giannis8krono
Νεοφερμένος
Ο giannis8krono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 92 μηνύματα.

24-02-25

10:22
Χαίρεται, ειμαι πρωτοετης στο ημτυ, και δυσκολεύομαι πολυ να παρακολουθήσω μαθήματα. Επειδή είμαι μόνος μου προκαλεί μεγάλη ανασφάλεια οταν δεν καταλαβαίνω κάτι ή αποσπάται η προσοχή μου. Νιώθω οτι καθομαι σα βόιδι πετρωμενος μεσα στην αίθουσα για να πιασω δυο τρία πράγματα απο αυτα που λεει ο καθηγητής. Εχει καποιος/α κάποια συμβουλή ή μαντρα (ας πουμε) σχετικα με αυτό.
(επειδη ειμαι ειμαι μεγαλυτερος (23) δεν μπορω να ανοίγω παρτιδες με τρελαμενα 18χρονα)
(επειδη ειμαι ειμαι μεγαλυτερος (23) δεν μπορω να ανοίγω παρτιδες με τρελαμενα 18χρονα)
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,783 μηνύματα.

24-02-25

11:11
εχεις θεμα με τα μαθηματικα και την φυσικη? απο επαλ εισαι?Χαίρεται, ειμαι πρωτοετης στο ημτυ, και δυσκολεύομαι πολυ να παρακολουθήσω μαθήματα. Επειδή είμαι μόνος μου προκαλεί μεγάλη ανασφάλεια οταν δεν καταλαβαίνω κάτι ή αποσπάται η προσοχή μου. Νιώθω οτι καθομαι σα βόιδι πετρωμενος μεσα στην αίθουσα για να πιασω δυο τρία πράγματα απο αυτα που λεει ο καθηγητής. Εχει καποιος/α κάποια συμβουλή ή μαντρα (ας πουμε) σχετικα με αυτό.
Arvacon
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 945 μηνύματα.

24-02-25

11:41
Μας παιρνεις χαμπάρι με τη μια τους Επαλιωτες πια, μας μυρίζεσαι από μακρια πλέον, ε;εχεις θεμα με τα μαθηματικα και την φυσικη? απο επαλ εισαι?

Τι να πω κ εγώ που είμαι 40+ και είμαι σαν τη μύγα μες στο γάλα δηλαδή!Χαίρεται, ειμαι πρωτοετης στο ημτυ, και δυσκολεύομαι πολυ να παρακολουθήσω μαθήματα. Επειδή είμαι μόνος μου προκαλεί μεγάλη ανασφάλεια οταν δεν καταλαβαίνω κάτι ή αποσπάται η προσοχή μου. Νιώθω οτι καθομαι σα βόιδι πετρωμενος μεσα στην αίθουσα για να πιασω δυο τρία πράγματα απο αυτα που λεει ο καθηγητής. Εχει καποιος/α κάποια συμβουλή ή μαντρα (ας πουμε) σχετικα με αυτό.

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,783 μηνύματα.

24-02-25

11:47
μπα οχι ...εσυ εισουν αλλιως ,δηλωμενος εξ αρχης....να δουμε τι θα πει και το παιδι...αν πειΜας παιρνεις χαμπάρι με τη μια τους Επαλιωτες πια, μας μυρίζεσαι από μακρια πλέον, ε;
Τι να πω κ εγώ που είμαι 40+ και είμαι σαν τη μύγα μες στο γάλα δηλαδή!![]()
![]()
giannis8krono
Νεοφερμένος
Ο giannis8krono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 92 μηνύματα.

24-02-25

19:02
Που σαι γιαννη, απο επαλ ειμαι ναι οχι για λογους παιδείας αλλα αλήτειας, τι εννοεις θεμα?εχεις θεμα με τα μαθηματικα και την φυσικη? απο επαλ εισαι?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
δεν τη βρίσκω να με συνεπαίρνει ο καθηγητής, καταλαβαινω το σκεπτικο και τελος, απο παντα δεν μαρεσει να καθομαι να χωροπηδαω με οτι λεει καταλαβαινω τι μου προτασει σαν σκεψη και μετα μαλακιζομαι αλλα τωρα δεν εχω φιλους να μαλακιστω. Το θεμα ειναι οτι ολοι μαλακιζονται, οπως αλλωστε οφειλει ενας μελοντικος μηχανικοςεχεις θεμα με τα μαθηματικα και την φυσικη? απο επαλ εισαι?
Και εχω μαθει πολυ σταματανε τις παρακολουθησεις μετα τα 21-22 και διαβαζουν σπιτι. Το θεμα ειναι οτι εγω ειμαι αγχωδης και δεν θελω να το κανω αυτο.εχεις θεμα με τα μαθηματικα και την φυσικη? απο επαλ εισαι?
Εχεις καμια συμβουλή? (Τωρα δεν πιστευω ακομα να εχεις αποριες για το ατομο μου)εχεις θεμα με τα μαθηματικα και την φυσικη? απο επαλ εισαι?
Hased Babis
Δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 636 μηνύματα.

24-02-25

19:25
Που σαι ρε! Θα σου προτείνω κάτι περίεργο
Κάνε παρέα με 40άρηδες φοιτητές, μη ειρωνικά.
giannis8krono
Νεοφερμένος

24-02-25

19:26
Αυτοί ειναι λοστ ρε, εγω θελω να παραμεινω groovy τυποςΠου σαι ρε! Θα σου προτείνω κάτι περίεργο
Που σαι ρε! Θα σου προτείνω κάτι περίεργο
Αυτοι καθονται ανοιγμενοι διάπλατα για να μην χασουν λεξη απο τη διαλεξη λες και θα τα παρουν σπιτι
Hased Babis
Δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 636 μηνύματα.

24-02-25

19:31
Τι να σου πω τώρα. Περίεργη φασούλα θα σου πω, εγώ έκανα παρέα και με τους φίλους του πρώην φίλου μου, που πήγαιναν 1η λυκείου όταν εμείς πηγαίναμε στην τελευταία τάξη.
Αυτό σημαίνει ανταγωνιστικότητα λες και θα γίνουν οι νέοι von Siemens.
Αυτοί ειναι λοστ ρε, εγω θελω να παραμεινω groovy τυπος
Αυτοι καθονται ανοιγμενοι διάπλατα για να μην χασουν λεξη απο τη διαλεξη λες και θα τα παρουν σπιτι
giannis8krono
Νεοφερμένος

24-02-25

19:41
Ε και γω θα κανα.παρεα με καποιον που ειναι 20+ και εχει βρει το μυαλο του αλλα με παρεες σκυλων και αγριοκοριτσων 18 δεν την βρισκω και πολύ. Αυτοι ακομα ψαχνουν να βρουν αλλα πραγματα. Προφανως και γω εχω φουλ ιδιοτροπιες, αλλιως δεν θα ανεβαζα και το.ποστΤι να σου πω τώρα. Περίεργη φασούλα θα σου πω, εγώ έκανα παρέα και με τους φίλους του πρώην φίλου μου, που πήγαιναν 1η λυκείου όταν εμείς πηγαίναμε στην τελευταία τάξη.
Hased Babis
Δραστήριο μέλος

24-02-25

19:46
Έχεις τα δίκια σου, το χιούμορ μου ας πούμε δεν έχει τόσο zoomer και millennial αναφορές, περισσότερο πιο πολλές genx και γενιάς πολυτεχνείου αναφορές. Ενώ ας πούμε τα παιδιά της ηλικίας μου η comfort σειρά είναι το "Παρα 5", εγώ έχω δει και κάνα "Εγκλήματα" λίγους "Απαράδεκτους", κάνα "Είμαστε στον αέρα", και από ταινίες Παλιά "Λούφα και Παραλλαγή" και "Βαλκανιζατέρ".
giannis8krono
Νεοφερμένος

24-02-25

19:48
Εσυ που εισαι 21 βλεπεις απαραδεκτους? Και οχι παραπέντε?Έχεις τα δίκια σου, το χιούμορ μου ας πούμε δεν έχει πολλές genx και γενιάς πολυτεχνείου αναφορές. Ενώ ας πούμε τα παιδιά της ηλικίας μου η comfort σειρά είναι το "Παρα 5", εγώ έχω δει και κάνα "Εγκλήματα" λίγους "Απαράδεκτους", κάνα "Είμαστε στον αέρα", και από ταινίες Παλιά "Λούφα και Παραλλαγή" και "Βαλκανιζατέρ".
Προσωπικα δεν βλεω καν τετοια, εκτος απο singles παλια (και τωρα το ζω) αλλα πως ρε φιιλε εισαι 21 δεν εχεις δει παραπέντεΕσυ που εισαι 21 βλεπεις απαραδεκτους? Και οχι παραπέντε?
Hased Babis
Δραστήριο μέλος

24-02-25

19:49
Εσυ που εισαι 21 βλεπεις απαραδεκτους? Και οχι παραπέντε?
Μου αρέσει το Χιούμορ της γενιάς του Πολυτεχνείου και της γενιάς του MTV, ναι.
Μου αρέσει το Χιούμορ της γενιάς του Πολυτεχνείου και της γενιάς του MTV, ναι.
Εσυ που εισαι 21 βλεπεις απαραδεκτους? Και οχι παραπέντε?
Προσωπικα δεν βλεω καν τετοια, εκτος απο singles παλια (και τωρα το ζω) αλλα πως ρε φιιλε εισαι 21 δεν εχεις δει παραπέντε
Έχω δει "Παρα 5", ξέρω απέξω την υπόθεση, αλλά ήθελα από την Έκτη Δημοτικού να ανακαλύψω κ άλλες σειρές.
giannis8krono
Νεοφερμένος

24-02-25

19:53
Α οκ, το παραπεντε ποτε δεν μου βγαζε νοημα, ολο απορουσα γιατι τα κανουν αυτα οι 5.Μου αρέσει το Χιούμορ της γενιάς του Πολυτεχνείου και της γενιάς του MTV, ναι.
Έχω δει "Παρα 5", ξέρω απέξω την υπόθεση, αλλά ήθελα από την Έκτη Δημοτικού να ανακαλύψω κ άλλες σειρές.
Τσαμπα ανοιξα το θεμα ολο για ασχετα μιλαμεΑ οκ, το παραπεντε ποτε δεν μου βγαζε νοημα, ολο απορουσα γιατι τα κανουν αυτα οι 5.
Hased Babis
Δραστήριο μέλος

24-02-25

19:55
Αν το έχεις δει μέχρι τέλους, θα καταλάβεις τι ήθελαν να κάνουν. Για να μην βγούμε όμως off topic, βρήκες άκρη;
@giannis8krono εννοώ αν βρήκες άκρη με το πρόβλημα σου.
@giannis8krono εννοώ αν βρήκες άκρη με το πρόβλημα σου.
giannis8krono
Νεοφερμένος

24-02-25

19:57
Νταξει καταλαβα οτι το καναν ολο αυτο για μια αοριστη δικαιοσύνη, μια καθαρση ψυχης και βαρεμάρας της καθημερινοτηταςΑν το έχεις δει μέχρι τέλους, θα καταλάβεις τι ήθελαν να κάνουν. Για να μην βγούμε όμως off topic, βρήκες άκρη;
Arvacon
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 945 μηνύματα.

24-02-25

21:35
Δε μας απάντησες όμως σχετικά με τα μαθηματικά και φυσική, ξεκάθαρα. Είναι άλλο πράγμα νομίζω ότι καταλαβαίνω κ άλλο ότι όντως μπορώ να συμμετάσχω και να περάσω τα μαθήματα αυτά και όλα τα υπόλοιπα που βασιζονται πάνω σε αυτά.
Λογικά έχεις θέμα με αυτα τα μαθήματα, όπως όλοι εμείς οι επαλιωτες, οπότε πρέπει να εστιάσεις σε αυτά τα δύο, να τα πιάσεις απ την αρχή και να προσπαθήσεις να καλύψεις τα κενά, ή όλη αυτή τη γνώση της δεύτεροβαθμιας αν δεν έχεις καθόλου επαφή, ωστε να μπορέσεις να παρακολουθείς κ εσύ μετά με ανοιχτά τα πόδια σαν τους 40δες, καταλαβαινοντας τι λέει ο καθηγητής απόλυτα και όχι στο περίπου. Έτσι ίσως σου τραβήξει το ενδιαφέρον η σχολή τελικά...
Αν ψάχνεις όμως τις παρέες του Επαλ στο πανεπιστήμιο, σε λάθος χώρο ψάχνεις.
Λογικά έχεις θέμα με αυτα τα μαθήματα, όπως όλοι εμείς οι επαλιωτες, οπότε πρέπει να εστιάσεις σε αυτά τα δύο, να τα πιάσεις απ την αρχή και να προσπαθήσεις να καλύψεις τα κενά, ή όλη αυτή τη γνώση της δεύτεροβαθμιας αν δεν έχεις καθόλου επαφή, ωστε να μπορέσεις να παρακολουθείς κ εσύ μετά με ανοιχτά τα πόδια σαν τους 40δες, καταλαβαινοντας τι λέει ο καθηγητής απόλυτα και όχι στο περίπου. Έτσι ίσως σου τραβήξει το ενδιαφέρον η σχολή τελικά...
giannis8krono
Νεοφερμένος

24-02-25

21:43
Φιλε που τα καταλαβες εσυ ολα αυτα και ποιοι ειστε εσεις που δεν σας απαντησα? Εγω απο γελ μπηκα τι αρλουμπες μου λεςΔε μας απάντησες όμως σχετικά με τα μαθηματικά και φυσική, ξεκάθαρα. Είναι άλλο πράγμα νομίζω ότι καταλαβαίνω κ άλλο ότι όντως μπορώ να συμμετάσχω και να περάσω τα μαθήματα αυτά και όλα τα υπόλοιπα που βασιζονται πάνω σε αυτά.
Δεν σου πα οτι ψαχνω επαλιωτες στο πανεπιστήμιο, ρωτησα αν εχει κανεις συμβουλες επιβιωσης για την αιθουσαΔε μας απάντησες όμως σχετικά με τα μαθηματικά και φυσική, ξεκάθαρα. Είναι άλλο πράγμα νομίζω ότι καταλαβαίνω κ άλλο ότι όντως μπορώ να συμμετάσχω και να περάσω τα μαθήματα αυτά και όλα τα υπόλοιπα που βασιζονται πάνω σε αυτά.
Arvacon
Πολύ δραστήριο μέλος

24-02-25

22:07
Εσύ είπες πριν ότι είσαι από Επαλ, δεν είμαι μέσα στο κεφάλι σου να φανταστώ ότι δεν το εννοούσες. Εν πάση περιπτώσει, μαλλον έχεις όρεξη για τρολαρισμα, οπότε καλή συνέχεια.Φιλε που τα καταλαβες εσυ ολα αυτα και ποιοι ειστε εσεις που δεν σας απαντησα? Εγω απο γελ μπηκα τι αρλουμπες μου λες
Δεν σου πα οτι ψαχνω επαλιωτες στο πανεπιστήμιο, ρωτησα αν εχει κανεις συμβουλες επιβιωσης για την αιθουσα
giannis8krono
Νεοφερμένος

24-02-25

22:10
Φανταστηκες ηδη παρα πολλαΕσύ είπες πριν ότι είσαι από Επαλ, δεν είμαι μέσα στο κεφάλι σου να φανταστώ ότι δεν το εννοούσες. Εν πάση περιπτώσει, μαλλον έχεις όρεξη για τρολαρισμα, οπότε καλή συνέχεια.
~τρολολολόης
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

25-02-25

01:40
Ωραια καταλαβα... τωρα γυρισα...κατσε να σκεφτω.Που σαι γιαννη, απο επαλ ειμαι ναι οχι για λογους παιδείας αλλα αλήτειας, τι εννοεις θεμα?
δεν τη βρίσκω να με συνεπαίρνει ο καθηγητής, καταλαβαινω το σκεπτικο και τελος, απο παντα δεν μαρεσει να καθομαι να χωροπηδαω με οτι λεει καταλαβαινω τι μου προτασει σαν σκεψη και μετα μαλακιζομαι αλλα τωρα δεν εχω φιλους να μαλακιστω. Το θεμα ειναι οτι ολοι μαλακιζονται, οπως αλλωστε οφειλει ενας μελοντικος μηχανικος
Και εχω μαθει πολυ σταματανε τις παρακολουθησεις μετα τα 21-22 και διαβαζουν σπιτι. Το θεμα ειναι οτι εγω ειμαι αγχωδης και δεν θελω να το κανω αυτο.
Εχεις καμια συμβουλή? (Τωρα δεν πιστευω ακομα να εχεις αποριες για το ατομο μου)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.