RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είμαστε
Έχει κιόλας ο καθένας τη σχέση του και είμαστε κι οι δυο χαρούμενοι.
Μπράβο ρε Αρνάκι(έτσι νόμιζα ότι σε λένε μόλις πρωτομπήκα στο forum, το είχα διαβάσει λάθος). Φαίνεται ότι με την Κρου έχετε κάτι πολύ ωραίο. Μπράβο σας!:iagree:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tonia_BAIL
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daisy
Δραστήριο μέλος
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω παντως που εχω λεω οτι κραταει.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειμαι ξανα σε σχεση απο αποσταση μετα απο αρκετους μηνες με τον ιδιο ανθρωπο ομως. Αποσταση ξεαποσταση, μερικοι ανθρωποι υπαρχουν μονο για να σε γεμιζουν.
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι ολα θεμα 1)ωριμοτητας και 2)ερωτα. Αν εισαι ερωτευμενος και ετοιμος να κανεις οση υπομονει χρειαστει για να δεις τον αλλον, τοτε μια σχεση απο αποσταση θα κρατησει. Με τα σκαμπανεβασματα της βεβαια, δεν μπορει να εισαι σε μια μακροχρονια σχεση και ολα να πηγαινουν μελι γαλα διαρκως, ολο και καποιος θα νιωσει πρωτος μια μικρη αγανακτηση.
αυτο ειναι οντως ενα προβλημα,οι καβγαδες.
το οτι δε βλεπεις τον αλλο σε καπνει καπως...μυγιαγγιχτο και αρπαζεσαι ευκολα για χαζομαρες.κι εκει που θα μπορουσες να τα διορθωσεις ολα με μια μικρη κινηση αν τον ειχες διπλα σου,πρεπει να κανεις μακροσκελείς αναλυσεις μεσω sms.
boubou
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειμαστε μαζι απο το σχολειο κ πιστευω οτι η σχεση μασ κρατησε γιατι ειχαμε περασει τοοοοσα μαζι κ ξεραμε κ αγαπουσαμε πολυ ο ενς τν αλλο...οταν ελειπε χωρισαμε 2 φορες για 3 μερες μετα απο μεγαλους καβγαδες...γενικα ειναι πολυ δυσκολο να χειριστεις τον θυμο σου αν δν βλεπεις τον αλλο...παντως να κρατησει μια σχεση εξ αποστασεως δν ειναι ακατορθωτο..απλα χρειαζεται πολλη αγαπη κ απεριοριστη (πραγματικα)υπομονη...η ζηλια ειναι μεγαλο ζητημα....ολοι τν νιωθουμε αλλα το θεμα ειναι πως τν δειχνουμε..εγω ειμαι ζηλιαρα αλλα δν κανω σκηνες..προσπαθω τουλαχιστον...αν τσακωνεστε συνεχεια γι αυτο θα κουραστειτε στο τελος..α!κ απο μια αποψη η αποσταση σε κανει να εκτιμησεις αυτο που εχεις...γιατι βλεπεις ποσο σου λειπει κ ποσο τον αγαπας.κ ναι υπαρχει αγαπη σε τετοια ηλικια!εγω το εχω νιωσει οπως κ πολλες φιλες μου!!!
thanous18
Περιβόητο μέλος
αορ
Εκκολαπτόμενο μέλος
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
Παιδια δεν την παλεύω αλλο...Εχω σχέση με μια κοπέλα εδω και ενα χρονο..Φετος αυτη δινει πανελλήνιες...Ως εδω καλα...Ομως εγω σπουδάζω Θεσσαλονίκη και αυτη μενει στην αλλη ακρη της Ελλάδος...Πέρσυ βρισκόμασταν(μιας και ηταν 2α λυκειου και ημουν και γω στο 1ο ετος)το λιγότερο δυο φορές το μήνα..Φέτος ενδέχεται να τη δω...τα χριστουγεννα και αν....Δε λεω την αγαπάω..Αλλα ενα χρονο περίπου εγω θα μαι ουσιαστικά χωρις σχέση...Σκέφτηκα να ψαχτω στην Θεσσ αλλα θα πρεπει να πω στην κοπέλα μου να τα χαλάσουμε..Αν της πω ομως κατι τετοιο οχι απλα θα συγχιστει αλλα φοβαμαι μηπως την αποσυντονισω κιολας...ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟΟΟΟΟ
Ψάξου στη Θεσσαλονίκη χωρίς να της το πεις. Εκτός κι αν έχεις αναστολές να το κάνεις. Πάντως να ξέρεις οτι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες εκει που θα πάει να ψάχνεται κι αυτή, οπότε μην έχεις τύψεις.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Εσυ ντε και καλα πρεπει να εχεις καποια σωματικη επαφη με το αντιθετο φυλο, μ?
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγνώμη αλλα το πρόβλημά σου είναι να χωρίσεις με την κοπέλα ή να μην μείνεις χωρίς σχέση για ένα χρόνο? Γιατί αν είναι αυτό το πρόβλημα καλά κάνεις να τη χωρίσεις γιατί μάλλον χάνει το χρόνο της μαζί σου...Παιδια δεν την παλεύω αλλο...Εχω σχέση με μια κοπέλα εδω και ενα χρονο..Φετος αυτη δινει πανελλήνιες...Ως εδω καλα...Ομως εγω σπουδάζω Θεσσαλονίκη και αυτη μενει στην αλλη ακρη της Ελλάδος...Πέρσυ βρισκόμασταν(μιας και ηταν 2α λυκειου και ημουν και γω στο 1ο ετος)το λιγότερο δυο φορές το μήνα..Φέτος ενδέχεται να τη δω...τα χριστουγεννα και αν....Δε λεω την αγαπάω..Αλλα ενα χρονο περίπου εγω θα μαι ουσιαστικά χωρις σχέση...Σκέφτηκα να ψαχτω στην Θεσσ αλλα θα πρεπει να πω στην κοπέλα μου να τα χαλάσουμε..Αν της πω ομως κατι τετοιο οχι απλα θα συγχιστει αλλα φοβαμαι μηπως την αποσυντονισω κιολας...ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟΟΟΟΟ
φιλικά
pauline
Δραστήριο μέλος
Κοίταξε, αν όπως λες την αγαπάς, τότε αυτό που πρέπει να κάνεις είναι υπομονή να τελειώσει με αυτή τη δύσκολη χρονιά, σκεπτόμενος ότι ο καιρός θα περάσει γρήγορα και μέτα θα μπορείτε και πάλι να περνάτε πολύ χρόνο μαζί! Να την στηρίζεις και να είσαι δίπλα στον αγώνα της... Είναι πολύ δύσκολο να έχεις μια σχέση από απόσταση, όμως, η απόσταση είναι αδύναμη μπροστά στα συναισθήματα! Τί είναι κάποιοι μήνες μπόστά στο να είσαι με το άτομο που λατρεύεις?!!Παιδια δεν την παλεύω αλλο...Εχω σχέση με μια κοπέλα εδω και ενα χρονο..Φετος αυτη δινει πανελλήνιες...Ως εδω καλα...Ομως εγω σπουδάζω Θεσσαλονίκη και αυτη μενει στην αλλη ακρη της Ελλάδος...Πέρσυ βρισκόμασταν(μιας και ηταν 2α λυκειου και ημουν και γω στο 1ο ετος)το λιγότερο δυο φορές το μήνα..Φέτος ενδέχεται να τη δω...τα χριστουγεννα και αν....Δε λεω την αγαπάω..Αλλα ενα χρονο περίπου εγω θα μαι ουσιαστικά χωρις σχέση...Σκέφτηκα να ψαχτω στην Θεσσ αλλα θα πρεπει να πω στην κοπέλα μου να τα χαλάσουμε..Αν της πω ομως κατι τετοιο οχι απλα θα συγχιστει αλλα φοβαμαι μηπως την αποσυντονισω κιολας...ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟΟΟΟΟ
Τώρα από την άλλη, αν έχεις και την παραμικρή αμφιβολία για το αν μπορείς να αντέξεις μακριά της και αρχίσεις να ''ψάχνεσαι'' στη θεσσαλονίκη, τότε πρέπει να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου απέναντι της. Δεν πρέπει να την κορο'ι'δεύεις! Δε νομίζω να της αξίζει! Εξήγησέ της τους λόγους...Βέβαια το πιο πιθανόν είναι να πληγωθεί (που το απεύχομαι, γιατί είναι δύσκολη χρονιά γι'αυτήν που απαιτεί αφοσίωση στο στόχο της), αν είσαι σημαντικός γι'αυτήν.Απλά ψάξε για τον κατάλληλο τρόπο να της το πεις... Τον πιο ανώδυνο (που δεν ξέρω αν υπάρχει...).
Φιλικά πάντα
phanis
Εκκολαπτόμενο μέλος
pauline
Δραστήριο μέλος
Εξαρτάται!!!η σχεση εξ'αποστασεως δεν μπορει να κρατησει 100%
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Ψάξου στη Θεσσαλονίκη χωρίς να της το πεις.
ιιιιιιιιιιιιιιιι :ntomata::ntomata::ntomata::ntomata:
emενα μου ερχονται σε αντιθεση αυτα που λες "την αγαπαω αλλα θα ειμαι ενα χρονο ουσιαστικα χωρις σχεση".ποιο ειναι το θεμα??να εχεις σχεση η να εισαι μαζι της επειδη την αγαπας??
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Μύρισες τα νύχια σου?Ψάξου στη Θεσσαλονίκη χωρίς να της το πεις. Εκτός κι αν έχεις αναστολές να το κάνεις. Πάντως να ξέρεις οτι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες εκει που θα πάει να ψάχνεται κι αυτή, οπότε μην έχεις τύψεις.
Δεν το ξερεις αυτό.
Μπορεί αυτή η καημένη να έχει πραγματικά αισθήματα και να νομίζει το ίδιο για αυτόν
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαραμίζεται.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.