jimkoul
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eliza04
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγω την δηλωσα πρωτη επιλογη ειμαι πανω 200 μορια αλλα δεν ξερω αν μπαινω, με τις εκτιμησεις που βλεπω μεχρι τωρα μπαινω, εσυ τι πιστευεις για σενα?ειναι κανεις που δηλωσε και μπαινει λογικα στην ΑΣΟΕΕ πληροφορικη?την δηλωσα πρωτη επιλογη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jimkoul
Νεοφερμένος
εγω ειμαι 150 μορια κατω και πιστευω πως μπαινω,χαχα.λενε πως θα πεσουν οι βασεις.θα δουμε.παντως και να μην μπω ετσι θαρθω με μεταγραφη μαλλονΚαι εγω την δηλωσα πρωτη επιλογη ειμαι πανω 200 μορια αλλα δεν ξερω αν μπαινω, με τις εκτιμησεις που βλεπω μεχρι τωρα μπαινω, εσυ τι πιστευεις για σενα?
eliza04
Εκκολαπτόμενο μέλος
μακαρι να πανε ολα καλα και για τους δυο, καλα αποτελεσματα!!εγω ειμαι 150 μορια κατω και πιστευω πως μπαινω,χαχα.λενε πως θα πεσουν οι βασεις.θα δουμε.παντως και να μην μπω ετσι θαρθω με μεταγραφη μαλλον
jimkoul
Νεοφερμένος
να'σαι καλα.και σε εσενα και σε ολους καλα αποτελεσματαμακαρι να πανε ολα καλα και για τους δυο, καλα αποτελεσματα!!
jimkoul
Νεοφερμένος
chrisini
Νεοφερμένος
ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΣΟΕΕ!!!Τι τμημα εισαι?συγχαριτηρια Ελισαβετ(και σε ολους οσους τα καταφεραν)!μπηκες.και μπηκα κιεγω ΑΣΟΕΕ.λοιπον ας γραψουν οσοι θανε μαζι μας στην ΑΣΟΕΕ!!!
statakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
::Forg0tt3n::
Εκκολαπτόμενο μέλος
Flying Monarch
Εκκολαπτόμενο μέλος
jimkoul
Νεοφερμένος
stathis125
Νεοφερμένος
ναι και εγω το εχω ακουσει γιατι και εγω προς τα εκει ειμαι... (του χρονου):no1:Εγώ Πληροφορική Ιωαννίνων από τα καλύτερα τμήματα πληροφορικής απ'ότι ακούω
eliza04
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αντε συμφοιτητες θα ειμαστε!!Συγχαριτηρια!!συγχαριτηρια Ελισαβετ(και σε ολους οσους τα καταφεραν)!μπηκες.και μπηκα κιεγω ΑΣΟΕΕ.λοιπον ας γραψουν οσοι θανε μαζι μας στην ΑΣΟΕΕ!!!
jimkoul
Νεοφερμένος
Αντε συμφοιτητες θα ειμαστε!!Συγχαριτηρια!!
χεχε.ωραια.καπου θα βρεθουμε στην ιδια σχολη.
(μαζι μας και οι koufontinas και statakos)
deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σχετικά με τις επιλογές,δεν έχω αποφασίσει ακόμα αλλά ΕΚΠΑ,ΑΣΟΕΕ και ΠΑ.ΠΕΙ θα είναι σίγουρα στο μηχανογραφικό μου(καλώς εχόντων των πραγμάτων φυσικά aka αποτελέσματα πανελληνίων).
Μια ερωτησούλα:Έχω δει και 2 ΤΕΙ,ένα στην Αθήνα και ένα στον Πειραιά.Ξέρει κανένας να μου πει τι παίζει με αυτά(αν αξίζουν,τι μαθήματα κάνεις περίπου κλπ.) ?
The_Awakened
Νεοφερμένος
Δεν θα ήθελα να γράψω όλες της σχολές πληροφορικής αλλά τι διαφορά έχει η Πληροφορική με Πληροφορικής κ Επικοινωνιών κτλπ.. Δεν θα ήθελα να πάω σε μια σχολή εκτός της πόλης μου και να απογοητευτώ γιατί η σχολή που διάλεξα δεν είναι αυτό που περίμενα ή που έψαχνα..
Γενικά ψάχνω σχολές με 15-14 χιλιάδες μόρια και κάτω.
Κάποιος που έχει πάει σε σχολή πληροφορικής, τι ακριβώς έκανε? Τι τον προβλημάτισε? Τι του άρεσε? Πώς ήταν τα πράγματα εκεί? κτλπ..
Εκτός απο το 4ο πεδίο υπάρχουν σχολές πληροφορικής με το ίδιο αντικείμενο σε αλλά πεδια? (πχ. 5ο)
Επίσης σαν εναλλακτική σκέφτομαι την γραφιστική ή γενικά τα 3D (animator/modeler κτλπ) αλλά δεν ξέρω/βρίσκω κάποια σχολή που να κυμαίνεται στα 15 και κάτω.. Υπάρχει καμία?
Ο τεχνικός ασφαλείας δικτύων με τι ακριβώς ασχολείτε πρακτικά (γενικά ναι, με την ασφάλεια των δικτύων, αλλά με τι ακριβώς?)
Απο ΙΕΚ τι πλεονεκτίματα/μειονεκτίματα θα έχω?
Τέλος ένα φίλος μου ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τα δίκτυα των υπολογιστών.. πχ. τεχνικός δικτύων ή μηχανικός δικτύων κτλπ (τι διαφορές έχουν αυτά τα δύο?) Υπάρχουν ΑΕΙ-ΤΕΙ κοντά στις 15-14 χιλιάδες μόρια για αυτόν τον τόμεα ? Τι ακριβώς κάνει ένας που ασχολείτε με δίκτυα (εκτός από να "στήνει" τοπικά δίκτυα). Επίσης δεν τον ενδιαφέρει καθόλου το κομμάτι του προγραμματισμού. Μπορεί να "βγει" τεχνικός δικτύων από το ΤΕΙ Πληροφορικής?
Ευχαριστώ
Wolfie
Δραστήριο μέλος
Πληροφορικής και Επικοινωνιών (Σέρρες)
Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (Καλαμάτα/Λάρισα)
Πολύ καλά τμήματα,με σοβαρούς καθηγητές και σχετικά με τον τομέα software που σε ενδιαφέρει
Τελειώνεις ένα από αυτά τα ΤΕΙ,ρίχνεις και ένα μεταπτυχιακό πάνω στο software που σε ενδιαφέρει (για 1 έτος) και έχεις πτυχιο ανώτερο και από ΑΕΙ.
Θα σου λέγα να αποφύγεις το τμήμα του Ηρακλειου (Εφαρμοσμένη Πληροφορική) επειδή από όσο ξέρω δεν έχουν ούτε προγραμματισμό στο πρώτο εξάμηνο.
Πληροφορικές υπάρχουν και στο Πέμπτο πεδίο αλλα είναι σε συνδυασμό με Οικονομικά.
Να ξέρεις όμως ότι οποιο ΤΕΙ και να τελειώσεις τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα θα έχεις πάνω κάτω.Σημασία έχει ποσο θα ψαχτείς εσύ και ποσο θα προχωρήσεις περαιτέρω.
Anarki
Διάσημο μέλος
Έχει προγραμματισμό σε C αυτό και είναι στο 1ο εξάμηνο.
The_Awakened
Νεοφερμένος
RottenCrusader!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- panaman
- vkat
- Helen06
- Johnny12
- Mathitis_tou_15
- Jesse_
- infection54
- bababogia
- liana
- MIT_fan
- ivannag
- antonis97
- GeorgePap2003
- thecrazycretan
- Nic Papalitsas
- george777
- marioushi
- emilyfan85
- Nala
- jim2015
- Gravix
- Pastramis
- markip
- QWERTY23
- Giii
- Steliosgkougkou
- chris2799
- Scandal
- vds3
- lnesb
- Stroka
- tsiobieman
- snowy
- rempelos42
- Alexandr0s7
- Jimmy20
- Αννα1
- ggl
- constansn
- GeorgeKarag
- ale
- Dionyshs1
- paulkin94
- Anestis123
- Devid
- Georgekk
- Demlogic
- Arvacon
- dimlevi
- kristinbacktoschool
- PsychoGR
- angelaRet
- DonaeB
- marian
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.