1ον : Στις σχολές που η φοίτηση είναι εσωτερική βγαίνεις καθόλου (καποιο σαββατοκύριακο για παράδειγμα) και αν ναι κάθε πότε..
2ον : Τα χρήματα τα παίρνεις μόνο όταν ταξιδέυεις ;
3ον : Τα μαθήματα γενικά έχουν δυσκολία ; ρωτάω γιατί είμαι θεωριτική κατεύθυνση.
4ον : Μέχρι που μπορείς να ταξιδέψεις ;
5ον : Εφόσον τελειώσεις την σχολή επιλέγεις ο ίδιος μέχρι πότε θα δουλέψεις ; ( π.χ. κάθομαι 10 χρονια και μετά σταματάω για να κανς οικογένεια )
6ον : Όλο και κάτι άλλο θα προκύψει..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
newsman
Νεοφερμένος
2)Ναι.Μόνο όταν ταξιδεύεις πληρώνεσαι .
3)Αν γνωρίζεις βασικά μαθηματικά και παρακολουθείς στο μάθημα δεν θα σε ζορίσει τίποτα.Αν πάλι είσαι σαν κάτι άλλους που λένε εγώ ήμουν θεωρητική δεν ταξέρω αυτά καιπεράστε με στο μάθημα θα φας άκυρο.
4)Οπουδίποτε έχει Θάλασσα στον πλανήτη Γή!
5)Εννοείτε πως είναι στο χέρι σου!Αν δεν σου αρέσει δεν δουλεύεις και καθόλου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχικά.. Εγώ έχω μυωπία. Έχω δει ότι το όριο είναι 7/10 αλλά το 7/10 μέχρι ποιον αριθμό φτάνει;;
Όταν πάω για την εξέταση πρέπει να τους πω ότι θέλω την πλοιάρχων ή να το περάσω στο λάου;;;
Όταν παρουσιαστώ μαζί μου τι θα πρέπει να έχω;;; κανονική εγκατάσταση εφόσον θα είμαι στην εσωτερική..
(Όλο και κάτι άλλο θα προκύψει)
newsman
Νεοφερμένος
και αν έχεις λάπτοπ παρ το και αυτό μαζί (γιατί σίγουρα κάπου θα χρειασθεί),λουκετάκια πολλών μεγεθών,καθαριστικά για να καθαρίσεις το ερμάριο σου,χαρτιά υγείας και αντισιπτικά(σπρέϊ-μαντιλάκια)...Ουσιαστικά ειναι σαν να πηγαίνεις στρατο.
CITCOC
Εκκολαπτόμενο μέλος
8anos94
Νεοφερμένος
newsman
Νεοφερμένος
Ελπίζω να σας κατατόπισα!Οτι άλλο θέλετε μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα
SICX
Διάσημο μέλος
8anos94
Νεοφερμένος
newsman
Νεοφερμένος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
1)Εχεις δωρεαν σπιτι??Δηλαδη μενεις στην σχολη σιγουρα η πρεπει να νοικιασεις εσυ δικο σου σπιτι??
2)Οταν κανεις την πρωτη σου πρακτικη εχω ακουσει οτι αμοιβεσαι αρκετα καλα για 18αρης-19αρης ισχυει??
3)Διαλεγω εγω το μερος της σχολης που θελω να φοιτησω ας πουμε θελω πειραια η χανια και οχι ασπροπυργο η συρο...γινεται αυτο?
Σας ευχαριστω εκ των προτερων!
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Διαλεγεις εσυ τον τοπο και τηνσ χολη που θες να πας μεσω πανελληνιων παντα μιλαω???
Εχω ακουσει οτι απο την πρακτικη και μονο που κανεις περνεις εως και 1500 ευρω ισχυει???
Οτι αλλο θελετε να προσθεσετε για αυτην την σχολη θα ηταν πολυ ευγενικο εκ μερους του γιατι μαζευω πληροφοριες για αυτην την σχολη...!
Εχω ακουσει οτι παιρνεις 1500 ευρω το μηνα στην πρακτικη. Αυτη η πρακτικη ομως ξερεις τι σημαινει. Στο πλοιο με δωδεκαωρο τη μερα δουλεια. Παρα πολλα ατομα παραιτουνται σε αυτες τις πρακτικες.Σου δινουνε στεγη να μεινεις δωρεαν η πρεπει να νοικιασεις δικο σου σπιτι???
Διαλεγεις εσυ τον τοπο και τηνσ χολη που θες να πας μεσω πανελληνιων παντα μιλαω???
Εχω ακουσει οτι απο την πρακτικη και μονο που κανεις περνεις εως και 1500 ευρω ισχυει???
Οτι αλλο θελετε να προσθεσετε για αυτην την σχολη θα ηταν πολυ ευγενικο εκ μερους του γιατι μαζευω πληροφοριες για αυτην την σχολη...!
Οι αμοιβές από τις πρακτικές ποικίλουν ανάλογα με το πλοίο που θα δουλεύεις
Αφού δηλώσεις στο μηχανογραφικό τη συγκεκριμένη σχολή θα πρέπει να συμπληρωσεις και κάποια αίτηση όπου θα δηλώνεις σε μέρος προτιμάς... Βέβαια το που τελικά θα πας καθορίζεται από το πόσο θα γράψεις στισ πανελλλήνιες αλλά και τις ανάγκες που έχουν στο υπουργείο...
Ελπίζω να σε κάλυψα..
GrTommy
Νεοφερμένος
Είμαι μαθητής της Γʼ Λυκείου και έχω αποφασίσει εδώ και 2 χρόνια περίπου να πάω στη σχολή Εμποροπλοιάρχων. Το έχω ψάξει πάρα πολύ το θέμα, αλλά υπάρχουν κάποια ερωτήματα ακόμα που τα έχω μπερδέψει κάπως στο μυαλό μου!
Λοιπόν… αφού δηλώσεις τη σχολή εμποροπλοιάρχων και περάσεις… απʼ ό,τι ξέρω πρέπει να πας στη σχολή που θες για να κάνεις τα χαρτιά σου (π.χ. στον Ασπρόπυργο). Υπάρχει και περίπτωση (π.χ. λόγω μορίων) όμως να μη περάσεις εκεί που θες! Για όλη αυτή τη διαδικασία ξέρει κάποιος περίπου τα χρονικά όρια; Περίπου πότε μαθαίνεις σε ποια σχολή ακριβώς έχεις περάσει; Αν είναι στον Ασπρόπυργο ας πούμε… κ.λπ.; Επίσης… απʼ ό,τι γνωρίζω δε χρειάζεται κάποιο ειδικό μάθημα (π.χ. Αγγλικά) για να δώσεις στις πανελλήνιες για να μπορείς να περάσεις στην σχολή εμποροπλοιάρχων. Σωστά;
Αυτά τα λίγα για αρχή και συγγνώμη αν σας κούρασα, αλλά έχω λίγο άγχος για όλες τις ʽʼτυπικέςʼʼ διαδικασίες, γιατί υπάρχουν παιδιά που ενώ θέλουν να περάσουν… παραβλέπουν κάτι και μετά περιμένουν τον επόμενο χρόνο για να μπουν στην σχολή! :S
Περιμένω απάντηση!
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AdonisV
- Kaiti.07
- Dionyshs1
- stam23
- Giorgosvr
- Kontos23
- Marios2020
- Gus Roger10
- Παρμενιων
- Φινεύς
- 5tsuh1ss
- Jobby1234
- Steve9393
- Zelina
- Aspasia Tsaroyki
- Subutai
- Winner 2005
- Eirinakiii8
- Ksenia. Ksenia77
- panspil
- Xristinaki123
- Scandal
- kwstas03
- Ada ada
- Konstantinos4
- ρενακι 13
- Nikkkpat
- leo41
- Jimmy20
- tsiobieman
- Eri0611
- το κοριτσι του μαη
- ggl
- Xristosdimitra
- Alexandros36k
- Alexecon1991
- angies
- anastasis06
- Thanos_D
- eveet
- panagiotis G
- Giii
- eri548
- Slytherin
- Idontknoww
- Robin22
- Daydreamer
- iminspain
- Stelios725
- don_vito
- Γιωργος15773
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- Manolo165
- Galina
- Panagiotis09
- Ryuzaki
- bookreader
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.