Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχεις ενα point σε αυτο.Αλλα για σκεψου ομως οτι καποιοι που ειναι ηδη εγγεγραμμενοι σε υψηλοβαθμες σχολες κανουν με απολυτηριο για την επαγγελματικη αποκατασταση των ΑΕΝ..αρα εχει ενα point και ο φιλος απο πανω.Ειστε 50-50.Τι λες ρε φίλε. Για να βγάλει ο άλλος 16-17 απολυτήριο, θα έχει γράψει στάνταρ πάνω απο 8.000 και θα έχει περάσει απο τις πανελλαδικές στο ΑΕΝ, δε θα περίμενε να μπει με το απολυτήριο λυκείου.
Με 14 απολυτήριο μπαίνεις εκεί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Γι' αυτό δεν είναι μόνο το απολυτήριο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω εδωσα απλα το απολυτηριο.Εντελως for fun το εκανα απλα.Γιατι ειχα ανεβει αθηνα και λεω μιας και ανεβηκα ας παω μια βολτα απο τον Ασπροπυργο και ειδα οτι ειχε λιγα ατομα αφησα το χαρτι και δρομο.Επιπλέον μετράει αν έχεις πτυχίο αγγλικών και τι επίπεδο, αν είσαι πολύτεκνος/τρίτεκνος.
Γι' αυτό δεν είναι μόνο το απολυτήριο.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε για αυτο λεω οτι αμα με δω μεσα θα κλαψω.Απλα απο περιεργεια.Δεν με ενδιαφερει η σχολη anymore.Αυτη που περασα ειναι πιστευω ιδια σε θεμα επαγγελματικης αποκαταστασης με την ΑΕΝ.ποτέ δεν ξέρεις
cha0s
Περιβόητο μέλος
Ελεος. 1 pdf δε μπορούν να ανεβάσουν
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπα ακομα τιποτα.Πιο αχρηστοι πεθαινουνΑκόμα να φτιαχτεί;
Ελεος. 1 pdf δε μπορούν να ανεβάσουν
Pan0s21
Νεοφερμένος
~Dida~
Δραστήριο μέλος
Έχω περάσει με πανελλήνιες από επαλ μηχανικός αεν....τι πρέπει να κάνω ρε παιδιά για να μάθω που πέρασα, σε ποια πόλη;; Και πότε πρέπει να πάω να κάνω εγραφη στην σχολή;;.. Επίσης στον πίνακα που ανακοίνωσε με τους κληθέντες τώρα το υπουργιο δεν με έχει μέσα καν...
Δεν σε έχει γιατί έχεις περάσει μέσω πανελληνίων, η λίστα έχει μόνο όσους κατέθεσαν αίτηση με το απολυτήριό τους.
Όσο για την σχολή πρέπει να περιμένεις να βγούν τα τελικά αποτελέσματα.. καλού κακού πάρε ενα τηλ.
Pan0s21
Νεοφερμένος
Δεν σε έχει γιατί έχεις περάσει μέσω πανελληνίων, η λίστα έχει μόνο όσους κατέθεσαν αίτηση με το απολυτήριό τους.
Όσο για την σχολή πρέπει να περιμένεις να βγούν τα τελικά αποτελέσματα.. καλού κακού πάρε ενα τηλ.
Έχω πάρει πολλά τηλ στην σχολή... αλλά λένε δεν γνωρίζουν τίποτα περιμένουν το υπουργείο ναυτιλίας να δώσει την τελική ημερομηνία εγραφης οπότε περιμένουμε...
Pan0s21
Νεοφερμένος
μετράει τι κατευθυνση είσαι? και πότε περίπου κάνεις τα χαρτιά για να μπείς με απολυτήριο λυκείου?
Νομίζω πρέπει να ανοίξεις το 5ο πεδίο για τις πανελλήνιες που μπενεις ποιο εύκολα, Μαρία δεν γνωρίζω, εγώ από Επαλ μπήκα... επίσης μπορείς να μπεις και με απολυτήριο που πρέπει να κάνεις τα χαρτιά σου τον Ιούνιο-Ιούλιο βγαίνει ανακοίνωση!
manosp97
Νεοφερμένος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Καλησπέρα σας! Εγώ είμαι πρώτη λυκείου και θέλω να περάσω σε ΑΕΝ (Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού). Αν πάρω θεωρητική κατεύθυνση θα μπορώ να περάσω στην συγκεκριμένη σχολή;
Ναι, αρκεί να πάρεις μαθηματικά γενικής ως μάθημα επιλογής. Αλλά μπορείς να περάσεις και με απολυτήριο λυκείου εκεί
(Εκεί θέλει να έχεις καλό απολυτήριο, proficiency, να είσαι πολύτεκνος για να έχεις πάρα πολλά μόρια και να περάσεις σίγουρα...)
manosp97
Νεοφερμένος
Ναι, αρκεί να πάρεις μαθηματικά γενικής ως μάθημα επιλογής. Αλλά μπορείς να περάσεις και με απολυτήριο λυκείου εκεί
(Εκεί θέλει να έχεις καλό απολυτήριο, proficiency, να είσαι πολύτεκνος για να έχεις πάρα πολλά μόρια και να περάσεις σίγουρα...)
Δηλαδή και να μην πάρω μαθηματικά θα μπορώ να περάσω;
cha0s
Περιβόητο μέλος
Δηλαδή και να μην πάρω μαθηματικά θα μπορώ να περάσω;
Απο πανελλαδικές, μόνο με μαθηματικά
Bugatti_Veyron
Νεοφερμένος
Με μαθηματικά και Αρχές οικονομικής Θεωρίας, ωστε να μπορείς να εχεις το 5ο πεδίο. (Με το απολυτήριο δεν ξέρω τι γίνεται) Πάντως ενας φίλος μου που εχει περάσει μου είπε πως εχει λιγο δύσκολα μαθήματα...Δηλαδή και να μην πάρω μαθηματικά θα μπορώ να περάσω;
Επίσεις εχω ακούσει απο πολλούς την φράση "απο όλες τις κατευθήνσεις μπορείς να περάσεις παντού,το θέμα ειναι πως μετα στη σχολή να μη τα καταφέρνεις".
cha0s
Περιβόητο μέλος
Με μαθηματικά και Αρχές οικονομικής Θεωρίας, ωστε να μπορείς να εχεις το 5ο πεδίο. (Με το απολυτήριο δεν ξέρω τι γίνεται) Πάντως ενας φίλος μου που εχει περάσει μου είπε πως εχει λιγο δύσκολα μαθήματα...
Επίσεις εχω ακούσει απο πολλούς την φράση "απο όλες τις κατευθήνσεις μπορείς να περάσεις παντού,το θέμα ειναι πως μετα στη σχολή να μη τα καταφέρνεις".
Δε θέλει ΑΟΘ, δεν είναι στο 5ο πεδίο η σχολή αλλά στο 4ο.
Θεωρητικά ναι, αλλά θα γράψεις 20 σε όλα για να έχεις 18.600 στα άλλα πεδία;απο όλες τις κατευθήνσεις μπορείς να περάσεις παντού
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AdonisV
- Kaiti.07
- Dionyshs1
- stam23
- Giorgosvr
- Kontos23
- Marios2020
- Gus Roger10
- Παρμενιων
- Φινεύς
- 5tsuh1ss
- Jobby1234
- Steve9393
- Zelina
- Aspasia Tsaroyki
- Subutai
- Winner 2005
- Eirinakiii8
- Ksenia. Ksenia77
- panspil
- Xristinaki123
- Scandal
- kwstas03
- Ada ada
- Konstantinos4
- ρενακι 13
- Nikkkpat
- leo41
- Jimmy20
- tsiobieman
- Eri0611
- το κοριτσι του μαη
- ggl
- Xristosdimitra
- Alexandros36k
- Alexecon1991
- angies
- anastasis06
- Thanos_D
- eveet
- panagiotis G
- Giii
- eri548
- Slytherin
- Idontknoww
- Robin22
- Daydreamer
- iminspain
- Stelios725
- don_vito
- Γιωργος15773
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- Manolo165
- Galina
- Panagiotis09
- Ryuzaki
- bookreader
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.