Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
greekgohan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitegod
Νεοφερμένος
manos05
Νεοφερμένος
Πιστευω οτι περασα...
Οσο για αυτο που λεει ο whitegod εγω εβαλα search αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι σωστο!
lola_29
Νεοφερμένος
Εγώ έβαλα investigate...Στα tranformations τι βάλατε σε αυτό με το such??????
manos05
Νεοφερμένος
Και εγώ την ιστορια διαλεξα! Οντως κι εγω στο listening δεν μπορουσα να συγκεντρωθω ειχα κουραστει εκει περα τοσες ωρες!!Έδωσααααααααααααααααααααα.........Ουφ!Επέλεξα την ιστορία κ τα πήγα τέλεια σε όλα....Αλλά ένας ξαφνικός πόνος στο στέρνο περίπου δεν μου έδωσε την δυνατότητα να προσέξω καλά το listening....Είναι κρίμα ρε γαμώτο...
Καλα σας αποτελεσματα!!!
Εντιτ:Τα κείμενα σας τι θεμα είχανε?
lola_29
Νεοφερμένος
Ποια από όλα???Στο reading?Tεσπα παιδες!
Καλα σας αποτελεσματα!!!
Tι βάλατε σε αυτό που ρώτησα???
whitegod
Νεοφερμένος
και εγω search εβαλα!!Έδωσα κι εγω αντε τωρα περιμενω το speaking 3/6!! Οσο για τα θέματα,το reading και το writing ηταν πολυ ευκολα!το use of english ηταν λιγο tricky και το τελευταιο μερος του listening δυσκολο!
Πιστευω οτι περασα...
Οσο για αυτο που λεει ο whitegod εγω εβαλα search αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι σωστο!
Τα κειμενα σας τι θεμα είχανε?
lola_29
Νεοφερμένος
Βσκ,το πρώτο ήταν για ένα κορίτσι που ο μπαμπάς της ήταν ζωγράφος,ενώ αυτή δεν είχε ταλέντο στη ζωγραφική, στο 2ο για έναν (βλάκαα) φαρμακοκάποιον πρέπει να 'ταν-δεν είμαι σίγουρη....Και το τελευταίο με κάποιοες γυναίκες συγγραφείς που αξιδεύουν...Με δυσκόλεψε λίγο το 2ο!
Νice!
Καλα αποτελεσματα!
manos05
Νεοφερμένος
Το ενα ηταν σχετικα με ενα κοριτσι του οποιου η οικογενεια ηταν πολυ καλη στις τεχνες κπλ. ενω αυτη δεν ενδιαφεροντανTεσπα παιδες!
Καλα σας αποτελεσματα!!!
Το 2ο ειχε σχεση με 2 αδερφια απο την Ινδια τα οποια μεταναστευσαν στην Αγγλια και μετα εγιναν πλουσιοι!
και το 3ο ειχε 4 κειμενα οπου στο καθενα ο αφηγητης και καλα ελεγε τις εμπειριες του απο τα ταξιδια που εχει κανει!
Το ενα ηταν σχετικα με ενα κοριτσι του οποιου η οικογενεια ηταν πολυ καλη στις τεχνες κπλ. ενω αυτη δεν ενδιαφερονταν
Το 2ο ειχε σχεση με 2 αδερφια απο την Ινδια τα οποια μεταναστευσαν στην Αγγλια και μετα εγιναν πλουσιοι!
και το 3ο ειχε 4 κειμενα οπου στο καθενα ο αφηγητης και καλα ελεγε τις εμπειριες του απο τα ταξιδια που εχει κανει!
ΟΚ thx!
Καλα αποτελεσματα και σε σένα!:xixi:
miv
Επιφανές μέλος
μην το λες,εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα το lower απο το proficiency στο λεξιλογιο!καθε μερα καναμε 5 σελιδες voc,συνολικα σιγουρα 50 σελιδες!!θελει πολλη προετοιμασια για να πας να δωσεις.
Έχω κάνει κι ένα χρόνο proficiency αλλά δεν το έδωσα ποτέ, αυτό σου λέω. Τα έχω τα βιβλία (όλα) και μετά από δύο χρόνια ξέρω τις μισές λέξεις από μόνος μου, διαβάζω πάρα πολύ άνετα όλα τα κείμενα και για να λύσω ένα final test δίνω πολύ λιγότερη προσπάθεια απ'οσο πριν δύο χρόνια, παρ'ολο που ενδιάμεσα δεν έκανα μαθήματα Αγγλικών. Απλά γιατί χρησιμοποιώ τη γλώσσα σε καθημερινή βάση.
evoiotis21
Νεοφερμένος
ειχε το set up, come by, start out k to take off
ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΓΑΣ
Νεοφερμένος
start out κατα 70% ηθελεπαιδες στο use of english στην πρωτη ασκηση ποιο Phrasal verb ηθελε????
ειχε το set up, come by, start out k to take off
whitegod
Νεοφερμένος
Και η βάση ειναι το 60%!
Καλα αποτελεσματα σε ολους!
Εύη Γλύπτη
Νεοφερμένος
Χθές έδωσα στη Γλυφάδα το FCE Cambridge...
Δεν μπορώ να πώ ότι ήταν ιδιαίτερα δύσκολο... Ειδικά το listening και το use of English... Η εκθέσεις ήταν πολύ εύκολες και μου άρεσαν!!! Γενικά μου αρέσει να γράφω έκθεση!!! Το Reading δεν ξέρω... κανονικό...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Angie15
- sfak
- michaelsfak
- New member
- margik
- Μαρια39
- mermaid89
- Stavros1
- Nina-nana
- spring day
- augustine
- Τρελας123
- snowy
- Antonius
- Kostakis45
- Panagiotis849
- Wonderkid
- Joji
- oups
- Primary Care
- ggl
- emilyfan85
- Φινεύς
- P.Dam.
- nicole1982
- Scandal
- constansn
- sophiaa
- George.S
- Giii
- johnsala
- katia.m
- Meow
- Sherlockina
- helloo
- Κασσιόπη
- Dionyshs1
- George9989
- panosveki
- Αναστασία197
- pacheiko
- Theoritiki 2021
- Unboxholics
- SlimShady
- Memetchi
- Lebron
- Γιώτα Γιαννακού
- paulkin94
- Slytherin
- eukleidhs1821
- stefan
- katerinavld
- το κοριτσι του μαη
- ΘανάσοςG4
- TSpike46
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.