Shadowfax
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hale
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fabulous
Δραστήριο μέλος
Αν υπάρχει αγάπη όμως, τα πάντα παραμένουν ανέγγιχτα μέσα σου και προσμένουν με καρδιοχτύπι τη στιγμή που θα εκδηλωθούν και πάλι.
Έτσι υποθέτω.
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
~kynthia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χάνεις πολύ σημαντικά πράγματα στην καθημερινότητά σου με τον άλλον, όμως κερδίζεις άλλα.
Δεν νομίζω ότι έχει περισσότερες πιθανότητες φθοράς από μια οποιαδήποτε άλλη σχέση, ειδικά αφού προυποθέτει πως νιώθεις τόσο έντονα πράγματα ώστε να προσπαθείς παρά τη δυσκολία.
Conceicao
Νεοφερμένος
lifeisgood
Νεοφερμένος
_Sofia_
Νεοφερμένος
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
πιστευω πως αν υπαρχει πραγματικη αγαπη δν ειναι προβλημα η αποσταση...
πολλες ειναι οι περιπτωσεις που υπαρχει "πραγματικη" αγαπη αλλα δεν επιβιωνη η σχεση. εξαρταται απο τον ανθρωπο
-----------------------------------------
Εϊναι δυνατό, αν υπάρχει πραγματική αγάπη και δεν είναι κανένας από τους 2 διατεθειμένος να χάσει τον άλλο για ένα τόσο ασήμαντο εμπόδιο όπως η απόσταση! Βέβαια θα είναι κάπως επώδυνο, ειδικά στην αρχή αλλά όταν σου λείπει ο άλλος καταλαβάινεις πόσο τον αγαπάς και πόσο βαθύ είναι αυτό που έχετε... Άσε που όταν τον ξαναβλέπεις είναι συγκλονιστικά: τα συναισθήματα είναι 10 φορές πιο έντονα...
απο τις πιο κλισε εκφρασεις που εχω ακουσει...
Sadie Moody
Νεοφερμένος
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος
daniel10
Νεοφερμένος
Ματια που δεν βλεπονται γρηγορα ......δε θυμαμαι τη συνεχεια ρε γ.....επειδη ειχα σχεση εξ αποστασεως για σχεδον 2 χρονια μπορω να πω οτι γινεται και παραγινεται αν το θελουν και οι δυο και πιστεουν πως εχουν πιθανοτητες να μεινουν αργοτερα μαζι,εμενα πχ το αγορι μου ειχε φυγει λονδινο για σπουδες,συνεχισαμε να ειμαστε μαζι,απλα για προσωπικους λογους καταληξαμε πως δεν εχουμε πιθανοτητες να ειμαστε μαζι αργοτερα (δεν ηθελαν οι γονεις μου να εχω σχεση μαζι του) και το αφησαμε απλα...
who
Πολύ δραστήριο μέλος
επειδη ειχα σχεση εξ αποστασεως για σχεδον 2 χρονια μπορω να πω οτι γινεται και παραγινεται αν το θελουν και οι δυο και πιστεουν πως εχουν πιθανοτητες να μεινουν αργοτερα μαζι,εμενα πχ το αγορι μου ειχε φυγει λονδινο για σπουδες,συνεχισαμε να ειμαστε μαζι,απλα για προσωπικους λογους καταληξαμε πως δεν εχουμε πιθανοτητες να ειμαστε μαζι αργοτερα (δεν ηθελαν οι γονεις μου να εχω σχεση μαζι του) και το αφησαμε απλα...
Εμένα μου 'ρχεται η εξής λογική ερώτηση στο μυαλό. Καταφέρατε να αντέξετε δύο χρόνια, τόση απόσταση, και χωρίσατε επειδή δεν τον ήθελαν οι δικοί σου; Χωρίς παρεξήγηση.
Sadie Moody
Νεοφερμένος
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμένα μου 'ρχεται η εξής λογική ερώτηση στο μυαλό. Καταφέρατε να αντέξετε δύο χρόνια, τόση απόσταση, και χωρίσατε επειδή δεν τον ήθελαν οι δικοί σου; Χωρίς παρεξήγηση.
λογικη η απορια σου,αλλα ειναι μεγαλη ιστορια,μην το ψαχνεις :no1:
xrhstoss
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεωργια*
Εκκολαπτόμενο μέλος
_Sofia_
Νεοφερμένος
πολλες ειναι οι περιπτωσεις που υπαρχει "πραγματικη" αγαπη αλλα δεν επιβιωνη η σχεση. εξαρταται απο τον ανθρωπο
τότε δεν νομίζω πως είναι πραγματική. Πραγματική αγάπη σημαίνει να μην μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου με κανέναν άλλο παρά μόνο με ένα πρόσωπο...
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος
Μολις κανεις μια σοβαρη σχεση ισως καταλαβεις αυτο που 'πε ο φανης ειδαλλως σε βλεπω να βασανιζεσαι και να αναρωτιεσαι "γιατι ολα δεν πηγαινουν καλα αφου μου 'παν πως θα πηγαιναν"τότε δεν νομίζω πως είναι πραγματική. Πραγματική αγάπη σημαίνει να μην μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου με κανέναν άλλο παρά μόνο με ένα πρόσωπο...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.