Rafa Nadal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξέρω τι έμαθες αλλά καλό θα 'ναι αφού με συμπάθησες
Αχα ναι μια χαρά είναι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purplebutterfly
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Γενικα νομιζω πως πολυ λιγα ατομα εχουν καταφερει να διατηρησουν μια σχεση απο αποσταση...
εγω παντως δεν θα μπορουσα...με τιποτα..:thanks:
Stef
Εκκολαπτόμενο μέλος
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
ναι ακριβως....μπορει αλλα να σου λεει και αλλα να κανει....ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τιποτα..Δύσκολες οι σχέσεις απο απόσταση , ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι κάνει ο άλλος ..
Rafa Nadal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμένα με χώρισε κάποιος ο οποίος ήταν τρελός για μένα, επειδή σπουδάζει Αθήνα... Δε με νοιάζει γιατί όταν θες κάποιον πραγματικά και στην Ουγκάντα να είναι ο άλλος, είναι σα να βρίσκεται δίπλα σου... Είναι καλύτερα να έχεις κάποιον από απόσταση παρά να μη τον έχεις καθόλου... Έτσι ξέρεις ότι κάποια στιγμή θα είσαι κανονικά μαζί του!!! :thanks:
Ναι καλά θα ήτανε να ήταν έτσι τα πράγματα...Ξαναλέω καλός κ ο ρομαντισμός αλλά καλύτερα να είμαστε λίγο προσγειωμένοι...
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι σωστο αυτο αλλα και κοντα να εισαι παλι δεν μπορεις να ξερεις...αν ειναι να στην κανει ο αλλος θα την κανει την λαδια οπου και να ναι..ναι ακριβως....μπορει αλλα να σου λεει και αλλα να κανει....ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τιποτα..
dora_888
Νεοφερμένος
.........................επίσης σημαντικό είναι,να ξέρετε και οι δυο,οτι η απόσταση αυτή,έχει μια ημερομηνία λήξης..το αόριστο,και το κάποτε σκοτώνει πολλά..........
τι εννοεις?
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
ναι ειναι αληθεια δυστυχως.....αμα δεν υπαρχει εμπιστοσυνη και αμοιβαια συναισθηματα σαφως και γινεται αυτο που λες...απλα πιστευω πως για τις σχεσεις απο αποσταση ειναι πιο πιθανο και πολυ πιο ευκολο να 'στην κανει ο αλλος τη λαδια'ναι σωστο αυτο αλλα και κοντα να εισαι παλι δεν μπορεις να ξερεις...αν ειναι να στην κανει ο αλλος θα την κανει την λαδια οπου και να ναι..
RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
ναι οκ εχεις δικιο..μονο που δεν το κανουν ολοι αυτο που λες...θελουν με λιγα λογια και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο:xixi:μακαρι να ελεγαν ολοι οτι την αληθεια...ετσι θα ηταν ολα πολυ καλυτερα...και οι σχεσεις πιο αληθινες...παιδιά όλες οι σχέσεις είναι δύσκολες!!! Χαλαρώστε!!! Είναι αλήθεια ότι οι σχέσεις από απόσταση είναι απλά λίγο πιο δύσκολες γιατί δεν υπάρχει επαφή!! έχετε σκεφτεί όμως ότι μερικές φορές αυτό βοηθάει? γιατί υπάρχει πάντα αυτή η λαχτάρα, αυτός ο πόθος, αυτή η εξιδανίκευση των συναισθημάτων μερικές φορές! Η δική μου άποψη είναι να ζεις τον έρωτά σου!! Να παίρνεις όλα τα καλά και να είσαι εντάξει απέναντι στον άλλο! αν θες να κάνεις κάτι με κάποιον άλλο απλά πες του το..... και κάνε ότι θες....
rika
Νεοφερμένος
RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος
το ξέρω απλά πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε μία σχέση με την προυπόθεση ότι κάποια στιγμή θα γίνει κάτι και θα χαλάσει!!!!ναι οκ εχεις δικιο..μονο που δεν το κανουν ολοι αυτο που λες...θελουν με λιγα λογια και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο:xixi:μακαρι να ελεγαν ολοι οτι την αληθεια...ετσι θα ηταν ολα πολυ καλυτερα...και οι σχεσεις πιο αληθινες...
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
ναι εχεις δικιο...απλα καλο θα ειναι καλο να ειμαστε προετοιμασμενοι για ολα...δεν ειπα να κανουμε σχεση με την προύποθεση πως θα γινει κατι ασχημο...απλα να ειμαστε προσγειωμενοιτο ξέρω απλά πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε μία σχέση με την προυπόθεση ότι κάποια στιγμή θα γίνει κάτι και θα χαλάσει!!!!
Maria17
Δραστήριο μέλος
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
fabulous
Δραστήριο μέλος
Το "τα έχουμε" είναι σχετικό.ενταξει δεν ξερω αν κρατανε οι μακρινες σχεσεις...παντως εγω τα εχω με εναν απο την Ικαρια και ακομα τα εχουμε...
Rafa Nadal
Εκκολαπτόμενο μέλος
ενταξει δεν ξερω αν κρατανε οι μακρινες σχεσεις...παντως εγω τα εχω με εναν απο την Ικαρια και ακομα τα εχουμε...
Τί έχετε δηλαδή???''τα έχουμε''...Τς τς τς...
-----------------------------------------
παιδιά όλες οι σχέσεις είναι δύσκολες!!! Χαλαρώστε!!! Είναι αλήθεια ότι οι σχέσεις από απόσταση είναι απλά λίγο πιο δύσκολες γιατί δεν υπάρχει επαφή!! έχετε σκεφτεί όμως ότι μερικές φορές αυτό βοηθάει? γιατί υπάρχει πάντα αυτή η λαχτάρα, αυτός ο πόθος, αυτή η εξιδανίκευση των συναισθημάτων μερικές φορές! Η δική μου άποψη είναι να ζεις τον έρωτά σου!! Να παίρνεις όλα τα καλά και να είσαι εντάξει απέναντι στον άλλο! αν θες να κάνεις κάτι με κάποιον άλλο απλά πες του το..... και κάνε ότι θες....
Καλά εντάξει Ρεβεκκάκι δεν έχεις κ άδικο σε κάποια...Αλλά η εξιδανίκευση των συναισθημάτων κ γενικά η συναισθηματική ολοκλήρωση επιτυγχάνεται σε μεγαλύτερο βαθμό από σχέσεις άμεσες...
JimaniforRebecca
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wolly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.