Και ανασφαλής και βλάκας δηλαδή? Όχι, γμτ, κι είχα τόσα όνειρα για το μέλλον!
Μίλησα για το σχόλιο σου δεν σε ξέρω για να σε κρίνω . Γενικω οσο γινεται προσπαθω να πείσω τον εαυτο μου οτι μιλάω με ώριμους ανθρώπους . Μπορείς λοιπον και εσυ να εξηγήσεις τι εννοουσες στο προηγούμενο σχόλιο χωρις ειρωνιες και παιδιαστικΑ σχόλια !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiffany.
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν χρειάζεται να τσακονεσται. Διαφορα απόψεων πάντα υπαρχει
Αν δεις το σχόλιο μου θα καταλάβεις ουι δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση !
Guest 875331
Επισκέπτης
tiffany.
Νεοφερμένος
Όπως καταλάβατε παιδιά τα μαθηματικά κατεύθυνσης είναι εύκολα.
Οχι δεν ειναι εύκολα . Ειναι μικρή ύλη και με σωστό και συστηματικό διάβασμα βγαίνουν . Δεν χρειάζονται υπερβολές .
Σαν μαθηματικα ειναι εύκολα αλλα επειδη με πολλα πράγματα έρχεστε πρώτη φορα σε επαφη χρειάζεται χρόνος εμπεδωσης και διάβασμα . Άλλο διάβασμα και άλλο 5 ώρες την μερα μαθηματικα . Άλλο διαβάζω και άλλο καίγομαι!
Τσεκαρισμένο το 17,5? Γιατί μη σου πω ότι και για πολύ το κόβω...Όπως καταλάβατε παιδιά τα μαθηματικά κατεύθυνσης είναι εύκολα. Γιαυτό άλλωστε ο μέσος όρος είναι γύρω στο 17.5.
Τσεκαρισμένο το 17,5? Γιατί μη σου πω ότι και για πολύ το κόβω...
Για λίγο θες να πεις αλλα ουτε να εκφραζεσαι δεν ξέρεις . Εντάξει παιδια το κλείσαμε τα ολόκληρωματα στο Λύκειο ειναι παλουκια και θέλουν πέντε ώρες διάβασμα τη μερα . Σωστά τα λέτε εσείς μην ακούτε τα παιδια που σπουδάζουν σε μαθηματικές σχολές !
Guest 875331
Επισκέπτης
Τσεκαρισμένο το 17,5? Γιατί μη σου πω ότι και για πολύ το κόβω...
Μη ψαρώνεις μπορείς να το δεις στα στατιστικά του υπουργείου άλλωστε.
tiffany.
Νεοφερμένος
Το παραπάνω παράδειγμα αφορούσε μια χονδροειδή σύγκριση που σκοπό είχε να αναδείξει τα δύο μέτρα και σταθμά με τα οποία κρίνουμε ως κοινωνία και ακολούθως χαρακτηρίζουμε κάποιον φυτό. Δεν είπα πουθενά ότι διαβάζω προσωπικά 5 ώρες την ημέρα ολοκληρώματα. Ακόμα κι αν το έκανα όμως, αυτό δεν αφορά απολύτως κανέναν.Και στην τελική, γιατί μια γκόμενα που έχει όνειρο τον χορό και προπονείται 5 ώρες την ημέρα να είναι πρότυπο και να γίνεται και ταινία, ενώ ένας τύπος που γουστάρει τα μαθηματικά και λύνει ολοκληρώματα 5 ώρες την ημέρα να είναι φυτό και να τον στέλνουμε να κοιταχτεί.
Το παραπάνω παράδειγμα αφορούσε μια χονδροειδή σύγκριση που σκοπό είχε να αναδείξει τα δύο μέτρα και σταθμά με τα οποία κρίνουμε ως κοινωνία και ακολούθως χαρακτηρίζουμε κάποιον φυτό. Δεν είπα πουθενά ότι διαβάζω προσωπικά 5 ώρες την ημέρα ολοκληρώματα. Ακόμα κι αν το έκανα όμως, αυτό δεν αφορά απολύτως κανέναν.
Δεν αφορά κανέναν όταν το κανείς για τον εαυτο σου . Όταν το γράφεις σε ενα φόρουμ κατευθείαν αποτελεί αντικείμενο συζήτησης κ κριτικής . Ιδιαίτερα σε ενα τέτοιο θεμα .
No-o. Πολύ ήθελα να πω και πολύ είπα. Εννοώ ότι, απ' ό,τι βλέπω από τα ποσοστά γραπτών που βρίσκονται κάθε χρόνο κάτω από τη βάση στα Μαθ Κατ, το 17,5 μου φαίνεται αρκετά υψηλό για ΜΟ. Μην είναι 7,5 λέω εγώ... Επίσης, όχι, δεν θεωρώ το 17,5 υψηλή βαθμολογία από μόνη της.Για λίγο θες να πεις αλλα ουτε να εκφραζεσαι δεν ξέρεις .
Guest 875331
Επισκέπτης
Δεν-είπα-ότι-διαβάζω-εγώ-τόσο. Είναι-παράδειγμα. Υ-πο-θε-τι-κό.Δεν αφορά κανέναν όταν το κανείς για τον εαυτο σου . Όταν το γράφεις σε ενα φόρουμ κατευθείαν αποτελεί αντικείμενο συζήτησης κ κριτικής . Ιδιαίτερα σε ενα τέτοιο θεμα .
No-o. Πολύ ήθελα να πω και πολύ είπα. Εννοώ ότι, απ' ό,τι βλέπω από τα ποσοστά γραπτών που βρίσκονται κάθε χρόνο κάτω από τη βάση στα Μαθ Κατ, το 17,5 μου φαίνεται αρκετά υψηλό για ΜΟ. Μην είναι 7,5 λέω εγώ... Επίσης, όχι, δεν θεωρώ το 17,5 υψηλή βαθμολογία από μόνη της.
Προφανώς ο άλλος το είπε ειρωνικά και νόμιζα οτι και εσυ ειρωνικά ήθελες να απαντήσεις . Το 17,5 δεν λέει τίποτα . Εξαρτάται τους στόχους που εχει ο καθένας !
Δεν-είπα-ότι-διαβάζω-εγώ-τόσο. Είναι-παράδειγμα. Υ-πο-θε-τι-κό.
Και εγω υποθετικά απάντησα . Μαθηματικη σχολη θες ;
Θα δείξει. Δεν είναι η πρώτη μου επιλογή.Μαθηματικη σχολη θες ;
Θα δείξει. Δεν είναι η πρώτη μου επιλογή.
Οτι και να θες πάντως καλη επιτυχία ! Και άμα σκέφτεσαι να διαβάσεις 5 ώρες την μερα καλο κουράγιο :Ρ
Σ' ευχαριστώ πολύ! Και σε σένα καλό καλοκαίρι!Οτι και να θες πάντως καλη επιτυχία ! Και άμα σκέφτεσαι να διαβάσεις 5 ώρες την μερα καλο κουράγιο :Ρ
GiannosFloyd
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.