_catalonia_
Δραστήριο μέλος
Ε αυτο δεν ειναι σχεση βρε παιδια! Οταν μιλαμε για σχεση υποτιθεται οτι γνωριζεις τον αλλον ,απλα η αποσταση προκυπτει για διαφορους λογους και οχι επειδη γνωριστηκατε απο φβ,αυτο το θεωρω ανοητο γιατι δεν ξερεις αν ο αλλος σου λεει παντα την αληθεια κ δεν μπορεις να τον ψυχολογησεις.Σχέση απο απόσταση μπορείς να χαρακτηρίσεις με κάποιον που τον γνώρισες στο φβ μένει στην Θεσσ/νίκη και εσύ Πειραιά;!Αλλά δεν σε έχει δει ποτέ απο κοντά....
Εγω προσωπικα δεν ειμαι υπερ των σχεσεων εξ'αποστασεως γιατι πιστευω οτι ειναι πιο πιθανο να χωρισει ενα ζευγαρι οταν ζει χωριστα παρα οταν ζει μαζι,καθως δεν εχει την καθημερινη επικοινωνια και θεωρω πως απομακρυνεται με αυτον τον τροπο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Σχέση απο απόσταση μπορείς να χαρακτηρίσεις με κάποιον που τον γνώρισες στο φβ μένει στην Θεσσ/νίκη και εσύ Πειραιά;!Αλλά δεν σε έχει δει ποτέ απο κοντά....
Όχι, αυτό με το ζόρι είναι "σχέση" γενικά. Και δεν είναι τα χιλιόμετρα το θέμα, είναι ότι δεν έχετε βρεθεί ποτέ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
4 μηνες το χρονο ειναι καλα?
μετράς και τα σαββατοκύριακα μέσα;
καλά σοβαρολογούμε;
nPb
Επιφανές μέλος
Guest 875331
Επισκέπτης
...ναι σεξουαλική πράξη με το πληκτρολόγιο και με ακουστικά!
έχουν φτιαξει κατι σουτιεν που τα ζουλας και το 'μεταδιδει' στην αλλη που το φοραει.
nPb
Επιφανές μέλος
καποιος_καπου
Δραστήριο μέλος
Teaser
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ω θεέ μου..βγείτε και ερωτευτείτε τον ζωντανό κόσμο! Άκου σχέση εξ' αποστάσεως και η άλλη ρωτάει πόσο χρόνο θεωρείται καλό να βλέπει ποιον; Αυτόν που αγαπά. Τον αγαπά όμως ή όχι; Για να ρωτάει για μια γνώμες, πάει να πει ότι ζητάει πρωτόκολλο επίσκεψης. Με πρωτόκολλα δεν χτίζονται οι σχέσεις. Ούτε μέσω τηλεφώνων. Γνώμη μου. Η ερωτική σχέση χωρίς αποστάσεις, είναι ότι πιο υγιές και ωραίο υπάρχει στη ζωή. Η καθημερινότητα θέλει ζωντανή ψυχική στήριξη και κάποια πράγματα πρέπει να τα μοιράζεις..με άνθρωπο και όχι με αναλογικό σήμα.
Οι περισσότεροι που λένε κάτι τέτοια συνήθως ψάχνουν γκόμενα στο internet.
Στο θέμα μας τώρα,μόνο με μια κοπέλα απ όσες έχω γνωρίσει θα μπορούσα να δεχτώ να κάνω σχέση εξ αποστάσεως γιατί απλά πιστεύω πως ταιριάζουμε πάρα πολύ.για κανένα άλλο λόγο.
dimitra9.4
Νεοφερμένος
nPb
Επιφανές μέλος
Οι περισσότεροι που λένε κάτι τέτοια συνήθως ψάχνουν γκόμενα στο internet.
περί ορέξεως κολοκυθόπιτα..δεν ξέρεις σε τι προσωπική κατάσταση είμαι!
Dark_Shadow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με την προυπόθεση να μπορούμε να βρισκόμαστε τουλάχιστον 2 ΣΚ το μήνα.
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Εγω προσωπικα προτιμω ο αλλος να αποτελει ψυχη τε και σωματι μερος της καθημερινοτητας μου...
~Melania~
Περιβόητο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Εγώ πιστεύω ότι μπορούν να κρατήσουν οι σχέσεις εξ αποστάσεως... Μπορεί αυτό να είναι ψυχοφθόρο, μπορεί να είναι για λίγους, αλλά σίγουρα υπάρχουν άτομα που το μπορούν και το θέλουν! Εμπιστεύονται απόλυτα ο ένας τον άλλον, ελπίζουν στην στιγμή που θα μπορούν να είναι συνέχεια μαζί. Είναι μια πολύ όμορφη μορφή σχέσης, και θαυμάζω το ψυχικό σθένος αυτών που διατηρούν τις σχέσεις τους παρά τα χιλιόμετρα που τους χωρίζουν. Για αυτό ναι, εγώ δεν θα κολλούσα σε αυτό το ζήτημα. Είμαι γενικά από την φύση μου πιστή, και δεν ''ξενερώνω'' εύκολα . Αν κολλήσω σε κάποιον, επιμένω εκεί. Πόσο μάλλον αν του έχω και απόλυτη εμπιστοσύνη.
Noμίζω ότι έθεσες δυο βασικά στοιχεία, όπως: εμπιστοσύνη και θέληση. Θα πρόσθετα και υπευθυνότητα εκατέρωθεν.
Αν και είμαι λιγάκι "δύσπιστος" για την ανθρώπινη συμπεριφορά στις μέρες μας, δηλαδή κατά πόσο υπάρχουν οι ανθρώπινες αρετές, πραγματικά σε θαυμάζω για την άποψή σου. Το λέω αυτό γιατί σε παλιότερα posts μου, έχω εκφράσει ότι είναι λιγάκι δύσκολο να κρατηθεί η σχέση από απόσταση. Δεν ξέρω, πρέπει να υπάρχει τρομερή υπομονή και πίστη.
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Noμίζω ότι έθεσες δυο βασικά στοιχεία, όπως: εμπιστοσύνη και θέληση. Θα πρόσθετα και υπευθυνότητα εκατέρωθεν.
Αν και είμαι λιγάκι "δύσπιστος" για την ανθρώπινη συμπεριφορά στις μέρες μας, δηλαδή κατά πόσο υπάρχουν οι ανθρώπινες αρετές, πραγματικά σε θαυμάζω για την άποψή σου. Το λέω αυτό γιατί σε παλιότερα posts μου, έχω εκφράσει ότι είναι λιγάκι δύσκολο να κρατηθεί η σχέση από απόσταση. Δεν ξέρω, πρέπει να υπάρχει τρομερή υπομονή και πίστη.
Δεν διαφωνώ ότι θα είναι δύσκολο, αλλά σίγουρα δεν είναι ακατόρθωτο για άτομα που τρέφουν ειλικρινή και αναλλοίωτα συναισθήματα. Ανέκαθεν πίστευα στην αφοσίωση, την υπευθυνότητα και στην αγάπη, και δεν θα σταματήσω διότι βλέπω γύρω μου την θέληση πολλών ανθρώπων να αντισταθούν σε τέτοιου είδους εμπόδια .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.