Λευτερης Ζακ
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gaspar
Περιβόητο μέλος
δεν νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λευτερης Ζακ
Νεοφερμένος
Dias
Επιφανές μέλος
Και αν κάτι στο μέλλον ...δεν πάει καλά τι γίνεται? Σβήνει το τατουάζ ή πρέπει να κάνεις άλλο από πάνω για να το καλύψεις?στο αριστερο μου χερι εχω γραψει ενα ονομα.... ονομα γυναικας ...... της ζωης μου.......
vaggosSitz93
Νεοφερμένος
Rempeskes
Επιφανές μέλος
παιδια εχω γυτω στους 11 βαθμους μυοπια θα κανω βεβαια ενχειρηση στα 21 μου περιπου μηπως ξερεται αν μπορω να περασω τωρα με πανελαδικες οχι για τα μορια αλλα για τη μυοπια::::
ΟΧΙ
λολζ. πρέπει να περάσεις από τοπική υγιεινομική επιτροπή. καλό πάσχα
εγω εχω ενα φιλαρακι που ειναι 27 χρονων τωρα και παιρνει 7500 το μηνα. πολυ καλα λεφτα πιστευω. λοιπον περιμενω απαντηση για την οραση thnks.
Karditsiwths
Νεοφερμένος
thodoris93
Νεοφερμένος
antonis86
Νεοφερμένος
ΜαθητήςΕΠΑΛ
Νεοφερμένος
antonis86
Νεοφερμένος
Dominator
Εκκολαπτόμενο μέλος
skarman
Νεοφερμένος
Απ΄ότι είδα η πρακτική λήγει με το τέλος του Β' εξαμήνου στις 30 Σεπτεμβρίου.
Εάν κάποιος που κατάφερε να βρει εαιρεία για πρακτική και αποφασίσει να σταματήσει στο ενδιάμεσο γιατί βλέπει ότι δεν του αρέσει τελικώς η εραγασία του καπετάνιου, τι ακριβώς γίνεται;;;
Εννοώ, δηλαδή πως έχει δικαίωμα να διακόψει την πρακτική του ο δόκιμος; Και επιπλέον στην περίπτωση που τελικώς τη διακόψει, θα έχει πληρωθεί πχ για τους 3-4 προηγούμενους μήνες που εργάστηκε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς
Διάσημο μέλος
Δεν ξέρω αν το διάβασα εδώ ή σε άλλο θέμα...αλλά πως γίνετε κάποιος που σπουδάζει σε Πανεπιστήμιο ή Τ.Ε.Ι. να μην μπορεί παράλληλα να είναι και σπουδαστής στις Α.Ε.Ν.;!
Αφού σπουδάζει σε πώς θα μπορέσει να ταξιδέψει σαν δόκιμος για ένα εξάμηνο για να μπορέσει να πάει στο επόμενο έτος;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MikrosFaros13
Νεοφερμένος
skarman
Νεοφερμένος
Αφού σπουδάζει σε πώς θα μπορέσει να ταξιδέψει σαν δόκιμος για ένα εξάμηνο για να μπορέσει να πάει στο επόμενο έτος;
Φίλε μου έχω αποφοιτήσει δεν ειμαι πλέον φοιτητής...
Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας δώσει μία απάντηση στο προαναφερθέν ερώτημα...
Η προκήρυξη έχει βγει και μπορείς να την βρεις εδώΗ προκύρηξη για τους υποψηφίους απο πανελλαδικές μήπως ξέρετε πότε βγαίνει περίπου? και αν θέλει πολύ τρέξιμο για να μαζευτεί η 'χαρτούρα'? :p
Φίλε μου έχω αποφοιτήσει δεν ειμαι πλέον φοιτητής...
Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας δώσει μία απάντηση στο προαναφερθέν ερώτημα...
όχι δεν γίνεται, γιατί θα πρέπει να πηγαίνεις στην σχολή, να παρακολουθείς, και αν ακόμη είσαι φωτισμένος παντογνώστης θα πρέπει να είσαι εκεί στην περίοδο της εξεταστικής, και είναι κομματάκι δύσκολο το να είσαι και στο πλεούμενο ταυτόχρονα
Η ερωτηση μου ειναι πολυ απλη και θα παρακαλουσα να απαντησουν μονο οσοι γνωριζουν ή μπορουν εστω να δωσουn καποια χρησιμη πληροφορια γιατι χρειζομαι οσο το δυνατον γρηγοροτερα τις πληροφοριες!!!
Στην περιπτωση που εχει ηδη αναπτυχθει το ζητημα θα σας παρακαλουσα να στειλετε το λινκ.ωστε να βρω εκει τις πληροφοριες που χρειαζομαι!!!
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AdonisV
- Kaiti.07
- Dionyshs1
- stam23
- Giorgosvr
- Kontos23
- Marios2020
- Gus Roger10
- Παρμενιων
- Φινεύς
- 5tsuh1ss
- Jobby1234
- Steve9393
- Zelina
- Aspasia Tsaroyki
- Subutai
- Winner 2005
- Eirinakiii8
- Ksenia. Ksenia77
- panspil
- Xristinaki123
- Scandal
- kwstas03
- Ada ada
- Konstantinos4
- ρενακι 13
- Nikkkpat
- leo41
- Jimmy20
- tsiobieman
- Eri0611
- το κοριτσι του μαη
- ggl
- Xristosdimitra
- Alexandros36k
- Alexecon1991
- angies
- anastasis06
- Thanos_D
- eveet
- panagiotis G
- Giii
- eri548
- Slytherin
- Idontknoww
- Robin22
- Daydreamer
- iminspain
- Stelios725
- don_vito
- Γιωργος15773
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- Manolo165
- Galina
- Panagiotis09
- Ryuzaki
- bookreader
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.