AggelosPapei
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AggelosPapei
Νεοφερμένος
kliman
Νεοφερμένος
~Dida~
Δραστήριο μέλος
Γεια σας...στις πανελλήνιες συγκέντρωσα 15.100 μόρια και θέλω μόνο αεν στην Ύδρα έχω πιθανότητες να πάω εκεί..ακόμη τι ισχύει για την εσωτερική φοίτηση..γυναίκες δέχονται;
Τα μόρια σου γενικά είναι καλά νομίζω για ΑΕΝ.. Έχεις κάποιο πτυχίο αγγλικών;
Γνωρίζει κάποιος αν σου παραχωρούν κάποιο δωμάτιο για την εσωτερική φοίτηση (και συγκεκριμένα στις σχολές Χίου και Ύδρας) ;
Μένεις με άλλους ή μόνος σου ;
οκ! όπως τον στρατό είναι...20-40 άτομα σε θαλάμους!
Άρα καλύτερη λύση να νοικιάσεις ένα δωματιάκι, τι λέτε?
Στην Χίο υπάρχει εσωτερική φοίτηση (μέχρι πέρυσι τουλάχιστον σίγουρα), και μένουν σε θαλάμους. Δεν νομίζω οτι είναι 20-40 άτομα, αλλά καμιά 10αριά σίγουρα.
Αν σε παίρνει να νοικιάσεις, why not?
menia athens
Νεοφερμένος
hliass_1989
Εκκολαπτόμενο μέλος
menia athens
Νεοφερμένος
συμφωνω μαζι σου στο θεμα οτι για τις κοπελες ειναι πιο δυσκολο,αλλα αμα αγαπας τα ταξιδια και γενικα καθετι που κανεις μπορεις να τα καταφερεις και να ανταπεξελθεις στις δυσκολιες...
και κατι αλλο...πες μου ενα επαγγελμα που κατα την γνωμη σου εχει καλη επαγγελματικη αποκατασταση?
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Στρατος...Και οι αλλες στρατιωτικες ειναι πολυ πιο ευκολες για τις κοπελες απο αυτη των εμποροπλοιαρχωνηλια αρχικα εκανα μια ερωτηση για το αν σε παιρνουν στην σχολη αλλα απαντηση δεν πηρα
συμφωνω μαζι σου στο θεμα οτι για τις κοπελες ειναι πιο δυσκολο,αλλα αμα αγαπας τα ταξιδια και γενικα καθετι που κανεις μπορεις να τα καταφερεις και να ανταπεξελθεις στις δυσκολιες...
και κατι αλλο...πες μου ενα επαγγελμα που κατα την γνωμη σου εχει καλη επαγγελματικη αποκατασταση?
MsBonita31
Εκκολαπτόμενο μέλος
menia athens
Νεοφερμένος
μηπως μπορεις να μου στειλεις το site που ειχε την προκυρυξη για την περσινη βαση με απολυτηριο?
MsBonita31
Εκκολαπτόμενο μέλος
εισαι ακριβως στ οριο..και πιστευω πως θα ανεβουν κιαλλο φετος οι βασεις..
menia athens
Νεοφερμένος
~Dida~
Δραστήριο μέλος
Με μυωπία και ατιγματισμό, σε λογικά πλαίσια, δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Τώρα για πιο σοβαρές παθήσεις, δεν ξέρω. :/Παιδιά να ρωτήσω????Άν εχεις μυωπια,αστιγματισμο,δυσχρωματοψία γενικα παθήσεις στην όραση μπορείς να πας?????
Είναι κανείς απο εσάς στην ΑΕΝ Ασπροπύργου; Έχω μερικές απορίες αν μπορούσε να βοηθήσει κάποιος.
Επίσης αν γνωρίζει κανείς σχετικά με τις μετεγγραφές στις ΑΕΝ, θα βοηθούσε πολύ. Χρειάζεται να συντρέχουν συγκεκριμένοι λόγοι για να πάρει κανείς μετεγγραφή;
evangelina96
Νεοφερμένος
Ευχαριστω εκ των προτερων.
~Dida~
Δραστήριο μέλος
Παιδια θελω βοηθεια! Ο αδερφος μου πηρε 1276 στις πανελληνιες, απολυτηριο με 17, 2 και proficiency με B. Τι πιθανοτητες εχει να περασει στη σχολη πλοιαρχων; Εχει κανει αιτηση και με τους δυο τροπους (πανελληνιες και απολυτηριο). (ΕΠΑΛ ΟΜΑΔΑ Α)
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Με πανελλήνιες δεν ξέρω αλλά με απολυτήριο πιστεύω πάρα πολλές έως σίγουρο. Μαζί με το προφ του βγαίνουν 19200 μόρια.
Καλή του επιτυχία
evangelina96
Νεοφερμένος
Με πανελλήνιες δεν ξέρω αλλά με απολυτήριο πιστεύω πάρα πολλές έως σίγουρο. Μαζί με το προφ του βγαίνουν 19200 μόρια.
Καλή του επιτυχία
Ευχαριστω πολυ! Θα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο. Ο αδερφος μου στο μηχανογραφικο εβαλε 21 σχολες εκ των οποιων οι πρωτες 2 ηταν 1)σχολη πλοιαρχων και 2)σχολη μηχανικων. Ομως δεν περασε σε αυτες οριακα (σχολη πλοιαρχων : 1293 μορια και σχολη μηχανικων: 1279). Ετσι τωρα στα αποτελεσματα λεει οτι περασε στη σχολη μηχανολογων μηχανικων στη Καβαλα. Και η απορια μου ειναι: ακομα ειναι υποψηφιος για εισαγωγη στις ΑΕΝ μεσω απολυτηριου η εχει αποκλειστει;
evangelina96
Νεοφερμένος
Θα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει τα παραπανω. Ποιοι ακριβως αποκλειονται; Με τη λεξη ειδικοτητα τι εννοει;
Civilara
Περιβόητο μέλος
"Το δίπλωμα του Εμπορικού Ναυτικού Α΄ τάξης καθίσταται ισότιμο με το πτυχίο των Τ.Ε.Ι. Η διάταξη ισχύει για τους εισακτέους στις Α.Ε.Ν. κατά το ακαδημαϊκό έτος 2005−2006 και εφεξής."
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης123
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AdonisV
- Kaiti.07
- Dionyshs1
- stam23
- Giorgosvr
- Kontos23
- Marios2020
- Gus Roger10
- Παρμενιων
- Φινεύς
- 5tsuh1ss
- Jobby1234
- Steve9393
- Zelina
- Aspasia Tsaroyki
- Subutai
- Winner 2005
- Eirinakiii8
- Ksenia. Ksenia77
- panspil
- Xristinaki123
- Scandal
- kwstas03
- Ada ada
- Konstantinos4
- ρενακι 13
- Nikkkpat
- leo41
- Jimmy20
- tsiobieman
- Eri0611
- το κοριτσι του μαη
- ggl
- Xristosdimitra
- Alexandros36k
- Alexecon1991
- angies
- anastasis06
- Thanos_D
- eveet
- panagiotis G
- Giii
- eri548
- Slytherin
- Idontknoww
- Robin22
- Daydreamer
- iminspain
- Stelios725
- don_vito
- Γιωργος15773
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- Manolo165
- Galina
- Panagiotis09
- Ryuzaki
- bookreader
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.