Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αργά η γρήγορα η 30άρα -τότε- θα θέλει γάμο-παιδιά (βιολογικό ρολόι βλέπεις...)
Θα τα θέλει αυτά ο -τότε- 23άρης;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορεί να μην τα θέλει. Μπορεί και να τα θέλει. Γιατί να μην ζήσει όμως κάτι που θέλει ΤΩΡΑ? Μόνο και μόνο γιατί μπορεί στο μέλλον να...?Πόσο να κρατήσει μία τέτοια σχέση; 1;2;3 χρόνια;
Αργά η γρήγορα η 30άρα -τότε- θα θέλει γάμο-παιδιά (βιολογικό ρολόι βλέπεις...)
Θα τα θέλει αυτά ο -τότε- 23άρης;
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
SICX
Διάσημο μέλος
αν σε ενδιαφερει η σχεση και οχι ο αλλος, ε βεβαιη αποτυχια, αμα ομως σε ενδιαφερει ο αλλος, νομιζω η γυναικα θα θελει τον αλλον απο το γαμο, εξαρταται ποσο το χει ψαξει οι σχεσεις "ασφαλειας" δν λειτουργουν (δλδ απο φοβο μη μεινεις μονος, μη δε κανεις οικογενεια, μη, μη ,μη ....)
gmat
Νεοφερμένος
Γενικα, πιστευετε οτι μια 27αρα θα προτιμουσε εναν 20αρη για σχεση?
Πως, βέβαια. Εγώ ξέρω και 40άρες που προτιμούν 20άρηδες...Ζησε μοναχα τη στιγμη και ασε το μετα......Ζησε το τωρα πιστευω.....
Γενικα, πιστευετε οτι μια 27αρα θα προτιμουσε εναν 20αρη για σχεση?
Αλλά για έναν περίεργο λόγο, παντρεύονται άντρες κοντά στην ηλικία τους ή και μεγαλύτερους...
SICX
Διάσημο μέλος
gmat
Νεοφερμένος
Για εσένα είναι μακρινό. Για εκείνην;Ο γαμος ειναι κατι μακρινο.... μια απλη σχεση ειναι εφικτη? πως μπορεις να προσεγγισεις μαι 27αρα?
---
Αν ρωτάς εμένα... Τι να σου πω. Δεν ξέρω. Δεν γνωρίζω ούτε από σχέσεις με μεγαλύτερες, ούτε από σχέσεις γενικά.
Τίποτα από Φυσική/Μαθηματικά θέλεις;
---
Sorry που απαντώ κάπως ειρωνικά, αλλά εδώ είναι μαθητικό forum. Για τέτοιες συζητήσεις, υπάρχει και το steki δίπλα... Έχει ολόκληρη κατηγορία για τις σχέσεις... Και είναι και κατά μέσο όρο μεγαλύτεροι ηλικιακά, άρα θα ξέρουν και καλύτερα...
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
Για εσένα είναι μακρινό. Για εκείνην;
πρέπει οπωσδήποτε μια σχέση να καταλήγει σε γάμο?...ο γάμος είναι καθαρά μια τυπική και ανούσια διαδικασία.
είναι ένα απομεινάρι (από τα πολλά) μιας συντηρητικής κοινωνίας.
SICX
Διάσημο μέλος
indrilgon
Νεοφερμένος
Εγώ προσωπικά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω σχέση με πολύ μεγαλύτερο ή πολύ μικρότερο προτιμώ ότι κυμαίνεται εντός του πεδίου βολής μου, δυο πάνω, ένα κάτω.
ἅλς
Διάσημο μέλος
Ο γαμος ειναι κατι μακρινο.... μια απλη σχεση ειναι εφικτη? πως μπορεις να προσεγγισεις μαι 27αρα?
Καλά ακόμα δεν την προσέγγισες ................... και μιλάς για γάμους,κ.λ.π.;
Λάθος αρχή, λάθος προσέγγιση........ (προσωπική άποψη)!!!
Καλά ο "γάμος" πως σου προέκυψε;
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
βεβαια εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λεμε...φανταζεστε να αυριο να δειτε καποια-ον 20 χρονια μεγαλυτερο και να φατε χοντρο κολλημα?εμενα που μου αρεσουν οι μεγαλυτεροι ...δεν το αποκλειω...
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Κάποια στιγμή φτάνουμε σε ένα σημείο που απλά θέλουμε διαφορετικά πράγματα, και δεν μιλάω για γάμο, μιλάω για καθημερινά πράγματα.
Σε ηλικίες 30-35 δεν φαίνεται η διαφορά τόσο πολύ και γενικά όσο μεγαλώνουν οι άνθρωποι πλησιάζουν σε ενδιαφέροντα. Αλλά τα 20 είναι δύσκολα...!!!!
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι συμφωνω ...και εγω οαντως με μεγαλυτερους συννενοουμαι πιο ευκολα!Πάντως, εγώ προσωπικά δεν μπορώ να συνεννοηθώ με μικρότερους...Σόρυ που το λέω...αλλά η εμπειρία μου το λέει!
Κάποια στιγμή φτάνουμε σε ένα σημείο που απλά θέλουμε διαφορετικά πράγματα, και δεν μιλάω για γάμο, μιλάω για καθημερινά πράγματα.
Σε ηλικίες 30-35 δεν φαίνεται η διαφορά τόσο πολύ και γενικά όσο μεγαλώνουν οι άνθρωποι πλησιάζουν σε ενδιαφέροντα. Αλλά τα 20 είναι δύσκολα...!!!!
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
Aν μιλάμε για ηλικιες 20-27? πιστευετε οτι μπορουν να συμβιβαστουν αυτα τα χρονια?
ναι...σιγα την διαφορα...
GoodDayToDie
Νεοφερμένος
Διαφορα στην ωριμοτητα υπαρχει ακομα και σε σχεσεις συνομηλικων, και δεν αποτελει παντα εμποδιο.
Οσο για τις προκαταληψεις, αστους να λενε
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
γι αυτο προσεχε μην σε πανε μεσαπαίζει ρόλο η ηλικία, γιατί σε κάποια συγκεκριμένα ηλικιακά φάσματα υπάρχει ο νομικός κίνδυνος της παιδεραστίας και αποπλάνησης ανηλίκου...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.