Δημήτρης7
Νεοφερμένος
Τι γνωμη εχετε για τα 2 τμηματα; Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Ευχαριστω προκαταβολικα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δημήτρης7
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ πολύ για τα συγχαρητήρια
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος
εφοσον ομως απο το φπψ(προγ. ψυχολογιας)γινεσαι ψυχολογος γιατι να μην πας σε αυτο να εισαι και κοντα στο σπιτι σου;
και εγω σκεφτομαι για ψυχολογια αλλα μονο στο ρεθυμνο πιανω με βαση τις περσινες βασεις.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Γιατί έχω ακούσει ότι είναι πολύ ανοργάνωτο ως Πανεπιστήμιο,και γιατί δίνει βάρος στην Κοινωνικη Ψυχολογια,κατι που δε με ενδιαφέρει τόσο...
Χμ,για παρε κι αλλες γνωμες ή μπες να δεις τα προγραμματα σπουδων.Αφου μπορεις να μεινεις στην πολη σου και να σπουδασεις ταυτοχρονα αυτο που σου αρεσει,μην καψεις τοσο γρηγορα αυτην την προοπτικη.Αμα βεβαια δε σ' αρεσει το τμημα εκει,πασο.
Δημήτρης7
Νεοφερμένος
εφοσον ομως απο το φπψ(προγ. ψυχολογιας)γινεσαι ψυχολογος γιατι να μην πας σε αυτο να εισαι και κοντα στο σπιτι σου;
και εγω σκεφτομαι για ψυχολογια αλλα μονο στο ρεθυμνο πιανω με βαση τις περσινες βασεις.
Γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για το Ρέθυμνο. Πολύ οργανωμένο και με πολύ αξιόλογες σπουδές. Αλλιώς δε θα το συζητούσα,θα το δήλωνα το ΦΠΨ...Γι'αυτό και θέλω αν ξέρει κάποιος να μου δώσει την άποψη του ή κάποιες πληροφορίες για το ΦΠΨ...
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος
οποιος γνωριζει ας μου απαντησει...
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
θελω μια βοηθεια...θελω να περασω ψυχολογια αλλα θελω να ειδικευτω στο να γινω διδακτορας στο πανεπιστημιο!!!
πως μπορει να γινει αυτο;
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
Διαβάζεις και παίρνεις πτυχίο.
Επιλέγεις τομέα εξειδίκευσης μέσω μεταπτυχιακού και διαβάζεις για να περατώσεις τον Α κύκλο.
Διαβάζεις και αποκτάς το Διδακτορικό, ολοκληρώνοντας έτσι και το Β κύκλο.
justin pieper
Νεοφερμένος
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξερετε τι ειναι η ψυχομετρια και πως μπορεις να ασχοληθεις με αυτη?
Νομίζω πως έχει να κάνει με το σχεδιασμό, τη διεξαγωγή και την ανάλυση τεστ αναφορικά με την ανθρώπινη ψυχολογία - ψυχοσύνθεση.
Ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος είναι η περάτωση σπουδών Ψυχολογίας και έπειτα μεταπτυχιακό ή και διδακτορικό πανώ σε αυτό το αντικείμενο.
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
justin pieper
Νεοφερμένος
Το αντιστροφο γινεται?Εγω τελειωνω στατιστικη.Σχεδιασμοε αναλυση τεστ εχω διδαχθει παρομοια.Αρα αν κανω ενα μεταπτυχιακο στην ψυχολογια οπως αυτο https://www.gla.ac.uk/postgraduate/taught/psychologicalscienceresearchmethodsof/#tabs=0Νομίζω πως έχει να κάνει με το σχεδιασμό, τη διεξαγωγή και την ανάλυση τεστ αναφορικά με την ανθρώπινη ψυχολογία - ψυχοσύνθεση.
Ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος είναι η περάτωση σπουδών Ψυχολογίας και έπειτα μεταπτυχιακό ή και διδακτορικό πανώ σε αυτό το αντικείμενο.
εχει μαθημα στατιστικη.Δεν ξερω αν θα με δεχθουν ομως και αν σχετιζεται με ψυχομετρια
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
ξερει κανεις τιποτα για το εδιμμβουργο στη σκωτια οπου υπαχει σχολη ψυχολογιας; πως ειναι δηλαδη τα παργματα εκει;
από πού κι ως πού ψυχολογία εκεί;
κοτζάμ τμήματα εδώ καλέ xD
εν τω μεταξύ εκεί που λες πως θες να γίνεις διδάκτορας στο πανεπιστήμιο εγώ το διάβαζα ως ''δικτάτορας στο πανεπιστήμιο''
Για να γίνει αυτό θες ΤΑ μεταπτυχιακά,να'χεις κοσμογυρισει λιγο και σε ξενα πανεπιστημια και μπλα μπλα..νομίζω είναι λίγο νωρις να το ψαχνεις απο τωρα..τελειωσε,γραψε καλα,περνα με το καλο και στο πανεπιστημιο θα βρεις την ακρη,οχι απο τωρα..
viv23
Νεοφερμένος
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω θα θελα να ρωτησω αν ξερει καποιος,αν μπορω απο κοινωνικη ή κλινικη ψυχολογια επειτα απο καποιο μεταπτυχιακο να γινω ψυχαναλυτρια.Αν μπορεσει να το απαντησει καποιος θα ειμαι ευγνώμων xx
Mε μεταπτυχιακό δεν γίνεσαι ψυχαναλύτρια. Χρειάζεται ν' απευθυνθείς σε κάποια Εταιρεία, Κέντρο (όπως στην ευχή λέγονται αυτά) που να εκπαιδεύει άτομα που θέλουν να χωθούν στο δαιδαλώδες χώρος της ψυχανάlysis. Απαιτείται χρόνος, χρήμα κι όρεξη... να εξερευνήσεις τον εαυτό σου!;
Άντε και καλή δύναμη!
viv23
Νεοφερμένος
Ποιό τμήμα ψυχολογίας έχει περισσότερο σχέση με την ιατρική?Δηλαδή έχει και ιατρικά μαθήματα?Νομίζω ο κλάδος που ασχολείται με αυτά τα θέματα είναι η κλινική ψυχολογία, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- zoeta_
- tomftw
- monika20
- chester20080
- GiwrgosLxs
- eww1qewqeqweqw
- user2k
- E.Z
- Neos210
- Iri2001
- Aggel0sss
- Guhahg5837
- manosz
- Hased Babis
- JoannaVas
- PanMoonlight
- KATIA5
- Τρελας123
- Schlimazel
- Ody24
- Αριάνα123
- ValiArg
- Philologist
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Eleanna7
- Kostis-Palamas
- SlimShady
- KingOfPop
- margik
- jYanniss
- angies
- vasilis123321
- Giii
- george777
- Joji
- augustine
- Alexecon1991
- Specon
- shadow
- BoredPanda
- kwnstantinatagkalakh
- Ksenia. Ksenia77
- Psychologist
- ioannaion
- panspil
- goofydia
- Petraland
- Libertus
- clevercat
- charmander
- Ria99
- Ροβερτα
- stefan
- Μελίνα
- johnsala
- Lab13
- johnpa
- efi25
- Κλημεντίνη
- Zetakallipidou
- sofia!
- Dimitris9
- rafaela11
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.