στο Πάντειο?
Ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eva097
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και τα δύο τμήματα είναι εξίσου καλά και το σημαντικότερο είναι ότι το πτυχιο και των δυο τμημάτων είναι ισάξιο . Μην σκέφτεσαι απο τωρα αυτά , γιατί ειναι παρα πολυ νωρίς . Μεθόδευσε προς το παρόν το διάβασμά σου , δώσε πανελλήνιες και όταν έρθει η ώρα το ξανασυζητάμε .Γεια σας!
Πάω 1η λυκείου (του χρόνου πάω ανθρωπιστικών) και σκέφτομαι πολύ σοβαρά για ψυχολογία..
Ποιο τμήμα θεωρήτε καλύτερο; Στο ΕΚΠΑ ή στο Πάντειο?
Ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
GordonGekko
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέρα. ..Έχω ακούσει όσον αφορά το τμήμα ψυχολογίας ότι καλύτερο Πανεπιστήμιο είναι αυτό της Παντειου...για το Καποδιστριακό έχω ακούσει ότι δεν βγαίνεις καθαρά ψυχολόγος...έχετε κάποια πληροφορία πάνω σ αυτό?
δεν εχω ιδεα στο αντικειμενο αλλα ξερω πως το παντειο δεν ειναι και τοσο καλο οσον αγορα οργανωση/φημη/γραμματειακη υποστηριξη για δουλεια κλπ..
don_vito
Δραστήριο μέλος
Εισαι σιγουρη οτι θες να γινεις ψυχολογος??Καλησπέρα. ..Έχω ακούσει όσον αφορά το τμήμα ψυχολογίας ότι καλύτερο Πανεπιστήμιο είναι αυτό της Παντειου...για το Καποδιστριακό έχω ακούσει ότι δεν βγαίνεις καθαρά ψυχολόγος...έχετε κάποια πληροφορία πάνω σ αυτό?
Η ξαδερφη μ εχει τελειωσει ψυχολογια εκπα και δεν εχει δουλεψει ποτε μεχρι σημερα στο αντικειμενο της(ειναι 28
Επισης η αδερφη μιας φιλης μου εχει τελειωσει ψυχολογια( νομιζω παντειο) εχει κανει κ ενα μεταπτυχιακο ,ανεργη και αυτη
Παντως δεν σου τα λεω αυτα για να μην επιλεξεις ψυχολογια απλα να σε ενημερωσω σε περιπτωση που δεν το ξερεις
Αν το θες πολυ παντως καντο και μην ακους κανεναν
Εισαι σιγουρη οτι θες να γινεις ψυχολογος??
Η ξαδερφη μ εχει τελειωσει ψυχολογια εκπα και δεν εχει δουλεψει ποτε μεχρι σημερα στο αντικειμενο της(ειναι 28
Επισης η αδερφη μιας φιλης μου εχει τελειωσει ψυχολογια( νομιζω παντειο) εχει κανει κ ενα μεταπτυχιακο ,ανεργη και αυτη
Παντως δεν σου τα λεω αυτα για να μην επιλεξεις ψυχολογια απλα να σε ενημερωσω σε περιπτωση που δεν το ξερεις
Αν το θες πολυ παντως καντο και μην ακους κανεναν
Κοίταξε είναι το όνειρο μου
...Δεν μπορώ να με φανταστώ να κάνω κανένα άλλο επάγγελμα..θα πορευτω μ αυτο κ βλέπουμε. Αισιοδοξία !!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- monika20
- chester20080
- GiwrgosLxs
- eww1qewqeqweqw
- user2k
- E.Z
- Neos210
- Iri2001
- Aggel0sss
- Guhahg5837
- manosz
- Hased Babis
- JoannaVas
- PanMoonlight
- KATIA5
- Τρελας123
- Schlimazel
- Ody24
- Αριάνα123
- ValiArg
- Philologist
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Eleanna7
- Kostis-Palamas
- SlimShady
- KingOfPop
- margik
- jYanniss
- angies
- vasilis123321
- Giii
- george777
- Joji
- augustine
- Alexecon1991
- Specon
- shadow
- BoredPanda
- kwnstantinatagkalakh
- Ksenia. Ksenia77
- Psychologist
- ioannaion
- panspil
- goofydia
- Petraland
- Libertus
- clevercat
- charmander
- Ria99
- Ροβερτα
- stefan
- Μελίνα
- johnsala
- Lab13
- johnpa
- efi25
- Κλημεντίνη
- Zetakallipidou
- sofia!
- Dimitris9
- rafaela11
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.