Δεν ειναι κάτι τρομερο ρε παιδια.Στο επιπεδο Β2 ειναι και αυτό απλα έχει κανει εξαιετικα βηματα σε θεματα Marketing το Cambridge και ειναι πρωτοπορο σε όλο το κοσμο.Επίσης το CPE απαιτεί να ξέρεις και απο αγγλικη λογοτεχνια,να χεις διαβάσει δηλαδή για να βγάλεις το Reading του.
Eπίσης να έχεις βελτιώσει τα ακούσματα σου και να ακους οποιαδήποτε προφορα και να την κατανοείς όπως και να καταλαβαινεις οτιδηποτε γραφεται και ακουγεται με λεπτομέρεια και να υπονοήσεις νοήματα που δεν γραφονται ξεκαθαρα.Επίσης πρεπει να παραγεις ένα εξαιρετικο output για να βαθμολογηθεις υψηλα στην έκθεση.Ενας κακος γραφικος χαρακτηρας σου αφαιρει αυτοματα ενα Band απο την καθε έκθεση σου και totally illegible scripts απλά βαθμολογούνται με 0.Αααα και κάτι αλλο.Αν εσυ κανεις βλακεια και σημειωσεις καταλαθος 2 κουτακια ή αντι να το σβησεις τραβηξεις ενα Χ απο πάνω στο Cambridge το μηχανημα OMR που διαβαζει τα πολλαπλης θα κανει reject το answer sheet σου και θα το εξετάσει με individual basis.Αρα κανεις δεν προκειτε να αδικηθεί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Δεν μιλησε κανεις για ξεσκισμα. Τωρα για το ποσο δυσκολο ειναι δεν ξερω παντως σε σχεση με τα αλλα μου φαινεται πως μου ταιριαζει περισσοτερο, ισως γιατι το βιβλιο που κανουμε ουσιαστικα μας προετοιμαζει για FCE, και την στιγμη που το περναω αυτο δεν υπαρχει λογος να δωσω κατι αλλο.Εγώ επειδή το έχω δώσει το FCE του Cambridge προτείνω σε όποιον θέλει να δώσει, να δώσει αυτό... Όχι μόνο επειδή έχει μεγαλύτερο prestige αλλά και επειδή όσο δυσκολότερο είναι κάτι, τόσο το καλύτερο. Γενικά πάντως νομίζω ότι αν λες για το FCE ότι θέλει διάβασμα (θέλει βσκ, αλλά μην σκιστείς κιόλας), τι θα πεις για το CPE?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Tα FCE και CPE ειναι πιστοποιητικα με παγκοσμιο κύρος και πρεστίζ.Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως το management του Michigan θα το πάρει το Cambridge.To FCE θέλει και διαβασμα μεθοδικό(όχι ξέσκισμα προς Θεου) αλλα και καλη εξάσκηση για να αποκτησεις τεχνικές για να λύνεις τις ασκήσεις.
Δεν ειναι κάτι τρομερο ρε παιδια.Στο επιπεδο Β2 ειναι και αυτό απλα έχει κανει εξαιετικα βηματα σε θεματα Marketing το Cambridge και ειναι πρωτοπορο σε όλο το κοσμο.Επίσης το CPE απαιτεί να ξέρεις και απο αγγλικη λογοτεχνια,να χεις διαβάσει δηλαδή για να βγάλεις το Reading του.
Eπίσης να έχεις βελτιώσει τα ακούσματα σου και να ακους οποιαδήποτε προφορα και να την κατανοείς όπως και να καταλαβαινεις οτιδηποτε γραφεται και ακουγεται με λεπτομέρεια και να υπονοήσεις νοήματα που δεν γραφονται ξεκαθαρα.Επίσης πρεπει να παραγεις ένα εξαιρετικο output για να βαθμολογηθεις υψηλα στην έκθεση.Ενας κακος γραφικος χαρακτηρας σου αφαιρει αυτοματα ενα Band απο την καθε έκθεση σου και totally illegible scripts απλά βαθμολογούνται με 0.Αααα και κάτι αλλο.Αν εσυ κανεις βλακεια και σημειωσεις καταλαθος 2 κουτακια ή αντι να το σβησεις τραβηξεις ενα Χ απο πάνω στο Cambridge το μηχανημα OMR που διαβαζει τα πολλαπλης θα κανει reject το answer sheet σου και θα το εξετάσει με individual basis.Αρα κανεις δεν προκειτε να αδικηθεί.
Μωρέ μπράβο οργάνωση! Δεν το ήξερα αυτό. Ααα, και αυτό με το management, είναι κατά κάποιο τρόπο εξαγορά του Michigan από το Cambridge; Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει το φορμάτ του Michigan και να αρχίσει να μοιάζει του cambridge;
Εγώ επειδή το έχω δώσει το FCE του Cambridge προτείνω σε όποιον θέλει να δώσει, να δώσει αυτό... Όχι μόνο επειδή έχει μεγαλύτερο prestige αλλά και επειδή όσο δυσκολότερο είναι κάτι, τόσο το καλύτερο. Γενικά πάντως νομίζω ότι αν λες για το FCE ότι θέλει διάβασμα (θέλει βσκ, αλλά μην σκιστείς κιόλας), τι θα πεις για το CPE?
Πάντως το FCE αν και δεν το έχω δώσει (μόνο CPE έχω δώσει) δεν είναι τραγικά δύσκολο. Και μάλιστα μπορούν οι μαθητές τώρα να δίνουν το FCE for schools που περιλαμβάνει θεματικές ενότητες με τις οποίες είναι εξοικιωμένοι. Νομίζω πως κανένας άλλος φορέας δεν έχει πτυχία ειδικά διαμορφωμένα για μαθητές.
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν αλλάζει,γιατί σε αυτές τις 2 εξέτασεις υπάρχει ανταγωνισμός.Άλλο Αμερική άλλο Αγγλία και στην περίπτωση που άλλαζε το φορμάτ τους γιατί να μην υπήρχε το ένα και να μην υπήρχαν και τα 2.Για αυτό το λόγο δεν αλλάζουν!Μωρέ μπράβο οργάνωση! Δεν το ήξερα αυτό. Ααα, και αυτό με το management, είναι κατά κάποιο τρόπο εξαγορά του Michigan από το Cambridge; Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει το φορμάτ του Michigan και να αρχίσει να μοιάζει του cambridge;
Αν καταλαβαίνεις οτι τα καταφέρνεις στο FCE δώσε αυτό!Πόσο αποτέλεσμα βγάζεις στα διαγωνίσματα που κάνεις?Και εγω το ιδιο πιστευω.Τ ο δικο μου βιβλιο ειναι καθαρα για FCE και τα καταφερνω μια χαρα.Αρα θα δωσω για FCEΠοιο βιβλιο κανεις εσυ?
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Upstream upper intermediate (B2+) κανω τωρα και το χειμωνα θα αρχισω mastering fce use of english, listening and speaking skills κτλΚαι εγω το ιδιο πιστευω.Τ ο δικο μου βιβλιο ειναι καθαρα για FCE και τα καταφερνω μια χαρα.Αρα θα δωσω για FCE.Ποιο βιβλιο κανεις εσυ?
Εσυ?
BILL KEXA
Νεοφερμένος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
εννοειται πως δεν υπαρχει λογος αγχους και ανησυχιας.παιδια μην αγχωνεστε......μεχρι τον μαιο.....εχει ακομα 7 μηνες.... και το FCE κατα την γνωμη μου με σωστη προετοιμασια δεν θα ειναι και τιποτα το τρομερο....και μια συμβουλη : εξασκηστε το ''δυνατο'' σας σημειο .... και εγω εχο περασει απο αυτο το σταδιο και ειχα αγχος αλλα με σωστη προετοιμασια ολα γινονται
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Μαρια, εσυ δινεις καποιο διπλωμα φετος?Φυσικά παιδιά δεν πρέπει να ανχωνόμαστε.Γιατί αν ανχωνόμαστε θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.Πρέπει να διαβάζουμε σωστά και συστηματικά,και το κυριότερο πρέπει να εξασκούμε το σημείο στο οποίο είμαστε αδύναμοι,ωστέ να μπορέσουμε στο FCE να βγάλουμε έναν βαθμό για να το περάσουμε.
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
Ας σημειωθεί ότι η εξάσκηση η οποία θα κάνω στο Γ2 είναι η εξής: Θα κάνω πολλά tests για να εξοικιωθώ στην μορφή του τεστ και καθε εβδομάδα η καθηγήτρια θα μου δίνει λεξιλόγιο για ένα θέμα (π.χ. διατροφή). Με βολεύει αυτό το σύστημα , ναι μεν λίγο πιεστικό γιατί το λεξιλόγιο είναι πολύ, αλλά έχω αμφιβολίες...
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
fanouria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ας σημειωθεί ότι η εξάσκηση η οποία θα κάνω στο Γ2 είναι η εξής: Θα κάνω πολλά tests για να εξοικιωθώ στην μορφή του τεστ και καθε εβδομάδα η καθηγήτρια θα μου δίνει λεξιλόγιο για ένα θέμα (π.χ. διατροφή). Με βολεύει αυτό το σύστημα , ναι μεν λίγο πιεστικό γιατί το λεξιλόγιο είναι πολύ, αλλά έχω αμφιβολίες...
μα και αυτός ο τρόπος που μαθαίνεις αγγλικά μια μέθοδος δεν είναι; αφού σε βολεύει αυτό το σύστημα και έχει αποτέλεσμα γιατί να ανησυχείς; κατά τη γνωμη μου αυτός είναι ένας πάρα πολύ καλός τρόπος εκμάθησης αγγλικών
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Angie15
- sfak
- michaelsfak
- New member
- margik
- Μαρια39
- mermaid89
- Stavros1
- Nina-nana
- spring day
- augustine
- Τρελας123
- snowy
- Antonius
- Kostakis45
- Panagiotis849
- Wonderkid
- Joji
- oups
- Primary Care
- ggl
- emilyfan85
- Φινεύς
- P.Dam.
- nicole1982
- Scandal
- constansn
- sophiaa
- George.S
- Giii
- johnsala
- katia.m
- Meow
- Sherlockina
- helloo
- Κασσιόπη
- Dionyshs1
- George9989
- panosveki
- Αναστασία197
- pacheiko
- Theoritiki 2021
- Unboxholics
- SlimShady
- Memetchi
- Lebron
- Γιώτα Γιαννακού
- paulkin94
- Slytherin
- eukleidhs1821
- stefan
- katerinavld
- το κοριτσι του μαη
- ΘανάσοςG4
- TSpike46
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.